• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişime Zor Adapte Olmak, Düzeni Bozulduğunda Çıldırmak.

Ahhh ahhh makus talihimiz
Aslında makus talihim olduğunu düşünmüyorum başlarda öyle gelmişti ama planlayarak yaşadığım herşeyden daha güzel oluyo. Hem plan olmayınca hayal kırıklığı da olmuyo. Artık önceden bişey belli olunca o gün gelsin de düşünürüz diyoruz ☺️

Aslında makus talihim olduğunu düşünmüyorum başlarda öyle gelmişti ama planlayarak yaşadığım herşeyden daha güzel oluyo. Hem plan olmayınca hayal kırıklığı da olmuyo. Artık önceden bişey belli olunca o gün gelsin de düşünürüz diyoruz ☺
Darısı başıma diyeyim o halde inşaallah ben de öyle olurum. Böylesi yoruyor cidden... Bak bugün cam sildim mesela ama yağmur yağacak. Yağacağını da biliyorum haaa... İnat yaptım sildim işte...

Merhaba sevgili KK üyeleri 🤗
Derdim şudur ki : Değişimi kolay kolay kabullenemiyorum. Planladığımdan farklı şeyler olunca resmen çöküyorum kahroluyorum ... Basit olaylar için de öyle ciddi olaylar için de... Eşimin mesleğinden dolayı sürekli tayinciyiz son 3 yılda 2 3 şehir değiştirdik (hem benim memuriyete atanmam hem de eşimden dolayı). Bunu bir şekilde kabullendim öğrendim. Her an tayinimiz çıkacakmış gibi yaşamaya çalışıyorum.
Ama çok daha basit olaylarda bile istediğimden farklı bir şey olduğunda çıldırıyorum. Misal bugün akşam makarna yapacağım diye düşünüyorum yaa iki elim kanda da olsa ille de makarna yapacağım ola ki evde makarna mı yok hemen suratım düşüyor. Salak salak hareketler 🙈
Koltukların yeri oynamayacak mesela... Takıntı takıntı Ayyy annecim..
MESELA çocuk olunca napacağız diyorum her şey değişecek vs vs
Offf offf
Ben de dün söylemesi ayıptır börek yaptım, fırını ısıttım. Üstünü yumurtalayım diye dolabı bi açtım YUMURTA YOK! :sopa: Oysa ki vardı. Kocam yemiş... Valla adamla kavga etcektim neredeyse yumurta yedi diye. Allahtan daha eve gelmemişti. Sonra düşündüm gerçekten çok salakça bir şey. Kavga etmemeye karar verdim :KK48:

Bence böyle durumlarda bir an durup sakince düşünmek gerekiyor. Çok değil 10 20 saniye bile yetiyor çoğu zaman aslında ne kadar saçma olduklarını anlamaya ama işte söylemesi kolay dimi :KK70:

Ben de dün söylemesi ayıptır börek yaptım, fırını ısıttım. Üstünü yumurtalayım diye dolabı bi açtım YUMURTA YOK! :sopa: Oysa ki vardı. Kocam yemiş... Valla adamla kavga etcektim neredeyse yumurta yedi diye. Allahtan daha eve gelmemişti. Sinirden böreği çöpe atacaktım neredeyse. Sonra düşündüm gerçekten çok salakça bir şey. Kavga etmemeye karar verdim :KK48:

Bence böyle durumlarda bir an durup sakince düşünmek gerekiyor. Çok değil 10 20 saniye bile yetiyor çoğu zaman aslında ne kadar saçma olduklarını anlamaya ama işte söylemesi kolay dimi :KK70:
Kız valla öyle... Ben olsam kesin kavga ederdim haa anaaa 🙈🙈🙈

Bende de var bu son yıllarda ortaya çıktı kafamdaki şey olmayınca o an dünya yokolsun istiyorum :( sinirleniyorum çok saçma ve çok yorucu duygusal anlamda

Ankisiyete olursunuz aşırı kontrol iyi değil ,psikolojik destek alın

Merhaba sevgili KK üyeleri 🤗
Derdim şudur ki : Değişimi kolay kolay kabullenemiyorum. Planladığımdan farklı şeyler olunca resmen çöküyorum kahroluyorum ... Basit olaylar için de öyle ciddi olaylar için de... Eşimin mesleğinden dolayı sürekli tayinciyiz son 3 yılda 2 3 şehir değiştirdik (hem benim memuriyete atanmam hem de eşimden dolayı). Bunu bir şekilde kabullendim öğrendim. Her an tayinimiz çıkacakmış gibi yaşamaya çalışıyorum.
Ama çok daha basit olaylarda bile istediğimden farklı bir şey olduğunda çıldırıyorum. Misal bugün akşam makarna yapacağım diye düşünüyorum yaa iki elim kanda da olsa ille de makarna yapacağım ola ki evde makarna mı yok hemen suratım düşüyor. Salak salak hareketler 🙈
Koltukların yeri oynamayacak mesela... Takıntı takıntı Ayyy annecim..
MESELA çocuk olunca napacağız diyorum her şey değişecek vs vs
Offf offf
Ev düzenini gectm de sürekli tayinci biri nasıl basediyo bu kadar degişime ona sasırdm

Değil mi ama... An'a uyum sağlayamıyorum çoğu zaman. Evde iş hiç bitmiyor sanki. Sürekli yemek bulaşık temizlik çamaşır. Üstelik 2 kişiyiz. İnanın bir akşam popomun üzerine rahatça oturmuşluğum yok sürekli kendime iş çıkartıyorum. Hiçbir şey olmazsa börek çörek yapıp buzluğa atıyorum. Eşim işinden dolayı geç geliyor eve çünkü. Çoğu akşam nöbet vs...
Çocuk olunca ne kadar çok vaktim varmış ve ne kadar boş geçirmişim diyeceksiniz:D

Back
X