- Emoji Skoru
- 306
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Hayallperesttt
-
İlaç kullanıyorum. Kendimi zorlasam da hiçbir şey yapmak istemiyorum.Psikolojik destek alıyor musunuz?
Çok fazla ve devamlı yalnız kalmayin. Aileniz, arkadaşlarınız ile sosyallesin. Yeni ortamlara girmeye çalışın. Yeni bir hobi edinebilirsiniz.
Zaten zorlama. Akışa bırak ama kendini de çok salma. O çizgiyi korumayı öğren. Duygularini bastırma.İlaç kullanıyorum. Kendimi zorlasam da hiçbir şey yapmak istemiyorum.
Sizin bu süreci atlatmanız ne kadar sürdü? Tabiki her insan farklı bu süre de değişiklik gösterirvar ben :) insan kendını yavaş yavaş onarmalı çok çalkantılı 6 aylık evlilik geçirdim fiziksel şiddet aldatılma baya kötüydü ama sonrasında küllerinden yenıden doğuyorsun kendını bırakma çabala salma hep bir uğraşın olsun kafanı hayatını hep meşgul tut
1 senede atlattım atlatmayıp ne yapacağım herkes hayatına devam ettı ben geride kalamazdımSizin bu süreci atlatmanız ne kadar sürdü? Tabiki her insan farklı bu süre de değişiklik gösterir
Senin bu konuyla ilgili birçok konunu gördümMerhabalar. Hayatımda 1 yıl içinde büyük değişimler oldu. Evlendim 1 yıl sonra eşimin isteği ile boşandık. Bu dönem kendimi yetersiz ve başarısız görmeme sebep oldu. 1 yıl içinde 3 kez iş yeri ve şehir değiştirmek zorunda kaldım. Artık yoruldum, kendimi toparlayamıyorum, işime odaklanamıyorum sabah uyanmak dahi istemiyorum. Tembellik değil kesinlikle,tükenmişlik. Bu durumları nasıl aştınız başından böyle süreçler geçen var mı?
Ne kadar güzel yazmışsınız herkes hayatına devam ediyor bir yerden tutunmak gerek.1 senede atlattım atlatmayıp ne yapacağım herkes hayatına devam ettı ben geride kalamazdım
Sizin bu süreci atlatmanız ne kadar sürdü?var ben :) insan kendını yavaş yavaş onarmalı çok çalkantılı 6 aylık evlilik geçirdim fiziksel şiddet aldatılma baya kötüydü ama sonrasında küllerinden yenıden doğuyorsun kendını bırakma çabala salma hep bir uğraşın olsun kafanı hayatını hep meşgul tut
Aslında kötü bir insan değildi ama biz birlikte bir hayat yürütemedik birbirimize iyi gelmedik. Yoksa kendisi gerçekten iyi biriydi. Şiddet, aldatma Allah korusun kimsenin başına gelmesin böyle şeyler yaşamadığım için belkide kolay atlatamıyorumSenin bu konuyla ilgili birçok konunu gördüm
Destek alıyor musun hem terapi hem ilaç gibi?
Bana kalırsa üzülmeni gerektiren hiçbir şey yok mesleğin var, atanmış hemşiresin, ülkede çoğu insanın hayali böyle bir işe sahip olmak, kötü bir insanla yolun kesişmiş 1 yıl gibi kısa bir sürede kurtulmuşsun, üstelik çocuğun da yok.
Ama burada ne dense boş bunları senin fark etmen lazım bunun için de destek alman lazım.
kolay atlatman için böyle şeyler yaşamana gerek yokki bazı şeyleri kafanda bitirmekle alakalı bana kalırsa durumSizin bu süreci atlatmanız ne kadar sürdü?
Aslında kötü bir insan değildi ama biz birlikte bir hayat yürütemedik birbirimize iyi gelmedik. Yoksa kendisi gerçekten iyi biriydi. Şiddet, aldatma Allah korusun kimsenin başına gelmesin böyle şeyler yaşamadığım için belkide kolay atlatamıyorum
kız neresi iyi sana kalmasın diye düdüklüyü bile geri istedi yaSizin bu süreci atlatmanız ne kadar sürdü?
Aslında kötü bir insan değildi ama biz birlikte bir hayat yürütemedik birbirimize iyi gelmedik. Yoksa kendisi gerçekten iyi biriydi. Şiddet, aldatma Allah korusun kimsenin başına gelmesin böyle şeyler yaşamadığım için belkide kolay atlatamıyorum
Orası öyle tabi, öncesinden evli kaldığım sürten bahsediyorumkız neresi iyi sana kalmasın diye düdüklüyü bile geri istedi ya
Herkesin yapısı farklı ben zorlanıyorum hep böyle olmasaydı diyorum ama elden bir şey gelmiyor. Dediğiniz gibi herkes hayatına bakıyor10 tane konunuz var 10uda boşanmak üzerine tek boşanan siz değilsiniz yahu bıraz silkelenin herkes neler neler yaşıyor bu kadar kafasına takmıyor biraz kendinize gelin cidden insanlar mutlu mesut yaşıyor siz yerlerde sürünün Allahtan reva mı saf mısınız? yapmayın lütfen
ok bir 10 konu daha açarsın o zaman hiç çabalama öyle bekle geçmesiniHerkesin yapısı farklı ben zorlanıyorum hep böyle olmasaydı diyorum ama elden bir şey gelmiyor. Dediğiniz gibi herkes hayatına bakıyor