- 2 Aralık 2015
- 33.637
- 111.310
- 598
Öyle sananlar var. Belki oy vermeyi bile etkilemiş olabilir.Bu başka o başka canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle sananlar var. Belki oy vermeyi bile etkilemiş olabilir.Bu başka o başka canım![]()
Tiramisu ya bir orjinallik de benden gelsinDe get, başlarım orjinalliğine
Seneler önce tiramisu yaptığımda, hem de kek ile yapmıştım, oy verdiği halde bir üye orjinalinde alkollü içecek var esasında demişti
Benim için tat ön planda geliyor. Mesela çoğu tarifi yapınca hoşuma gitmezse tadı eklemek istemiyorum. Çünkü belki benim tarifimi göre yapacakmemnun olmasını isterim.
Yasmin bile öyle sanmışHayır. Fırın sütlaca oy verenler arasından yönetim seçecek.
Yaşadığımı bu münasebetden sonra onu yiyebilir miyim bilmiyorum yasoBir daha gidersen dene Kukrişkom, biz o balıkla büyüdük.![]()
Tamam aşkomAçamadım aşko kızların kursundayımkulaklık yok eve gidince bakarım
Hiç yemedim ben deynoGüzel oluyor da kılçıklı oluyordu sanki yayın balığı![]()
Hayır, yayın balığı kılçıklı olmaz Deynep’im. Oklama ve kızılkanat kılçıklı olur.Güzel oluyor da kılçıklı oluyordu sanki yayın balığı![]()
Neyi bacım?Yasmin bile öyle sanmışNevreste , geçen gün de bir üye öyle yazmıştı burada,diğer tatlı konusu kafa karıştırdı herhalde
![]()
Bayıla bayıla yersin hemdeYaşadığımı bu münasebetden sonra onu yiyebilir miyim bilmiyorum yaso![]()
Hiç duymadım neyi benmari yapılıyor , ben floransada orjinal yapan yerde yedim , çok güzeldi tadı , kedidilliydi , kreması orjinal el yapımıydı , üstünde de normal serpilmiş kakao vardı , benmari koyulacak bir ürün yoktu içindeTiramisu ya bir orjinallik de benden gelsinbildiğim kadarıyla bizim yaptığımız gibi pişmiyor
benmari usulü yapılıyor
yanlışım varsa bilen düzeltsin
![]()
İki yarışma farklıYasmin bile öyle sanmışNevreste , geçen gün de bir üye öyle yazmıştı burada,diğer tatlı konusu kafa karıştırdı herhalde
![]()
Ben de tam bilmiyorum ama kreması mı yumurta ve şeker mi benmari usulü yapılıyor diye duymuştumHiç duymadım neyi benmari yapılıyor , ben floransada orjinal yapan yerde yedim , çok güzeldi tadı , kedidilliydi , kreması orjinal el yapımıydı , üstünde de normal serpilmiş kakao vardı , benmari koyulacak bir ürün yoktu içinde![]()
Sen fırın sütlaca oy verenler arasından yönetim seçecek yazmışsın bu mesajta, proluk soran üyeye. Bu yarışma için tarifin 1.plmasına gerek yok yaniNeyi bacım?
Diğer tarafı diyorsan emmi öyle demişti, belki de yanlışlık oldu diye orada vermez, bilemicum.
Hayır. Fırın sütlaca oy verenler arasından yönetim seçecek.
Hiç duymadım neyi benmari yapılıyor , ben floransada orjinal yapan yerde yedim , çok güzeldi tadı , kedidilliydi , kreması orjinal el yapımıydı , üstünde de normal serpilmiş kakao vardı , benmari koyulacak bir ürün yoktu içinde![]()
İlla tükür bana diyorsun
Olur mu, yıllardır 1. olan tarife oy kullananlar arasından seçiliyor diye biliyorum.Sen fırın sütlaca oy verenler arasından yönetim seçecek yazmışsın bu mesajta, proluk soran üyeye. Bu yarışma için tarifin 1.plmasına gerek yok yani

O belli olmuyor sankiOlur mu, yıllardır 1. olan tarife oy kullananlar arasından seçiliyor diye biliyorum.
Yanlış mı biliyorum yoksa?![]()