Degismek mi artik sevememekmi ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Kizlar oncelikle merhaba
Daha oncesinde 5 yillik bir iliskim nisan atmayla sonlandi. Bu iliski sırasında aşirı kiskanc erkek arkadaslarindan bile kiskanir bi haldeydim . Sinir hastasi olmustum resmen sinirlenip cam telefon kirmisligim var yani aglardim saatlerce ayriliktan sonra ilac kullanip tedavi oldum . Onun annesi yoktu ve ben ona karsi cok merhamet ederdim sanki cocugummus gibi o yemek yiyince mutlu olurdum bebek gibi bakardim kaza yapti bebek gibi baktim 1 ay . Cok sevdim oda sevdi ama son 1 yil kusura bakmayin ama tam bi ökuz oldu . Suan hayatimda baska biri var 4 aydir sevgiliyiz . Ama ben bi sorun olsa bile tartismiyorum guzelce uyariyorum hatta onu hic kiskanmiyorum yani hic sinirlenip deli olmadim yuzune bakip sevgiyle ic cekmiyorum sanki bidaha oyle icten sevemiycekmisim gibi geliyo deger veriyorum benim icin cok onemli ama eskiden olan sevme tanimima uymuyo galiba degismek mi yoksa artik sevememek mi bu ?

Kizlar oncelikle merhaba
Daha oncesinde 5 yillik bir iliskim nisan atmayla sonlandi. Bu iliski sırasında aşirı kiskanc erkek arkadaslarindan bile kiskanir bi haldeydim . Sinir hastasi olmustum resmen sinirlenip cam telefon kirmisligim var yani aglardim saatlerce ayriliktan sonra ilac kullanip tedavi oldum . Onun annesi yoktu ve ben ona karsi cok merhamet ederdim sanki cocugummus gibi o yemek yiyince mutlu olurdum bebek gibi bakardim kaza yapti bebek gibi baktim 1 ay . Cok sevdim oda sevdi ama son 1 yil kusura bakmayin ama tam bi ökuz oldu . Suan hayatimda baska biri var 4 aydir sevgiliyiz . Ama ben bi sorun olsa bile tartismiyorum guzelce uyariyorum hatta onu hic kiskanmiyorum yani hic sinirlenip deli olmadim yuzune bakip sevgiyle ic cekmiyorum sanki bidaha oyle icten sevemiycekmisim gibi geliyo deger veriyorum benim icin cok onemli ama eskiden olan sevme tanimima uymuyo galiba degismek mi yoksa artik sevememek mi bu ?
Değişmek tabi olgunlasmissin diye düşünüyorum önceden yaptığın hareketler hiç normal değil çünkü

Eski sevme tanımı dediğin kısımda bir sıkıntı var. Eski olan takıntılı ve hastalıklı gibi geldi bana.
Yenisi daha sağlıklı ve daha doğru. Bakınca için erişin diyorsan biraz daha zaman ver. Dört ay kısa bir süre. Hele ki daha önce 5 yıllık bir birliktelik yaşamış biri için çok kısa bir süre.

Hayır değişmek falan değil. 1.si ayrıldığın sevgilini gerçekte sevmişsin, her seyiyle onu benimsemissin ailenden birini sevmek gibi, sevgin o boyuta ulaşmış. Herkesi boyle sevemeyiz.

2.si şu an başka birini sevmeye hazır değilsin. Aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama onu unutmak için başladığını düşünüyorum. Öyle değilse bile hala geçmişinden biriyle kıyaslıyorsan bugundekini, henüz geçmemiş demektir. Geçmeden, unutmadan, kalbini temize çekmeden başlanan ilişkiler risklidir.

Bir de bu yeni kişi diğerine göre daha sakin daha normal biriyse o kadar çok merak etmemen, kendini o kadar hirpalamaman normal. Aynı şeyleri birebir yaşamış ve seninle aynı durumda olan biri olarak söylüyorum.

Şu an yaptığın sağlıklı davranışlar.Diğer ilişkin de hiç normal değilmişsin.Hem kendine hem adama eziyet.Bir de ne olursunuz şu erkeklere annesi gibi davranmayın.Sevgili olun eş olun hayat arkadaşı olun ama anne olmayın.

Ilk ilişkiniz gibi olmayın çünkü sağlıklı davranışlar degil. Su an ki tavrınız en iyisi. Deli gibi aşık olunca böyle hastalıklı ruh haline dönüşüyor insan cunku bazı ınsanlar sevginin ölçüsünü ayarlayamıyor. Olması gerektiği gibi su an iliskiniz.

Kizlar oncelikle merhaba

yaşla alakalı olabilir, kaç yaşındasın, muhtemelen ilk ilişkinde yaşın küçüktü

Iyilesmek bence. Normal biri olmussunuz. Sevmeniz gerektifi gibi seviyorsunuz.

değişmiş olgunlaşmışsın biraz da şu var ilişkiniz daha çok yeni 4 ayda deli gibi aşık olamazsın ki birine sevgi zaman alır

Back
X