Ben hiç görmedim elticim+1 elticim.
Ama üzerimdeki ziynetlerimi vermedim. Kurdeleye takılanlar ve paralar.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç görmedim elticim+1 elticim.
Ama üzerimdeki ziynetlerimi vermedim. Kurdeleye takılanlar ve paralar.![]()
Eeee, sen geri almışsın. Benimkiler nereye gitti belli değil.Gurbette başıma iş gelirmiş.Aldılar hiç takamadım .Gelin gittiğim şehirde çok ahhh vahhh nasıl yeni gelin bu dediler
Bir yıl sonra sattık araba aldık.Zaten büyük bir kısmı ile düğün masraflarını karşıladılar.
Ama biraz taksaydım yaZaten illa o altınlarla eş bozdurup araba almak isteyecek illa, kaçarı yok![]()
Elticim yarısını bile değilEeee, sen geri almışsın. Benimkiler nereye gitti belli değil.![]()
Aynen yeni evliyken takmak istiyor insan. Ben biraz cadalozdum galiba size bakarakAma biraz taksaydım ya![]()
Yok ya ben çok aveldimAynen yeni evliyken takmak istiyor insan. Ben biraz cadalozdum galiba size bakarak![]()
Benimkiler üstümdeydi de ne oldu sanki, araba aldık 2 ay sonra.Ben hiç görmedim elticim![]()
Biz mecburen aldık çünkü başka türlü vermiyorlardıBenimkiler üstümdeydi de ne oldu sanki, araba aldık 2 ay sonra.
Fark yok yani.
Bu kocalar bizlere olan borçlarını nasıl ödeyecek bilmem.![]()
Aslında anket yapılsa KK da altınlarını ne kadar sizde kaldı diye, en fazla 6 ay denilir herhalde. Erkek beyni algılamıyor kadının ziynet eşyası olarak değil yatırım aracı olarak görüyor altını.Benimkiler üstümdeydi de ne oldu sanki, araba aldık 2 ay sonra.
Fark yok yani.
Bu kocalar bizlere olan borçlarını nasıl ödeyecek bilmem.![]()
Benim de var şimdi ama eski heves istek yok Nanem. Herşey zamanında güzel.Kendimden utandım okuduklarımdan sonra
Altınlarım uzun zaman durdu
Genelin aksine araba için bozdurmadık üç beş birşeyler var şimdide![]()
Setim, annemin taktığı mega, babamın taktığı kelepçe, künyelerim uzun zaman bendeydi. Normal bileziklerim 2 ay sonra bozuldu, diğerleri 6-7 sene durdu.Aslında anket yapılsa KK da altınlarını ne kadar sizde kaldı diye, en fazla 6 ay denilir herhalde. Erkek beyni algılamıyor kadının ziynet eşyası olarak değil yatırım aracı olarak görüyor altını.
Yok aslında sonrasında dönem dönem uzun süreli takılarım olduAslında anket yapılsa KK da altınlarını ne kadar sizde kaldı diye, en fazla 6 ay denilir herhalde. Erkek beyni algılamıyor kadının ziynet eşyası olarak değil yatırım aracı olarak görüyor altını.
Niye utanasın ki, akıllılık etmişsiniz.Kendimden utandım okuduklarımdan sonra
Altınlarım uzun zaman durdu
Genelin aksine araba için bozdurmadık üç beş birşeyler var şimdide![]()
Ben zaten sürekli takamamSetim, annemin taktığı mega, babamın taktığı kelepçe, künyelerim uzun zaman bendeydi. Normal bileziklerim 2 ay sonra bozuldu, diğerleri 6-7 sene durdu.
Sonradan annemler bana yine bilezikler aldılar, onlar da gitti.
Son aldıklarını vermiyorum.
Benim herifin altına düşmanlığı ortada.![]()
Biz el konuldu diye mecbur kaldık yoksa araba her şekilde alınırdı.Niye utanasın ki, akıllılık etmişsiniz.
İhtiyaç yoksa neden bozulsun.![]()
Ben de eskiden yoktu o heves işte sonradan yüklendiBenim de var şimdi ama eski heves istek yok Nanem. Herşey zamanında güzel.
Şimdi bileğime baktım, bir boşluk var. Sabah çıkardım mecburiyetten, takmayı unutmuşum.Ben zaten sürekli takamamÖyle kolumda, üstümde kalmaz.Ancak dışarı çıkınca takarım. Sıkıntı basar
![]()
Sen ne zamanki gelinsin Seda sen de yeni evli sayılırsınDoğru şimdiki gelinler aynı anda iki üç yüzük trabzon bilezik aldırtabiliyorlar.
![]()