Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayni evet ama bizimkiler soma da dogmus buyumus ..kyv burda defnettiler ama bence uygun olan kendi memlekettiydi cunku tum kardesleri annrsi babasi ordaydi
hani buraya ziyaret icin koydular ama daha dun gitmisler ilk defa kp ile kaynim
biz surekli gidiyoruz ama biz ilerde burda yasamayi dusunmiyoruz mesela
ayni evet ama bizimkiler soma da dogmus buyumus ..kyv burda defnettiler ama bence uygun olan kendi memlekettiydi cunku tum kardesleri annrsi babasi ordaydi
hani buraya ziyaret icin koydular ama daha dun gitmisler ilk defa kp ile kaynim
biz surekli gidiyoruz ama biz ilerde burda yasamayi dusunmiyoruz mesela
ben kyv memleketini dusundum kendi aile mezarligi ordaydi cunku ...ama tabi kp nereye isterse orasi biza laf dusmuyor bu konuda ...benim icin de benim esim karari verecegi icin simdiden dedim beni buralara birakmayin olurda burda ölürsem
ben kyv memleketini dusundum kendi aile mezarligi ordaydi cunku ...ama tabi kp nereye isterse orasi biza laf dusmuyor bu konuda ...benim icin de benim esim karari verecegi icin simdiden dedim beni buralara birakmayin olurda burda ölürsem
yok takibe alayım en iyisi :)
dün kıymalı pide yaptım:)
bugün ne yemek yapsam diye düşünüyorum
karnabahar var .ama ben yemegi sevmiyorum.:/
sanirim karnabahar kızartmasi yapcam kendime.. eşime de yemek:)
Görürüm ben seni 2 ay sonra ne çayı ne kahvesi bitiyor dersin ahandaaaa buraya yazıyom münnoş dedi dersin o rahatlığa alıştımı bütün düzenin bozuluyor,1,5 sene yaşadım bunu cidden zor.
yok takibe alayım en iyisi :)
dün kıymalı pide yaptım:)
bugün ne yemek yapsam diye düşünüyorum
karnabahar var .ama ben yemegi sevmiyorum.:/
sanirim karnabahar kızartmasi yapcam kendime.. eşime de yemek:)