• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Değişik, Pratik ve Kolay Sütlü Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Tatlı Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    814
  • Anket Kapalı .
De get, başlarım orjinalliğine🤪
Seneler önce tiramisu yaptığımda, hem de kek ile yapmıştım, oy verdiği halde bir üye orjinalinde alkollü içecek var esasında demişti🤪
Benim için tat ön planda geliyor. Mesela çoğu tarifi yapınca hoşuma gitmezse tadı eklemek istemiyorum. Çünkü belki benim tarifimi göre yapacakmemnun olmasını isterim.
Tiramisu ya bir orjinallik de benden gelsin😁 bildiğim kadarıyla bizim yaptığımız gibi pişmiyor🤭😁 benmari usulü yapılıyor😁 yanlışım varsa bilen düzeltsin 🤭

Tiramisu ya bir orjinallik de benden gelsin😁 bildiğim kadarıyla bizim yaptığımız gibi pişmiyor🤭😁 benmari usulü yapılıyor😁 yanlışım varsa bilen düzeltsin 🤭
Hiç duymadım neyi benmari yapılıyor , ben floransada orjinal yapan yerde yedim , çok güzeldi tadı , kedidilliydi , kreması orjinal el yapımıydı , üstünde de normal serpilmiş kakao vardı , benmari koyulacak bir ürün yoktu içinde 🤔

Hiç duymadım neyi benmari yapılıyor , ben floransada orjinal yapan yerde yedim , çok güzeldi tadı , kedidilliydi , kreması orjinal el yapımıydı , üstünde de normal serpilmiş kakao vardı , benmari koyulacak bir ürün yoktu içinde 🤔
Ben de tam bilmiyorum ama kreması mı yumurta ve şeker mi benmari usulü yapılıyor diye duymuştum 🤔

Neyi bacım?

Diğer tarafı diyorsan emmi öyle demişti, belki de yanlışlık oldu diye orada vermez, bilemicum.
Sen fırın sütlaca oy verenler arasından yönetim seçecek yazmışsın bu mesajta, proluk soran üyeye. Bu yarışma için tarifin 1.plmasına gerek yok yani
Hayır. Fırın sütlaca oy verenler arasından yönetim seçecek.

Back
X