Hem 'Bana oylesi yaramazdi, ayrildim' diyorsunuz hem de bir daha denemek icin mesaj atmissiniz. Yani ondan ilgi gormek icin iliskinizi bitirmekle tehdit etmissiniz onu ve sozde icraate gecmissiniz ama karsinizdaki o kadar ilgisizmis ki bunu umursamamis bile... Siz 'ayrildim' diyorsunuz ama o sizden evvel birakmis sizi, onu istedigi de buymus zaten... Bu nedenle geri donme teklifinizi reddetmis cunku siz 'ayrilarak' onun gozunde ona iyilik yapmissiniz...
Biri sizi sevmiyor, sizinle ilgilenmiyor hatta sizin durumunuzda oldugu gibi ondan ayrildiginiza memnun oluyorsa sizin icin dogru kisi degildir zorlamayin...
Kendinize su sorulari sormayi da ihmal etmeyin. Madem donecek kadar seviyordunuz neden ayrildiniz? Madem ilgisizligi yuzunden ayrildiniz ilgi gostermeden neden geri donmeye calisiyor ve ayni ilgisizlige maruz kalmak icin ona sizi reddetme keyfini yasatiyorsunuz? Diyelim tekrar basladiniz, bu kisi ayni umursamazligi surdurmeyecek mi hatta bir daha sizi ciddiye alacak mi, 'giderse gider, donerse doner' demeyecek mi? Cevabi ben vereyim tamamen bosluktan, ilgi gorme isteginden, hayatinin merkezine birini koyma ihtiyacindan, terk edisiniz onun umrunda olmadi diye berbat hissetmenizden...
Bu bakis acinizi degistirmezseniz farkli kisilerle ayni iliskileri yasar, asla beklediginiz ilgiyi goremez ve surekili 'Ben nerede hata yapiyorum?' derken bulursunuz kendinizi...