• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişim

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Arkadaşlar

Bugün bir olaya saht oldum.Tüm bayanlar için demiyorum ama..Bizim iş yerine 22 yaşında bayan girdi çalışmaya..Muhasebe departmanına..Bir ara dışarı çıktım...kapının önünde konuşan erkekleri duydum..Kadın için ya bu evlildir..tipinden belli değilmi?çocuğuda vardır dedi...yanımdaki kız ne saçmalıyorsunuz.ben işlemlerini yaptım 22 yaşında dedi..Onlarda ya 35 yaşında duruyor dedi...o sırada sinirlendim bende devreye girdim.ne yani 35 den 2 aşağım ben..nasıl benzetme o dedim..onlarda yok kardeşim alınma genelde o yaşlarda kadınlar çökük olur..sen evlenmedin die böle zayıfsın çökük değilsin dediler...

Çok kafama takıldı kızlar..adamlar zaten s....z..ama çoğu erkekler merak etmeyin kadınlardn daha pis dedikodu ederler...

Sonra etrafımdaki cevremdeki televizyondakilerden anladığım kadarıylan azcık haklıydılar..
Neden evlenince kadınların yuzlerinde değişiklik oluyor.vücutlarıda ölee..herkes için demiyorum tabi..değişmeyenler çok...

ama karşılaştırın 25 lik evli ve bekar bayanları..sizcede ölemi?

toredo onu bende cok fark etmişimdir hatta anneme de sölerim kızar hemen.Evlilik neyse de çocuk doğuranla doğurmayan o kadar belli oluyor ki.Çocuk olunca bakım geri plana atılıyor.öyle olunca da hızlı bir yaşlanma istemsiz olarak yaşanıyor

evli değilim ama erkeklerin kadınlardan beter dedikodu yaptıklarına birden çok defa şahit oldum
kadınların çoğu evlendikten sonra kendine bakamıyor malesef çünkü erkekler gibi eve gidip yan gelip yatmıyorlar bu yüzden hayat daha çok yıpratıyor ve yüzünden bile belli oluyor bir de çocukda olunca vücutta deforme oluyor malesef
henüz evli değilim ama evin bir çok işini ben yapıyorum benim bile süslenmeye vaktim kalmıyor işten çıkıp eve gittiğimde çok yorgun oluyorum sadece sessizlik ve dinlenmek istiyorum :(

Tamam ama en azından şu kilo meselesi halledilebilir.kilolu olmak hiç hos bir sey değil.
Ölçüşünde olduğu sürece ''ne kadar zayıfsın o kadar zarifsin''
yediklerine,içtiklerine dikkat edilebilir.sonucta para ile değil,zaman ile değil.

katılmıyorum ben.yüzde,bedende kadın kendini bırakmadıkdan sonra değişiklik olmuo.ha evliliğin getirdiği bi değişiklik olabilir ki o da giyimdir mesela. 25 yaşında bekar bi kadın mini etek,beli açık giyerken,evli bi kadın belki giymez,daha az makyaj yapar, ondan dolayı öyle görünüo herhalde...

benim ikiz kız yeğenlerim var.26 yaşlarında biri evlendi ve bir oğlu var..biri halen bekar..

hatta geçen bana geldiler ve gerçekten içimden düşündüm ..aralarında 20 dakika olan bu kızlarım arasında şimdi dağlar kadar fark var..gelişimleri çocukkende gençkende aynıydı.Şimdi evli olan 30 zun üstünde 70 kilo..göğüsleri deforme..kalcalarında selülit...yuzu çökük..ki mutlu bir evliliği var..
Bekar olanda halen 18 yaşındaki gibi..55 kg..incecik ve cildi bebek gibi..Ki sigara içer ölede kendine bakmaz...

Bende anlamadım??

bunun evlilikle bekarlıkla ne alakası var, bence tamamen genetikle alakalı, çok bekar var çökmüş, çok evli var hala genç kız gibi valla, tabii bunun tam tersi olanlarda var, yani bu genelleme yanlış bence:hulya:

bazılarının değişimi bir ölçü kabul edilebiliyorda bazıları yapabilceği halde bir sey yapmayanlar olabiliyor
aynısı erkekler içinde geçerli.ben eve geldiğinde banyo yapmayan temiz kokmayan kendine bakmayan bir erkekten bir süre sonra midem bulanır aynı yatağa da zor girerim

bunun evlilikle bekarlıkla ne alakası var, bence tamamen genetikle alakalı, çok bekar var çökmüş, çok evli var hala genç kız gibi valla, tabii bunun tam tersi olanlarda var, yani bu genelleme yanlış bence:hulya:

chess genetik faktörler mutlaka var ama genelde bu hep doğru kabul edilir.çünkü çevrede bunu hep görürüz
geçenlerde annemin eski iş yerinden bir kızı gördük 26 yaşlarında suan 5 sene önce evlendi 4 yasında kızı var.o kadar naif bir kızdı ki.o gitmiş,KİLOlu,saçlarındaki boyalar akmıs kötülemiş,rengi solmuş,vücüd ölçüleri uzay mekiğini andırır bir hale gelmiş.
gözüm yadırgadı o naif kadına ne olmus diye.?
durumu da iyi spor a da gidebilir kuaförede...

