• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik

Selam arkadaşlar bir sorunum var
Nasıl söylenir bilmiyorum en iyisi direk anlatıyım uzun zamandır eşimin çişini içmek istiyorum ama söyleyemiyorum Sağlık açısından zararı varmı diye doktora sordum arada bir az miktar içersen zararlı olmaz dedi çok sevindim ama eşime söylemeye çekiniyorum nasıl söylesem acaba

yarasın:KK51:

Nasıl söylenir bilmiyorum en iyisi direk anlatıyım uzun zamandır eşimin çişini içmek istiyorum ama söyleyemiyorum Sağlık açısından zararı varmı diye doktora sordum arada bir az miktar içersen zararlı olmaz dedi çok sevindim ama eşime söylemeye çekiniyorum nasıl söylesem acaba
Oğlum bak git:silah:

Ne bekliyorsun ki git iç.
Zaten dr da onaylamış daha ne ?

Evet dr. Bunun ürofili diye bir hastalık olduğunu ve tedavi edilebileceğini söyledi ama aşırı olmadığı sürece zararı olmaz karar senin dedi

Evet dr. Bunun ürofili diye bir hastalık olduğunu ve tedavi edilebileceğini söyledi ama aşırı olmadığı sürece zararı olmaz karar senin dedi
Sadece eşinizin idrarı mı sizi cezbediyor yoksa olaya sadece idrar olsun da gözüyle mi bakıyorsunuz ?
Merakımdan soruyorum...

Halen neden tereddüt ediyorsunuz ozaman?
Eşiniz ile açık açık konuşun rahatsızım ve dr ürofili olmuşsun az miktarda idrarından içmem lazım mış dedi diye açıklayın.psikolog veya psikiyatrist ile görüştünüz mü ?

Back
X