• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Değişik, Pratik ve Kolay Sütlü Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    814
  • Anket Kapalı .
Ne kadarını verdin?
Ben de 15 kilo kadar aldım ama yapıştı üstüme, versem de geri geliyor. Hamilelik öncesi hep 60 tım. 72 kiloyum şuan. Diyet yapıyor muyum yoookkk :deli:
Sen kilo aldım diyorsun 😄bana iyisin diyorsun🤣Ben de senin kılına ulaştım.Bir yılda neredeyse 10 kilo aldım gibi🥹Geçen yıl 63-65 arasındaydım.

Ne kadarını verdin?
Ben de 15 kilo kadar aldım ama yapıştı üstüme, versem de geri geliyor. Hamilelik öncesi hep 60 tım. 72 kiloyum şuan. Diyet yapıyor muyum yoookkk :deli:
63 kiloyum şu an. 3-4 kilo versem tamamım bence ama buralarda takılıp kaldım. Ben kilomdan çok şikayetçi de değilim aslında ama kilo verince göbek de süzülüyor, giydiğim yakışıyor. O yüzden vermem lazım. 🤣

63 kiloyum şu an. 3-4 kilo versem tamamım bence ama buralarda takılıp kaldım. Ben kilomdan çok şikayetçi de değilim aslında ama kilo verince göbek de süzülüyor, giydiğim yakışıyor. O yüzden vermem lazım. 🤣
Ah o göbek var ya o göbek. Hafta sonu düğün için 2 gün korse ile dolandım. Az bi yemek yesem yer de bulamıyor ki göbek dışarı fırlasın, sıkıştı içeriye garibim :rolleyes:

Back
X