Saç Rengi ve Saç Boyama Değişiklik İstiyorum (Fotoğraflı)

Bu saç renginizle de hoş bir hanımsınız.İlla ki değiştireceğim diyorsanız Palette sonbahar kızılını öneriyorum,gözlerinizin ve teninizin rengini vurgulayacak size de çok yakışacaktır

avonun parfümlerindan windscape var orda bi kız var göz ve ten olarak sana çok benzettim saç rengi inanılmaz derecede hoş bakmanı tavsiye ederim. sana yakışcağından kesinlikle eminim :)

açık kumral,aralarda hafifi ışıltılar enfes olurdu

zaten bebek gibi kızsın cnm bide öyle hayal ettim gerçekten harika olurdu diye düşündümm

Beyaz ten renkli göz ikilisine sahip kadınların hepsine en yakıştırdığım koyu kumral, koyu kahverengi, koyu kestane olmuştur.
Açık tonlardan ziyade bunlar gerçekten göz alıcı gösteriyor insanı. Çok dikkat çekici olunuyor o kontrast sayesinde.

maşallahınız var, diğer yorumlardaki gibi pek çok rengi kaldırabilirsiniz,
koyu renkler göz renginizi ön plana çıkarır ve hoş olur ancak
değişiklik için
kaş açtırmak sorun olmayacaksa,

deborah ann woll 'un saç rengine bakmanızı tavsiye ederim, siyahtan kurtulmak biraz can sıkıcı olabilir ne yazık ki. bu sefer fotoğraf yükleyemedim, ilginç

Son düzenleme:
Bal köpüğü ya da bakır tonları gidecek gibi sana. İki beğendiğim resim bunlar. Bence Saçın zaten kızıl tonundaymıs. Bir süre bal köpüğü kullan sonrada bakırın tonlarına dönersin sıkılırsan. Ama gölge kullanma tek renk olsun. Daha hos olur. :81:

Tüm resimlerin yanı sıra seni suanda böyle hayal ettim cok güzel oldu :)))

Eki Görüntüle 456209 Tam olarak kendim için istediğim renk :) Benim gözlerim ela ve güzel olmuş.

Hem göz alıcı hem çekici bir renk renkli gözlülere güzel gideer
Eki Görüntüle 456211

Bu renk çok hoş arkadaşım kullanıyor renkli gözleri ve çok yakışıyor

Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim gerek yardımlarınız gerek iltifatlarınız için, ilk fotoğraftaki renge bayıldım, kıza da tabi Ama doğal sarışın o kız, bana gider mi ki öyle bir renk?

Bende düşünüyorum o rengi insallah yakısır bana. Bence sana da yakısır cok guzel bır yuzun var gider yani..

Siyahtan sıkıldıysan açık renkler de çok yakışır sana kumral vs. gibi. Ama gözler renkli olduğu için kestane gibi renkler de yakışabilir.

maşallah gerek yok güzelmişsin .)

bence kızılı bırak yeterince kullanmışsın hem gözlerinle zıt renkte olduğu için aşırı tezat oluyo ve yapay duruyo sanki... açık kumral üzerine ışıltı süper gidicektir .) çünkü kızılda siyah da yapay ve yansıması fazla olan renkler

ben selective saç boyası ve exicolor u karıştırdım, bal kumral ve mahogany bakır rengini. esmer olduğum halde muhteşem bir renk çıktı. şu tonlarda, tavsiye ederim size çok yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…