- 26 Şubat 2012
- 1.418
- 120
- 363
- Konu Sahibi yesilmavigri
-
avonun parfümlerindan windscape var orda bi kız var göz ve ten olarak sana çok benzettim saç rengi inanılmaz derecede hoş bakmanı tavsiye ederim. sana yakışcağından kesinlikle eminim :)
Bal köpüğü ya da bakır tonları gidecek gibi sana. İki beğendiğim resim bunlar. Bence Saçın zaten kızıl tonundaymıs. Bir süre bal köpüğü kullan sonrada bakırın tonlarına dönersin sıkılırsan. Ama gölge kullanma tek renk olsun. Daha hos olur. :81:
Tüm resimlerin yanı sıra seni suanda böyle hayal ettim cok güzel oldu :)))
Eki Görüntüle 456209 Tam olarak kendim için istediğim renk :) Benim gözlerim ela ve güzel olmuş.
Eki Görüntüle 456210
Hem göz alıcı hem çekici bir renk renkli gözlülere güzel gideer
Eki Görüntüle 456211
Bu renk çok hoş arkadaşım kullanıyor renkli gözleri ve çok yakışıyor
Eki Görüntüle 456212
Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim gerek yardımlarınız gerek iltifatlarınız için, ilk fotoğraftaki renge bayıldım, kıza da tabiAma doğal sarışın o kız, bana gider mi ki öyle bir renk?
Bende düşünüyorum o rengi insallah yakısır bana. Bence sana da yakısır cok guzel bır yuzun var gider yani..
maşallah gerek yok güzelmişsin .)Kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi değişiklik istiyorum. Saçlarımda şu an siyah boya var ama çok fazla aktı, alttaki renk ortaya çıktı. 5 aydır felan hiç boya sürmedim. Şimdi diyorum bir değişiklik yapayım açıcı kullanmama gerek kalmadan. Bu yavaş yavaş saç rengini açmakta olabilir, akmasını beklemekte, direk boyamakta... Bembeyaz bir tenim var, renkli gözlüyüm. Orjinal saç rengim koyu kahve, kaşlarım da koyu renk. Fikirlerinizi bekliyorum. Eki Görüntüle 452716 Eki Görüntüle 452717 Eki Görüntüle 452718 Eki Görüntüle 452719
avonun parfümlerindan windscape var orda bi kız var göz ve ten olarak sana çok benzettim saç rengi inanılmaz derecede hoş bakmanı tavsiye ederim. sana yakışcağından kesinlikle eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?