- 19 Aralık 2017
- 4
- 0
- 36
- Konu Sahibi Sevdiiiiiim
Üzgünüm
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar bir sorunum var
Nasıl söylenir bilmiyorum en iyisi direk anlatıyım uzun zamandır eşimin çişini içmek istiyorum ama söyleyemiyorum Sağlık açısından zararı varmı diye doktora sordum arada bir az miktar içersen zararlı olmaz dedi çok sevindim ama eşime söylemeye çekiniyorum nasıl söylesem acaba
Oğlum bak gitSelam arkadaşlar bir sorunum var
Nasıl söylenir bilmiyorum en iyisi direk anlatıyım uzun zamandır eşimin çişini içmek istiyorum ama söyleyemiyorum Sağlık açısından zararı varmı diye doktora sordum arada bir az miktar içersen zararlı olmaz dedi çok sevindim ama eşime söylemeye çekiniyorum nasıl söylesem acaba
Selam arkadaşlar bir sorunum var
Sadece eşinizin idrarı mı sizi cezbediyor yoksa olaya sadece idrar olsun da gözüyle mi bakıyorsunuz ?Evet dr. Bunun ürofili diye bir hastalık olduğunu ve tedavi edilebileceğini söyledi ama aşırı olmadığı sürece zararı olmaz karar senin dedi
O doktor nasil bi doktor? Karisidamii iciyormus arada sirada ☺ bisi merak ettim neden kocanın çişi yani amacin ne?Evet dr. Bunun ürofili diye bir hastalık olduğunu ve tedavi edilebileceğini söyledi ama aşırı olmadığı sürece zararı olmaz karar senin dedi
Evet dr. Bunun ürofili diye bir hastalık olduğunu ve tedavi edilebileceğini söyledi ama aşırı olmadığı sürece zararı olmaz karar senin dedi
O doktor nasil bi doktor? Karisidamii iciyormus arada sirada ☺ bisi merak ettim neden kocanın çişi yani amacin ne?