chess genetik faktörler mutlaka var ama genelde bu hep doğru kabul edilir.çünkü çevrede bunu hep görürüz
geçenlerde annemin eski iş yerinden bir kızı gördük 26 yaşlarında suan 5 sene önce evlendi 4 yasında kızı var.o kadar naif bir kızdı ki.o gitmiş,KıLOlu,saçlarındaki boyalar akmıs kötülemiş,rengi solmuş,vücüd ölçüleri uzay mekiğini andırır bir hale gelmiş.
gözüm yadırgadı o naif kadına ne olmus diye.?
durumu da iyi spor a da gidebilir kuaförede...

bilmem ben bu genellemeyi kendi adıma kabul etmiyorum, çünkü çevremde bu genellemeye uygun kadınlar görmedim, eşit bence, evlilerden çökende var çökmeyende, aynı şekilde bekarlardan çökende var çökmeyende, bunun evlilikle değil başka faktörlerle alakalı olduğunu düşünüyorum
:hulya:
benim fikrim bu:hulya:

ben öyle olmak istemiyorum.evliyim 26 yaşındayım.23 te evlendim 25 e kadar çıtırdım herkes bekar gibisin derdi,inanamazlardı evli olduğuma hatta 18-20 yaşındaki çocuklar asılırdı.ama hamileyim şimdi 7 aylık,iyice şiştim.yine de öyle olmak istemiyorum hareket ediyorum hergün ama hamilelik komple değiştiriyor vücudu.yalnız benim bir arkadaşım var 32 yaşında hiç evlenmemiş ben hamile halimle zayıf kalmaya çalışırken o hiç takmaz habire yer.sonra üzülür kilo aldım diye.bir makyaj yapmaz takı tamaz.içten gelme meselesi.ama düzenli bir hayat ve çocuk doğurma insanı şişmanlatıyor,vücudu deforme ediyor.e koca çilesi de biraz suratı çöktürüyor olabilir.kaydirigubbakcemile3

evlilik sonrası yada uzun süren ilişkilerde tabiki vucut anatomik olarak değişiyor ama bu kalıtımsal birçok özelliğede bağlı böyle bir genelleme yapamayız yani birçok kadın var evlenmeden önceki fiziğine sahip halen daha,
vucutta çeşitli bölgelerde değişimler tabiki muhakkak ama bunun önlenmeside kişinin elindedir,

bence evlilikle değişiyor insan. hem ii yonden hem kotu yonden. daha seksi kadınsı bir goruntusu oluyor kadının evlendikten sonra yuzunden cocuksuluk gidiyor. bu artısı. eksisi de dogumdan sonra 1 sene içinde ancak kaybolan kilolar benim hala 6 kilo fazlam var bu yuzden ister istemez buyuk gorunuyorum yuzde de bebege ve ev işlerine baglı yorgunluk oluyor malesef bunlar benim bahanem. bekarken cokuk olanlara bi bahane bulamadımm :D

Kızlar genelleme yapmamak lazım bence..
Ama istisnalar haric genelde hakkaten cökmüs oluyor evli bayanlar.
Kendilerine bakmıyorlar cok paspal oluyorlar sonra da eslerinin gözü dısarıya kayıyo belki kızcaksınız ama öyle yani gögüsler deforme fazla kilolar falan filan. Sonra da diyolarki niye aldatıldım boshayallersmile

valla açıkcası benim fikrim 35 e kadar evli bekar fark etmiyor, ama sonra bence evli bayanlar daha iyi görünüyor, bence bunun nedeni, düzenli sex hayatı, (her evli kadının düzenli sex hayatı olmayabilir o da ayrı sorun) bu durum sayesinde bi takım hormonların stabil kalmasıyla kadını daha genç kalıyor, bunu ben demiyorum, dokturlar söylüyo valla, okuduğum kitaplardan
yoksa bence gençken fark etmiyor evli, bekar
:hulya:

valla benim ablam 35 yaşında.. 14 yaşında oğlu var.. gören bekarmısın diye soruyor.. arkadaşlarımdan biri aşık olmuştu.. yolda yanımda görmüş.. illa tanıştır beni, yalan söylyorsun, arkadaşın o senin filan demişti bana.

bende32 yaşındayım.. yaklaşık 3 yıllık evliyim.. benide bekar zannederler..

biraz bünye ile ve bakımla alakalı tabiki..

çocuk oldu diye, yada evlendik diye kendimizi salmamalıyız..

ama haklısın şu bir gerçek.. erkekler daha dedikoducu oluyor.. eşimde söyler hep:)))

bi de unutmamak gerekirki bakarsan bağ bakmazsan dağ olur, bu da insanın içinden gelen bişey bence bununda, evlilikle bekarlıkla ilgisi yok, biliyorsunuz kk da en az bekarlar kadar evlilerde çok süslü, ilgili topiklerden bellikaydirigubbakcemile3

Back
X