Tatlı Tarifi Değişik, Pratik ve Kolay Sütlü Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    814
  • Anket Kapalı .
Noluyor sabah sabah iştaha getiriyorsunuz öyle ellerinize sağlık olsun istiyorum hemen bir zahmet ışınlayın
Bazen okul için yapıyorum. Kızım kahvaltı yapmıyor.Ekmek arası, başka şey versem götürmüyor, kan tin desen sağlıksız. Bazen yapıyorum buna ses çıkarmıyor

Noluyor sabah sabah iştaha getiriyorsunuz öyle ellerinize sağlık olsun istiyorum hemen bir zahmet ışınlayın
Sağ ol ablacım
Akşam yaptığı mı söyledim deynepnaz bakayım deyince sabah pişince atarım dedim
Kahvaltıya gidiyorum oraya götüreceğim.Bir tepsi de eve yaptım onu da sonra pişirecegim

Sağ ol ablacım
Kahvaltıya gidiyorum oraya götüreceğim.Bir tepsi de eve yaptım onu da sonra pişirecegim
Afiyet olsun nevoşcum,kahvaltı şenliği var desene bol bol götür hepsinden benim yerimede lütfen

Sağ ol ablacım
Ne şanslılar Ben de 2 tepsi yaptım. Ben de anneme kahvaltıya gideceğim, birini oraya götüreceğim. Kızım için nutellalı kruvasan tarzı. Bizim için peynirli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…