Değişim hakkında?

Sorun yok ! Sorun yokta 2 üyeliği aktif olarak kullanıyorsunuz. 2. üyeliğin amacı bu değil ..... ilk cezanızda 2 hesabınız birleşir...

Mune Mune bu notu unutmayalım abla ! ilk ceza

2. üyeliğin olması artık sorun teşkil etmiyor diye biliyorum ki bunu açarken haber vermiştim. sorun var mı hala?
Konularınıza çift üyelikle cevap veremezsiniz.
2. üyelik alabiliyorsunuz evet ama o üyelikle ana üyeliğinizle açmaya çekindiğiniz konuları açabiliyorsunuz, başka üyelerin konularına veya sizin yaptığınız gibi diğer üyeliğinizle açtığınız konulara cevap yazamıyorsunuz, ayrıca üyeliklerden biri banlandığında ban süresi dolana kadar banlı olmayan üyeliğinizle siteye giriş yapamıyorsunuz.

Sorun yok ! Sorun yokta 2 üyeliği aktif olarak kullanıyorsunuz. 2. üyeliğin amacı bu değil ..... ilk cezanızda 2 hesabınız birleşir...

Mune Mune bu notu unutmayalım abla ! ilk ceza
Konularınıza çift üyelikle cevap veremezsiniz.
2. üyelik alabiliyorsunuz evet ama o üyelikle ana üyeliğinizle açmaya çekindiğiniz konuları açabiliyorsunuz, başka üyelerin konularına veya sizin yaptığınız gibi diğer üyeliğinizle açtığınız konulara cevap yazamıyorsunuz, ayrıca üyeliklerden biri banlandığında ban süresi dolana kadar banlı olmayan üyeliğinizle siteye giriş yapamıyorsunuz.

aa çok üzgünüm kuralları tam okumamanın zararları ama bu bilinçli yaptığım bir şey değildi , farkedemedim :KK64:
yorumların tamamen silinmesi söz konusu değil sanırım, mecburen cezama razıyım o halde :KK43:(

evet bu başka bi konu için zamanında haber vererek açtığım üyelikti. cevapları telden yazdığım için bu hesaptan gitmiş, sorun olmaz inşallah^^
ben kafam karıştığı için sormuştum ama yukarıda modaratörlerimiz de kuralları yazmış zaten. Benim için sorun yok yani :KK45:

Back
X