Tatlı Tarifi Değişik, Pratik ve Kolay Sütlü Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    814
  • Anket Kapalı .
Ben bir defa sigara böreği yaptım, oda kızartma Geçen yıl yaptım
Nevoş yasemine de attım link, fırında var konun ama yarışma değil büyük ihtimalle. Ben yarışma sanmıştım.
13 yaşında tam ergen 8.sınıfa gidiyor , lgs senesi , sen bilmezsin , seninkiler daha küçük
Benim kız da 8.sınıf.Aaaah ah, iç çekesim geldi
Ergen o ergen , onlara anca Dubai çikolatası , iphone telefon , starbucks kahvesi olsun ne anlar klasik sütlaçtan , Türk kahvesinden magnolianın da modası geçti artık
Bak tükürük geliyor ha, ne demek modası geçti Benim kız da spoonful ve sufleye meraklı.
Umarım katılım olur yoksa önümüzdeki ay tekrar bize döner
Ne desem bilemedim şimdi, katılım olmazsa da üzülmem sanki

Deyno'm, arada kaynadı mesajlarda ,tebrik ederim seni de ,heyecanlı yaris oldu

Bazı yemeklerin orijinali muhteşemdir, ama kilo alma derdine alternatif denemeler yapılır. Fırında pişirme işi de öyle bir durum Deynep’im.
Aynı tadı alır mısın?
Asla.
Orijinali nedir, yağda kızartma olanı.
Eee, yarışmalarda da orijinaline sadık kalmak mühim.

Spoonful mesela, İsviçre çikolatası ile yapılırmış, ben bunu bilmiyordum mesela.

C A N O senin sunumun da çok güzeldi ama limon, çikolata vişne cup daha damağa hitap eden lezzet. Çilek meyva olarak güzel de cupta insan tadını tam algılamıyor. Ama vb limonlu, vişneli, çikolatalı insan düşünmesi bile ağzı sulandırıyorSunumun yoksa o oyu haketmiyordu.

Seda benim eşim de vardıyalı çalışıyor , ben de çalışıyorum. çocuğa da gündüz p akşam ben dönüşümlü bakıyoruz.
Evimiz de kırsalda, müstakil. Ulaşım da yok gibi.
Geceleri genelde çocukla tekiz . Zor ama imkansız değil
Bu şekilde yaşayan ilk sen olmayacaksın

Aynen öyle canım. Yarışma olunca insan bildiğini arıyor.
İsviçre çikolatasını nerden bulalım şimdi

Tiramisuyu da yapamazdık orjinaline bakarsak

Allah yardımcın olsun canım. Hiç te şikayet ettiğini görmedim.

Biz tesekkür ederiz

Ben medeniyetten uzak yaşama görevimi tamamladım. Bu zorlu yolda sana başarılar diliyorum dkdkdk
Ay şimdi medeniyetten uzağız. Her şeyi ama her şeyi kargoyla alıyoruz.
Kargo paketi açmaktan , çöplerini atmaktan bıktım.
Gelen kargoyu ben almamışsam bahçeden eve bile taşımıyorum kim aldıysa o taşısın

Sen nerede yaşadığını söylemiştin ama ben unuttum, neredeydi?

Evet.
Doğru
Haklısın.
Zorlanmam ya umutta zaten büyüdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…