Ya işte biraz ailelerin tavrına da bağlı tabi .Yani sürekli boğacak derece ilgi isteyip ,Cat kapı gelme vs durumları olur mu ?cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
@sevdayagazel evet orda da mutsuz olsam en azından şartlarım burdan daha iyi olacak gibi görünüyor. Kaldı ki insan her şartta tutunacak bir şeyler buluyor. burada çok kötü anlarım oldu ama her seferinde kendimi oyalamayı, iyi hissettirecek şeyler yapmayı öğrendim. yani bulunduğun ortamdan ziyade biraz da içten de geliyormuş. o yüzden mutsuz olmaktan çok çok korkmuyorum çünkü bir şekilde kendime telkin verip durumu değiştiriyorum. çokkk aşırı şikayetci değilim kısmen konfor alanındayım ama bu alandan çıkıp düzen değiştirmeyi istiyorum.
C capricorn87 şuan 3saatlik bir mesafe var, esasında gittiğimizde misafir gibi hissetmek bir yandan güzel. orda da bunaldığımda burayı kaçış yolu görüyorum mesela. gittiğimde öyle bir yol da olmayacak bu da eksi bi durum tabi
Çok yakın oturmayın o zaman mesela bı vesait olsun en azından .Anlayışlı birisi gibi duruyor kv niz çalışıyorsunuz diye sikbogaz etmez gibi .C capricorn87 esasında kayınvalidemin öyle bir huyu yok, eltimle altlı üstlü oturuyor mesela hiç kafasına göre çıkıp oturmaz, eltim çağırırsa öyle gider, yemek yapar bazen onu çağırır falan. yani gelme gitme durumundan sıkıntı yaşamam ama diğer dezavantajları yaşayabilirim gibi. artık misafir statüsünde olmayacağım sonuçta :
kendi ailem de çok minnoştur, zaten ilçeler çok zıt onlarla aramızda 1saatlik yol var , yakın olsakta sıkıntı olmazdı. kayınvalidemin yaşadığı ilçe bu bahsettiğim :]Çok yakın oturmayın o zaman mesela bı vesait olsun en azından .Anlayışlı birisi gibi duruyor kv niz çalışıyorsunuz diye sikbogaz etmez gibi .
Peki kendi aileniz nasıl ? bazen de kız ailesi fena oluyor :)
O zaman süpermiş düşünmeyin derim :) Bu arada çok şanslısınız böyle aileleriniz olduğu içinkendi ailem de çok minnoştur, zaten ilçeler çok zıt onlarla aramızda 1saatlik yol var , yakın olsakta sıkıntı olmazdı. kayınvalidemin yaşadığı ilçe bu bahsettiğim :]
eşimin tarafına yakın. evet uzaklık bir anlamda iyi ama işte bebek durumları vs. olduğunda o açıdan iyi.. Eltimi severim ne çok uzak ne yakınız, taşınırsam ev mesafemiz de ne yakın ne uzak olacakgideceğiniz yer kime yakın ? hangi tarafa yani?
ben yine de uzak olmayı tercih ederdim..
KV ve görumce ile bi şekilde yoluna koyulurda , Elti ile yakın olmak bence buyuk sıkıntı.
çünkü eşiniz annesine kardesıne laf gecırr ama kardesnn yada abisinn karısına bşy diyemez..
uzak olmak kafa rahatlığı demektr..
benm dusuncem yani. .
bebek olsun çağırrsın kendi anneni yada kv bakılır..eşimin tarafına yakın. evet uzaklık bir anlamda iyi ama işte bebek durumları vs. olduğunda o açıdan iyi.. Eltimi severim ne çok uzak ne yakınız, taşınırsam ev mesafemiz de ne yakın ne uzak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?