- 2 Mart 2023
- 2.853
- 10.086
- 138
Ya bu tatlıyı biz kız kardeşimle 10 yıl önce uydurarak yapmıştık, sonra da hep yaptık.Sponfullu bile herkes biliyor![]()
Şimdi ünlendi adı da spoonful oldu. Hala gülüyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu tatlıyı biz kız kardeşimle 10 yıl önce uydurarak yapmıştık, sonra da hep yaptık.Sponfullu bile herkes biliyor![]()
Ben de tercih etmem hafif gelmedi tadıBen onu çok sevemedim ya![]()
Tarifin, kullanılan malzemenin de etkisi olabilir. Birinde üstüne krema, çikolata yerine çikolatalı sos döktüm,o şekilde beğenmemiştim. Altına vişneli kekle güzel oluyorBen onu çok sevemedim ya![]()
Benzeri tatlı çok isim değişikliğiYa bu tatlıyı biz kız kardeşimle 10 yıl önce uydurarak yapmıştık, sonra da hep yaptık.
Şimdi ünlendi adı da spoonful oldu. Hala gülüyoruz![]()
Aynen bu tarz tatlıları uydurup hep yaparızYa bu tatlıyı biz kız kardeşimle 10 yıl önce uydurarak yapmıştık, sonra da hep yaptık.
İşte arada meyve olmalı bir freşlik versin diyeTarifin, kullanılan malzemenin de etkisi olabilir. Birinde üstüne krema, çikolata yerine çikolatalı sos döktüm,o şekilde beğenmemiştim. Altına vişneli kekle güzel oluyor![]()
Bizim tatlımız daha güzel değil miBen de tercih etmem hafif gelmedi tadı
Ben de kek üzerine puding veya supangle döküp yapıyordum önceleri, aynı mantıkYa bu tatlıyı biz kız kardeşimle 10 yıl önce uydurarak yapmıştık, sonra da hep yaptık.
Yeni nesil dolandırıcılık, geçen haberi de yapılmıştıBenim kız demişken bugün ödevi için bir siteye girince yanlışlıkla açılan sayfaya tıkladım, abone olmuşum, hemen 239 TL ücret alındı hemen iptal etsem de. Operatörü aradım ama yapacağımız bişey yok dediKendi kendime kızdım durdum, şikayet vara da aynı durumu yaşayan çok kişi olmuş o şekilde
![]()
Bu ay kesilir üçret iptal ettiğinden emin ol gelecek ay kesilmesin ben iki ay ödedim benzer şekilde üye olmuşum fark etmedenBenim kız demişken bugün ödevi için bir siteye girince yanlışlıkla açılan sayfaya tıkladım, abone olmuşum, hemen 239 TL ücret alındı hemen iptal etsem de. Operatörü aradım ama yapacağımız bişey yok dediKendi kendime kızdım durdum, şikayet vara da aynı durumu yaşayan çok kişi olmuş o şekilde
![]()
Aynen. Herkes aynı şeyleri yazmış. Kendime kızmayı bıraktım okuyuncaYeni nesil dolandırıcılık, geçen haberi de yapılmıştıgeçmiş olsun
İptal edince mesaj geldi iptal oldu diye. 29.11.2025 tarihine kadar ücretsiz kullanabilirsiniz yazılmış. Daha açar mıyımBu ay kesilir üçret iptal ettiğinden emin ol gelecek ay kesilmesin ben iki ay ödedim benzer şekilde üye olmuşum fark etmeden
Aynısı benim de başıma geldiBenim kız demişken bugün ödevi için bir siteye girince yanlışlıkla açılan sayfaya tıkladım, abone olmuşum, hemen 239 TL ücret alındı hemen iptal etsem de. Operatörü aradım ama yapacağımız bişey yok dediKendi kendime kızdım durdum, şikayet vara da aynı durumu yaşayan çok kişi olmuş o şekilde
![]()
İşim gücüm var elleşme bana. Bütün gün gezdim, yine son geceye bıraktım.
Sanki kocanım da şey istedim senden Elleşme bana diyon ya Alla Allaİşim gücüm var elleşme bana. Bütün gün gezdim, yine son geceye bıraktım.![]()
Senden önce de o yokladı zaten puhahahhaha gideyim de yatayım yeter bugünlük.Sanki kocanım da şey istedim senden Elleşme bana diyon ya Alla Alla![]()