- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi 777mutluluk
Tam yazıyorum, gülesim geliyor.Oncelikle cok kararli olun. Bir gun dahi aksatmayin. Ben sabah 6 da kalkarim ve 45 dakika kosumu yaparim eve gelir dus aldiktan sonra hastaneye giderim. Ogle aramda alanim tip oldugu icin tip makaleleri dergileri okurum. Her gün gun bitmeden en az 100 sayfa kitap okurum. Yillik kitap okuma kaydi tutarim her yil 500 kitap okuma hedefimi gecmeye calisirim. Evlenmeden once izin gunlerimi kutuphanede gecirirdim. Dil ogrenmeyi severim ve bos zamanlarimda bunun ustunde dururum. Fotograf cekmeye giderim. Fizik ve matematik cok severim ve zaman buldukca sorular çözerim. Turkiye de yasarken bir suru bilim ve uzay dergilerine aboneligim vardi. Operaya gitmeyi ve orada yeni insanlarla tanismayi severim. Her ay 1 yeri ziyaret ederim. Cografyam berbat oldugu icin ona vakit ayiririm. Ve bu aralar kitap yazmaya basladim vakit buldukca. Sizde eksik yanlarinizi gidermeye calisabilir alaninizla ilgili seyleri okuyabilirsiniz. Sizi degisime goturecek bir sürü kitapla tanisacaksiniz bu yuzden okumayi birakmayin. Kitap paylasilan 1000k gibi uygulamalarla okudugum kitaplari tartisirim. Makaleler yazarim gittigim gordugum yerlerle, okudugum kitaplarla ilgili. Tabi evlendikten sonra biraz duzensiz olsa da elimden geleni yine yapiyorum. Degismeyen tek sey degisimin kendisidir elbet degiseceksiniz ama sectiginiz yol cicekli yollardan gecsin.
Yine de ciddi olan kısmı yazayım.
Yılda 500 kitap, sindirilerek okunuyor mu bari?