Börekler Değişik Börek (Çok Farklı)-Resimli

tmm cnmm..milföyle ilk kez yapcagım için acemiyim ozman yarına yapayım....çok sagolun.....

tmm cnmm..milföyle ilk kez yapcagım için acemiyim ozman yarına yapayım....çok sagolun.....

canım yaptınmı?umarım güzel olmuştur,bende yaptım dolapta beklettim,dinlenmesi gerekiyormuş daha güzel oluyormuş,çokta güsel oldu,senin böreğini merak ettima.s.

canım yaptınmı?umarım güzel olmuştur,bende yaptım dolapta beklettim,dinlenmesi gerekiyormuş daha güzel oluyormuş,çokta güsel oldu,senin böreğini merak ettima.s.
Eline sağlık canım. Birgün önceden hazırlayıp ertesi günemi pişirdiniz?
a.s.

İşte böreği bekletince sosu çekiyor o yüzden aslında bekletmek gerekiyor... bende zaman zaman bekletmeden yapıyorum, vakit yetmediği zamanlarda. Ama bende sos hiç kalmıyor... nedenine gelince arkadaşlar yumurtanın büyük yada küçük olmasından verilen ölçülerde kullanılan ölçüdeki bardaksa hepimizin bardak ebatı aynı değil tabiiki o yüzden böreği bir kaç yapmadan sonra zaten ne kadar sos gerekir bunu anlayabilirsiniz. Yumurta adedini düşürmeyin fakat ya sodayı azaltın yani sıvıları azaltınki dengeleyiniz...
Ellerine sağlık bir tanem... inşallah fotoğraf ekleyebilirsin (öğrenince a.s)
a.s.

canlarım benim ya, yapanlar söylesin ben şunu merak ediyorum, bu böreği akşamdan yapsak ta sabah işyerine (öğlen yemek için) götürsek, kötü olurmu, malum milföy soğuyunca kötü oluyor ya, denediniz mi siz soğuk yemeyi

Milföy hamuru akşamdan hazırlanıp pişirilmeden sabaha kalırsa sonuç kötü olabilir ama akşam pişirip sabah tabiiki götürebilirsiniz. Hatta bazen yaptığım börekten artıyor ertesi güne yiyoruz; tavada orta ateşte ısıtıyorum yeni yapılmış gibi kıyır kıyır oluyor....cokacimcoook

Böreği yapıp işe götürmüşsün inşallah nasıl oldu, burada paylaşırsan sevinirim canım....:1hug:

kızlar yaa bugün annemler geliyo yılbaşını birlikte geçiricez nasip olursa bende bu böreği yapıcam başka şeylerde yaptım ama bunuda denemek istiyorum inşallah güzel olur yaa annemler evlendikten sonra ilk kez gelicekler onlara herşeyin en iyisini sunmak istiyorum resminide eklerim arkadaşlar

Dilerim böreğin çok güzel olsunda Allah utandırmasın... yazdığım gibi yaparsan olmaması için bir neden olmaz sanırım. Resim eklemende çok güzel olur bakalım nasıl olmuş gözlerimiz bayram etsin... cokacimcoook
İyi seneler bir tanem... a.s.

çokk lezzetlii görünüyoo böreği çokk severizz zatenn deniycemm canımm ellerine sağlıkk

çokk lezzetlii görünüyoo böreği çokk severizz zatenn deniycemm canımm ellerine sağlıkk

Afiyet olsun dene bir tanem çok lezzetli farklı bir tat... sevdiklerinide mutlu et...
iyi seneler canım... a.s.

terlik güzel görünüyor.
ilk mesaja malzemeleri tam olarak yazssan,
ara sayfalarda buldum bikac sey ama, emin olamadim eksik bisey olabilir diye.
hade bekliyom, bende denicem kusur kalmiyim:icecream:

terlik güzel görünüyor.
ilk mesaja malzemeleri tam olarak yazssan,
ara sayfalarda buldum bikac sey ama, emin olamadim eksik bisey olabilir diye.
hade bekliyom, bende denicem kusur kalmiyim:icecream:

Hadi bekliyorum demişsin canım pc yeni açtım evde yoktum yeni gördüm canım... Şimdi hemen ilk sayfama bakıyorum eksik birşey yoktu ama... a.s.

terlikcim böregi yaptim harika oldu cokda pratik,askim nezaman yaptin sen bu böregi dedi
iki ara birderede yaptim dedim.
ben pisirirken firinin alt kismina koydum bölelikle üstü cok fazla kizarmadi ortasida güzel pisdi hamur kalmadi, bu sorunu yasayanlar bide böyle denesin.

tarifin icin cooook tsklera.s.

ben bunu sadece yufkayla yapıyordum hiç milföyle yufkayı karışık kullanmadım ama bunuda deniyeceğim,ellerinize sağlık..

Ellerine sağlık canım. Ayrıca fikir içinde teşekkürler bende alta doğru koyarım genelde tüm yaptıklarımı (fırının en alt tabanını demiyorsun değilmi?)
Ben alt ilk sıradakine koyarım genelde... a.s.

ben bunu sadece yufkayla yapıyordum hiç milföyle yufkayı karışık kullanmadım ama bunuda deniyeceğim,ellerinize sağlık..

Rica ederim canım benim sende yap ve fotoğrafı burada bizlerle paylaş... sengözlerimebaksanab

Aynen terlikcim altdan ilk sira, telin üstünekaydirigubbakcemile5

Arkadaşım çok sağol tarif için , yapacağım şimdi misafirlerim gelecek
Harika görünüyor ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…