Hmmm,ilginc...
Bence cok guzel bir kizsindir.. Sende sorunun farkindasin.. Duzelirsin insallah. Bende soyle buyuk yuvarlak kalkik bir popo istiyorum.. Olanlari kiskaniyorum:)Nasıl bi vakayım, beynim nasıl oyunlar oynuyor bana böyle çözemiyorum
Bence cok guzel bir kizsindir.. Sende sorunun farkindasin.. Duzelirsin insallah. Bende soyle buyuk yuvarlak kalkik bir popo istiyorum.. Olanlari kiskaniyorum:) ama bend
Biraz daha incelirsen yokolacaksin kardes.
Yemek yiyor musun? Yemek istememe gibi bir durumun varsa psikolojik yeme bozukluklarindan birine yakalanmissindir buyuk olasilikla, ya da yaklanacaksin cunku kilo/figur meselesine cok takintili gordum seni kzuum, bu hic iyi degil.
Oncelikle sacma sapan dusuncelrini kafandan at, yoksa sonun hic iyi gorunmuyor, kendini ote beriyle kiyaslamayi birak derim. Baska seyler dusun, derslerini, sosyal cevren, arkadaslarinla gez toz........ne bileyim kafani takintindan uzaklastir.
Squat yapiyordum cnm biraz etki oldu ama o haraketi yapacak dót yok bendeTeşekkür ederim :) Kim istemez ki onu ben de istiyorum çalışıyorum onun için de, squat 30la başla derim.
Kaç kilo olsan mutlu olursun peki?
Sanırım boş bir hayatın varpara kazanmak zorunda olsan, hayatında başka şeyleri sıkıntı edersen daha rahat edersin en basidinden kendini geliştirmek gibi.
İncelince kilo da veriliyor ama doğal olarak peki arkadaşının kilosu kaç? Eminim senden çoktur. Bu kiloda baseninın olması mümkün değil, olan kalça kemiğindir. Senin 50 kilo olman lazım fiziğinin düzgün görünmesi için.Kilo değil derdim, incelmek. daha ince bi bel mesela.
Bu durumu geçtim arkadaşım zayıflamış incelmiş diye benim incelmem gerekiyor, bunu empoze etmişim kendime kurtulamıyorum bu düşünceden. o inceldi benimde incelmem gerek diyorum kendime.
kendini olduğun gibi benimsemelisin. bak ne güzel 21 yaşında gencecik bir kızsın. ideallerin olmalı bu yaşta hedefler koymalısın kendine. her insan güzeldir mutlaka.bi de şöyle düşün bakalım ya elin kolun bacağın olmasaydı yada konuşamasaydın yürüyemeseydin mesela.. neler var şu dünyada ablacım haline şükret bence .ufak tefek olmak yada kilolu olmak bir mutsuzluk sebebi değildir bu hayatta . kendini sev ve bu güzel yaşının kıymetini bil.çünkü sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?