• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda dert mi diyeceksiniz ama boguluyor gibi hissediyorum..

kahvesevenkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
308
88
103
Iyi aksamlar öncelikle herkese. Bogulmus gibi hissediyorum su dünya denizinde kendimi su anda. Motivasyona ihtiyacim var..belki birazda beni anlayip bana derman olacak birisine ihtiyacim var.
Ben haftaya 26 yasima basicam. Ama daha hayatimin basindayim. Istedigim bir bölümü okumak kaydiyla 2. bölüm okumak icin ugrasip duruyorum. Bu durumdaki yas gecti vah ah sendromunu gectim allahtan minyonumda 18 gösteriyorum. Benim asil derdim ne biliyo musunuz? Böyle sevilmemek, derin muhabbet kuramamak. Asiri hassas birisiyim ben. Sevgilimle olmadi, ayrildik. Cok sevince mi olmuyor, bana mi katlanamiyorlar bilmiyorum ama olmuyor iste. Kimse arkamdan kosmuyor oysa cogu evlenen tanidigim insanlarin sevgilileri kurtardi ayriliklarini yani erkek tarafi. Ne bileyim olmuyor hic bende. Iyi kalbimi sevemiyor kimse. Sevsede bunaliyor benden. Asiri hassasligimla sanirim kimse bas edemicek. Annemle babamdan o duygusal bagi kuramadim maalesef belkide onun acligidir bendeki kücüklügümden gelen.. Su an mesela onlar memleketteler haliyle 65 yasinda insanlar orada huzurlu oluyorlar. Telefonda görüstügümde sizi cok seviyorum diyerek sevgimi gösteriyorum.. Yanimda olduklarinda sariliyorum. Böyle artik icimdeki sevgiyi göstermek, yasamak istiyorum herkesle. Gecen bana kirildigini söyleyen arkadasimla bulusup cicek aldim mesela. Ama o beni kirdigi halde bisey yapmadi. Sevgililerimde de üzerlerine asiri düstügüm icin bunalttim galiba. Ne bileyim ya. olmuyor iste.. Bugün yolda yürürken bir kedi geldi yanima. Ona yaklastim adeta insanlardan görmedigim yakinligi onda hissettim. Oksadim nasilda sevindi hemen iki adim ötede belinin üzerine yatarak simardi, Arkadaslarimla aram soguk, gururludurlar kendileri mantiklariyla hareket ederler. Iyi ki onlara uymayan bir sey söyle sana kin tutarlar. öyle de arkadasim var maalesef. ne bileyim sanki o güzel insanlar atlara binip gitmisler gercekten. sevmek sevilmek derin muhabbetler kurmak istiyorum iste cünkü bu beni cok mutlu ediyor ya. ama olmuyor. olmuyor iste. benim samimiyetim herkese agir geliyor!! aglayan ben, enerjisi düsen yine ben. yalnizligi severdim eskiden ama artik üzülüyorum. Benide seven cikar mi ki su fani dünyada ciksa bile bende onu sever miyim ki?
gecen ayrildigim sevgilimin kötü hallerini düsünerek ona mi kaldim diyerek göya kendimi gaza getirdim ve sonra kosuya cikip boks hareketleri yapmistim iyi gelmisti. Ama bugün 2 bucuk ay önce ayrildigim sevgilime yazdigim mesaja o soguk cevap yazinca bitti hissiyati verdi iste benimde moralim cok bozuldu. Üzüldüm iste öyle böyle degil cok üzüldüm. Kalbim acidi. Cok korkuyorum insanlardan ve bu dünyadan. Seni baslarda cok seviyorum diyenler bir bir gidiyor cünkü. Artik hersey bos geliyor bana. :KK43: :KK43:

Çok uzun olmuş okuyamadım ama psikolojik olarak çöküş dönemi yaşıyorsunuz belli . Arkadaş çevreniz geniş mi? Biraz kendinize zaman ayırsanız ilişkiden ziyade. .

Bence size iyi gelecek aktivitelere başvursanız kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Örneğin ilgi alanınız olan bir kursa başlayabilirsiniz, yeni arkadaşlar edinmiş olursunuz.

