• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişmek istiyorum!

Bende böyle birsey yasamistim o benden ayrılmıştı çok kötü acı çekiyorum ne yapabilirim nasıl tektat dikkatini cekerim diye düşünmeye başlamıştım sonra full bakım saçta değişiklikler foto çekip face koymustum evet dikkatini anında cekmistim çok güzel olmussun diye aninda yorum gekdi sonuc peki hiçbirşey şimdi düşünüyorum da ne salakmisim
senin suan yapman gereken arama sorma umursamaz ol pisman olduysanda belli etme emin ol senin için daha iyi olur seviyorsa zaten geri dönmek isteyecektir ama ayrılan sensin demekki birseyler yolunda gitmemis tekrar barissaniz bu sorunlar yine devam edecek biliyorsun dimi

Hem 'Bana oylesi yaramazdi, ayrildim' diyorsunuz hem de bir daha denemek icin mesaj atmissiniz. Yani ondan ilgi gormek icin iliskinizi bitirmekle tehdit etmissiniz onu ve sozde icraate gecmissiniz ama karsinizdaki o kadar ilgisizmis ki bunu umursamamis bile... Siz 'ayrildim' diyorsunuz ama o sizden evvel birakmis sizi, onu istedigi de buymus zaten... Bu nedenle geri donme teklifinizi reddetmis cunku siz 'ayrilarak' onun gozunde ona iyilik yapmissiniz...

Biri sizi sevmiyor, sizinle ilgilenmiyor hatta sizin durumunuzda oldugu gibi ondan ayrildiginiza memnun oluyorsa sizin icin dogru kisi degildir zorlamayin...

Kendinize su sorulari sormayi da ihmal etmeyin. Madem donecek kadar seviyordunuz neden ayrildiniz? Madem ilgisizligi yuzunden ayrildiniz ilgi gostermeden neden geri donmeye calisiyor ve ayni ilgisizlige maruz kalmak icin ona sizi reddetme keyfini yasatiyorsunuz? Diyelim tekrar basladiniz, bu kisi ayni umursamazligi surdurmeyecek mi hatta bir daha sizi ciddiye alacak mi, 'giderse gider, donerse doner' demeyecek mi? Cevabi ben vereyim tamamen bosluktan, ilgi gorme isteginden, hayatinin merkezine birini koyma ihtiyacindan, terk edisiniz onun umrunda olmadi diye berbat hissetmenizden...

Bu bakis acinizi degistirmezseniz farkli kisilerle ayni iliskileri yasar, asla beklediginiz ilgiyi goremez ve surekili 'Ben nerede hata yapiyorum?' derken bulursunuz kendinizi...

Yine kafamın çok karışık olduğu zamanlarda hayatıma giren birisiydi o yanımdayken herşey güzeldi herşey olması gerektiği gibiydi huzurluydu ama umursamazlıkları kafamın daha da çok karışmasına neden oldu. haklısın belki de sevmiyordu da bahanesi bu oldu. Bundan sonra da yapabileceğim en iyi şey umursamamak olacak diye düşünüyorum. Aynı şeyler arkadaşmın başından da geçti ve keşke son kez mesaj atsaydım dedi bende aynı pişmanlığı yaşamamak için attım mesajı 'hayat gururum kadar uzun değil' dedim haklısın ona 'giderse böyle geri döner' hissi verdim, bundan sonrası güzel olsun canım hatalarımızla büyüyoruz işte, ilgilendiğin ve gözümü açtığın için sonsuz teşekkür ederim :)

Bende böyle birsey yasamistim o benden ayrılmıştı çok kötü acı çekiyorum ne yapabilirim nasıl tektat dikkatini cekerim diye düşünmeye başlamıştım sonra full bakım saçta değişiklikler foto çekip face koymustum evet dikkatini anında cekmistim çok güzel olmussun diye aninda yorum gekdi sonuc peki hiçbirşey şimdi düşünüyorum da ne salakmisim
senin suan yapman gereken arama sorma umursamaz ol pisman olduysanda belli etme emin ol senin için daha iyi olur seviyorsa zaten geri dönmek isteyecektir ama ayrılan sensin demekki birseyler yolunda gitmemis tekrar barissaniz bu sorunlar yine devam edecek biliyorsun dimi

Evet biliyorum ve şu an geri dönmesini istemiyorum çünkü ilk 1 hafta değişir sonra yine aynı umursamaz gevşek hareketleri devam eder, umursamaz olacağım, ve yaptklarım için asla pişman olmayacağım bırakayım o düşünsün bundan sonrasın :)

İnşallah olur bence çünkü onu umursamadığınızı göstermek için fırsat olur ortam doğmasa da sürekli ona bakmamaya çalışın gözler hemen ele verebilir aman dikkat

zaten şu an acayip bi soğukluk geldi sizler gözlerimi açtınız :) bak ama çaktırma taktiğini uygulıycam :)

Kolay gelsin size umarım bi terslik çıkmaz herşey umduğunuz gibi olur gelişmeleri yazın

1 ayda duyguların değişeceğine inanmıyorum.Belki uzun süreden sonra karşılaşsanız,neden yürütemedik ki diye düşünebilirdi.
1 ay sonra kimse kimseyi görüp waovv meğer ne güzelmiş demez.

Birbirinize uygun olmadığınız için ayrılmışsınız.Değişen bir şey yok,hala uygun değilsiniz.
Barışsanız bile bundan sonra daha ilgili olayım demeyecektir.O yüzden herkes kendi yoluna diyorum.

Dikkatini çekersin oda dönmek isterse anında kabul edersin..
Aa sen ayrılmışsın bi tuhaflık var..
İlgi göstermeyen göstermiyor cidden :50:

Beni gördü ve sosyal hesabımdan ekledi tekrar şimdi o ne mesaj atıyor ne de ben kalakaldım öyle kızlaaar :( :110::oops::KK43:

Back
X