tmm cnmm..milföyle ilk kez yapcagım için acemiyim ozman yarına yapayım....çok sagolun.....
Eline sağlık canım. Birgün önceden hazırlayıp ertesi günemi pişirdiniz?canım yaptınmı?umarım güzel olmuştur,bende yaptım dolapta beklettim,dinlenmesi gerekiyormuş daha güzel oluyormuş,çokta güsel oldu,senin böreğini merak ettima.s.
bendeeee 2 saat önce yaptımmm..ama üzerine konulan yumurta süt falan karışımı varya o fazla geldi,hepsini koydum karışımın 15 dk sonunda hepsini çekmedi çekmeyen karışımı kaşıkla aldım3 te ikisi gibi bşyi çekti.beklesem biras daha acaba çekermiydi. vallahi ailem bayıldı..süper ötesi bi börekk..makinam olmadıgından resim çekemedim.yoksa koyardım burayaaaa..çok sglunnnnnnnnnn
canlarım benim ya, yapanlar söylesin ben şunu merak ediyorum, bu böreği akşamdan yapsak ta sabah işyerine (öğlen yemek için) götürsek, kötü olurmu, malum milföy soğuyunca kötü oluyor ya, denediniz mi siz soğuk yemeyi
canlarım benim ya, yapanlar söylesin ben şunu merak ediyorum, bu böreği akşamdan yapsak ta sabah işyerine (öğlen yemek için) götürsek, kötü olurmu, malum milföy soğuyunca kötü oluyor ya, denediniz mi siz soğuk yemeyi
kızlar yaa bugün annemler geliyo yılbaşını birlikte geçiricez nasip olursa bende bu böreği yapıcam başka şeylerde yaptım ama bunuda denemek istiyorum inşallah güzel olur yaa annemler evlendikten sonra ilk kez gelicekler onlara herşeyin en iyisini sunmak istiyorum resminide eklerim arkadaşlar
çokk lezzetlii görünüyoo böreği çokk severizz zatenn deniycemm canımm ellerine sağlıkk
terlik güzel görünüyor.
ilk mesaja malzemeleri tam olarak yazssan,
ara sayfalarda buldum bikac sey ama, emin olamadim eksik bisey olabilir diye.
hade bekliyom, bende denicem kusur kalmiyim:icecream:
terlikcim böregi yaptim harika oldu cokda pratik,askim nezaman yaptin sen bu böregi dedi
iki ara birderede yaptim dedim.
ben pisirirken firinin alt kismina koydum bölelikle üstü cok fazla kizarmadi ortasida güzel pisdi hamur kalmadi, bu sorunu yasayanlar bide böyle denesin.
tarifin icin cooook tsklera.s.
ben bunu sadece yufkayla yapıyordum hiç milföyle yufkayı karışık kullanmadım ama bunuda deniyeceğim,ellerinize sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?