- 22 Mart 2017
- 47
- 27
- 3
- Konu Sahibi Dreamer023
-
sakinleşince aslında bişey olmuyor diyorum ama sanırım kaybetme korkusu bu. İlk duyduğumda kıskançlıktan gözüm döndü. Sınıftan sadece selamlaştığım birisi beni arabasıyla evimin yakınına kadar bırakmayı teklif ettiğinde bana çok kızmıştı. Ben bir erkeğin motorunu denesem ne tepki verir merak ediyorum. Doktor kendisi ve malesef çok mesaj geliyor. Evli bayandan birlikte olma teklifini gördü bu gözler.İşi ne ki merak ettim :) ama tabi abartıyosunuz biraz sanki, motorunu deneyince noluyoki
Okulu bitirdikten sonra evdeyim kpss çalışıyorum. Sanırım azalan bişey bu özgüven. Okul döneminde bu kadar çileden çıkmazdım. Kendisi benim gibiydi.Kendini gelistirmekle basla ozguven gelsin en cok kendini sev.
Karsindaki kadin ne olur nisanlinla gorusunce cinsiyetci degil kadin erkek degil iki insan gorun karsinizda.
Kendisi senin gibiymis ustune dusunce guveni gelmis onun ozguvenini getirmissin sira kendinde 24 saat calismiyosundur biraz sosyalles.Okulu bitirdikten sonra evdeyim kpss çalışıyorum. Sanırım azalan bişey bu özgüven. Okul döneminde bu kadar çileden çıkmazdım. Kendisi benim gibiydi.
oha e sana oha...Merhaba bayanlar. Nerden başlasam. Nasıl başlasam bilemiyorum.
Ben nişanlıyım. Hayatımın merkezine resmen nişanlımı koymuşum. Kıskancım. Çoğunlukla Belli etmemeye çalışıyorum. Kendisinin işi yüzünden de inanın kızlar peşini bırakmıyor. Kızın birisini nişanlımın telefonundan engellemiştim.. Kız nişanlıma ulaşmak için soruşturup İş yerini bulup telefon dahi etmiş. . Böyle örnekler malesef çok yaşadım.
Övünmek için söylemiyorum. Güzellik konusunda kendime çok güveniyorum . Beğenilen birisiyim. Ama kıskançlık huyumdan vazgeçemedim. Neden bu özgüvensizlik. Ben mi anormalim. Kız arkadaşı olmasına dahi tahammül edemiyorum. Arkadaş grubunda bayan olsun istemiyorum. Kıskançlık huyumdan vazgeçmeyi nasıl başarırım. Hemcinsim birisi nişanlı olduğunu bildiği halde nasıl ısrarcı olabiliyor anlamıyorum. Ve ben olayı nişanlımdan duyduğumda sakin kalamıyorum. Onunla mutlaka kavga ediyorum. Mesela motor alacaktı. Erkek arkadaşları ile buluştu. Onların da bir bayan arkadaşı varmış. Oda gelmiş. Kızın motoru almak istediğim motordu, kızın motorunu denediğini söyledi. Ben çileden çıktım.
Empati kurup aynı şekilde ben bir erkeğin motorunu sürsem kendisi bana demediği lafı bırakmaz.. Ve çok kıskanır. Nasıl yapmalıyım. Benim sorunum ne. Değişmeli miyim. Tepkilerimi kontrol edemiyorum. Çok tecrübesizimm
Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Eleştirinin her türlüsüne açığım.
Adami güneş gibi merkeze alirsan sende dünya gibi etrafinda dönersin.Demek ki nisanlin kizlara karsi yumsak duruyor sende bunu bildigin icin cok kiskaniyorsun
ha pardon evli sandim nisanliymisiniz okudugmuda unutuyorum :)
evlenince tapuyu ustune almis oluyorsun geçer belki senin kiskançlik :)
Sanki beni anlatmışsın.bende 1 buçuk yıllık evliyim eşimin sıktığı parfümü bile kıskanan bir kadınım. Benim korkumdan dışarıya tek çıkacaksa parfüm sıkmaz yanında ben varken sıkar ama böyle yaparak hem kendi beynimi yoruyorum hemde eşimi sıkıyorum. Hiç kimse kısıtlanmaktan hoşlanmaz değil mi? Son 1 aydır kendime çeki düzen verdim ve inan dışarıya çıktığımızda benim kıskançlığım yüzünden kavga edip dönerdik önceden şimdi o kadar güzel geçiyor ki zamanımız. Böyle şeylerle ilişkiyi yormayalım.
Bende cok kiskaniyordum sonra anladim ki kiskancligimin sebebi herkese yumsak ve esprili yaklasmasi.Tabi karsi taraf yani kizlar bunu yanlis anlayabiliyor insan cildiriyor.Benimki birazda flortlesmeyi seviyordu ama nisanlin oyle degil anladigim kadariyla bence kendini uzme cnm bosverVallahi süpersiniz.
Evet herkese karşı yüzü yumuşaktır ama karakteri gereği.Başlarda rahatsızdım acabalar vardı. Ama yanlış anlayan kızlar olduğunda verdiği cevaplara şahit olduktan sonra içim biraz daha rahatladı. Yumuşak yüzünden rahatsızım ama yapısı pek değişmiyor. Ben rahatsızlığımı dile getirdikten sonra eskisi kadar değil ama yine kibarlık devam ediyor.
ben sanmıyorum, sanamıyorum . Bu defa adamı boşamaya kalkmayayım? . Benim kıskançlık problemimle başa çıkmam lazım. Müstakbel Eltim var. kocası yolda bir kadın gördüğünde offf kalçaya bak, süper çok güzel, ben büyük kalça seviyorum diyor kadının yüzüne Eltim buna tepkisiz kalıyormuş. Hatta oda kaslı erkek severmiş. Nasıl başarıyor soramıyorum tabi.
Nasıl yaptınız ? Bazen kendimi tutuyorum, benim yerime aksine o kıskanıyor beni. Ama artık oda göstermemeye çalışıyor farkediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?