- 1 Aralık 2021
- 15.811
- 57.413
- 548
- 35
Teşekkür ederizKızlar oy kullandim kullandığım iki tatlı önde bir tanesi gerilemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederizKızlar oy kullandim kullandığım iki tatlı önde bir tanesi gerilemiş
Kazanırsan sen de mi fasulye olacaksınBelki fasulye olurum diye kuru fasulye yaptım.Gerçi eşim de istemişti, Onun da biraz etkisi olabilir
![]()
Belki fasulye olurum diye kuru fasulye yaptım.Gerçi eşim de istemişti, Onun da biraz etkisi olabilir
![]()
Her halükarda ikinizden birinden kurtulacağız yaniKazanırsan sen de mi fasulye olacaksınben de olacağım, allahım bu bile benziyor
kader ağlarını ördü , bakalım kim öndeyken kapanacak bu oylama
![]()
2020den beri katılıyorum, ilk defa fasulye olacağım kazanırsam, bence benden kurtulduğuna sevinmene gerek yokHer halükarda ikinizden birinden kurtulacağız yani![]()
Afiyet olsun eline sağlık.Belki fasulye olurum diye kuru fasulye yaptım.Gerçi eşim de istemişti, Onun da biraz etkisi olabilir
![]()
Esliiiiiiiii2020den beri katılıyorum, ilk defa fasulye olacağım kazanırsam, bence benden kurtulduğuna sevinmene gerek yokbir sene içinde hemen fasulye olanlardan korkmak lazım
![]()
Cano, margırıt, joyz falanda öyledir bence, pinterest girlsEsliiiiiiiii
Başka var mı komşucuğum?![]()
Yok komşucuğum, joyz ile Margaret sene oldu kazanamadı. Cano yeni fasülye oldu, ama o da sene içinde olamadı.Cano, margırıt, joyz falanda öyledir bence, pinterest girls![]()
Belki fasulye olurum diye kuru fasulye yaptım.Gerçi eşim de istemişti, Onun da biraz etkisi olabilir
![]()
Boşa sevinmeyin2020den beri katılıyorum, ilk defa fasulye olacağım kazanırsam, bence benden kurtulduğuna sevinmene gerek yokbir sene içinde hemen fasulye olanlardan korkmak lazım
![]()
Fasülye olmak zor ya, antin kuntin tariflere kalıyorsun.Evet elticim yoksa 10 yılda 3 defa olanı yapmam![]()
Aynen olmasınlarFasülye olmak zor ya, antin kuntin tariflere kalıyorsun.![]()
Cano ikinci ya da üçüncü fasulyeliğe dönüyordur diye düşünmüştüm benYok komşucuğum, joyz ile Margaret sene oldu kazanamadı. Cano yeni fasülye oldu, ama o da sene içinde olamadı.![]()
Aaa biz fasulye olmayacak mıyız kazansak bileBoşa sevinmeyin![]()
İkinci kez oldu.Ama o 8. Yılında ve ilk yıllarda neredeyse hiç birinci olmadıCano ikinci ya da üçüncü fasulyeliğe dönüyordur diye düşünmüştüm bençok fazla birincilikleri var sanki
![]()
Sen kazanınca bir tane kalıyor.Aaa biz fasulye olmayacak mıyız kazansak bileay ne güzel
![]()