Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yemeklerin görüntüsü muhteşem ama zehirli yapıyor. Gerçi bana demişti yemeğe değil içeceklere koyuyorum zehri diye.
Ayrıca kazanmak için değil zevk için zehirliyor.
Yemeklerin görüntüsü muhteşem ama zehirli yapıyor. Gerçi bana demişti yemeğe değil içeceklere koyuyorum zehri diye.
Ayrıca kazanmak için değil zevk için zehirliyor.
Ben de günlük yapıyorum. İki kişiyiz. İlk seneler orduya yetecek yemek çıkardı yaptıklarımdan. Ayarlayamiyordum. Şimdi iki kişilik. Çok nadir artar.
İnsallah ailemiz büyürse sanırım yine ordu yemeklerine dönerim.
Ben de günlük yapıyorum. İki kişiyiz. İlk seneler orduya yetecek yemek çıkardı yaptıklarımdan. Ayarlayamiyordum. Şimdi iki kişilik. Çok nadir artar.
İşte ben de çoluk çocuk olursa fazla yaparım sanırım yemekle uğraşmayayım yarın diye. Gerçi emin değilim kendimden, yemekle uğraşmak istemedigimde yapmıyorum çünkü şu anda da. Dayiyorum kahvaltiligi.
İşte ben de çoluk çocuk olursa fazla yaparım sanırım yemekle uğraşmayayım yarın diye. Gerçi emin değilim kendimden, yemekle uğraşmak istemedigimde yapmıyorum çünkü şu anda da. Dayiyorum kahvaltiligi.
Ben severim ama bizimki hiç sevmez akşam kahvaltı yapmayı. Onda bile ortaya banmalık bir şey arar. Hiç gerek yok. Yapıyorum iki günlük bitti gitti. Genelde çorba ve pilav vs. kalır, ana yemek ya biter ya da bir tabak kalır. Her türlü bana kolaylık oluyor öyle yapmak. Diğer gün sadece ana yemekle uğraşıyorum. Yemek bulduğuna şükretsin.