Boşa dememisler bi ınsana vazgeçilmez olduğunu hissettirdigin anda ilk vazgeçtiği sen olursun diye sizin hatanız da fazla iyi olup karşınızdakileri kendiniz gibi görmeniz maalesef insanlar artk kin ve nefretle dolmuşlar. Zamanla geçiyor akışına bırakın:eğlence:

Ben insanlara tamamen kendimi açmam. Nefret edecek yakınlık kurmam kimseyle diyeyim. Eşim hariç. Onunla her şeyi konuşuruz. Beni aşırı samimi olmak isteyen insan çok korkutur. Ürkünç bir şey bu. Ben aynı samimiyeti veremeyecegim içindir belki de. İster istemez insan birine duygusal yakınlık kurdu mu aynısını karşıdakinden bekler. Bunu hissettiğim için biri bana aşırı yakınlık kurdu mu çok urkerim. Klasik sohbet muhabbet bana yeter.
Bu yuzden aşırı verici olan taraf üzülüyor işte. Karşıdakine gereksiz bir minnet duygusu yükleniyor ve bu minnet duygusu hiç de hoş bir duygu değil. Yük gibi geliyor insana. İçten gelerek yapılıyor tabi ki ama içten içe karşılık bekleniyor. Her dediğimde yanımda olsun derdimi mutlaka dinlesin beklentisi oluşuyor çünkü ben ona böyle böyle yapmıştım düşüncesi var. Tabi bilinçalti bu. Tabi sözüm meclisten dışarı siz öyle düşünüyorsunuz diyemem ama herkese karşı böyle davraniyorsaniz bana göre ürkütücü. Daha sakin ve temkinli davranmalisiniz. Karşıdakinin tepkisine göre hareketilerinize yön verirseniz daha az üzülürsünüz.

Ben insanlara tamamen kendimi açmam. Nefret edecek yakınlık kurmam kimseyle diyeyim. Eşim hariç. Onunla her şeyi konuşuruz. Beni aşırı samimi olmak isteyen insan çok korkutur. Ürkünç bir şey bu. Ben aynı samimiyeti veremeyecegim içindir belki de. İster istemez insan birine duygusal yakınlık kurdu mu aynısını karşıdakinden bekler. Bunu hissettiğim için biri bana aşırı yakınlık kurdu mu çok urkerim. Klasik sohbet muhabbet bana yeter.
Bu yuzden aşırı verici olan taraf üzülüyor işte. Karşıdakine gereksiz bir minnet duygusu yükleniyor ve bu minnet duygusu hiç de hoş bir duygu değil. Yük gibi geliyor insana. İçten gelerek yapılıyor tabi ki ama içten içe karşılık bekleniyor. Her dediğimde yanımda olsun derdimi mutlaka dinlesin beklentisi oluşuyor çünkü ben ona böyle böyle yapmıştım düşüncesi var. Tabi bilinçalti bu. Tabi sözüm meclisten dışarı siz öyle düşünüyorsunuz diyemem ama herkese karşı böyle davraniyorsaniz bana göre ürkütücü. Daha sakin ve temkinli davranmalisiniz. Karşıdakinin tepkisine göre hareketilerinize yön verirseniz daha az üzülürsünüz.
Aynı ben,insanlara kendimi açmıyorum artık,tercih etmiyorum,böylesi çok vericilerden de özellikle uzak duruyorum,konu sahibi bana bu kadar iyi olsanız “ Aa sevgiye mi açtır nedir normal değil bu der uzak dururdum “

Bu tarz derin duygular hisseden, hassas insanların kendini en iyi ifade ettiği alan sanattır. Sanatsal bir yeteneğiniz var mı bilmiyorum. Belki de vardır, bir alana yönelseniz bu konuda. İnanın çok güzel şeyler koyabilirsiniz ortaya. Herkes böylesi derin duygulara sahip olmaz. Bu yönünüzü değerlendirin bence.

Aynı ben,insanlara kendimi açmıyorum artık,tercih etmiyorum,böylesi çok vericilerden de özellikle uzak duruyorum,konu sahibi bana bu kadar iyi olsanız “ Aa sevgiye mi açtır nedir normal değil bu der uzak dururdum “
Geyik muhabbetini çok severim. Bir insanın derdi oldu mu dinlerim yargilamam. Yanlış anlaşılmasın öyle soğuk itici bir tip değilimdir. Ama iç dünyası başka bir şey onu açtın mı bütün zaafini da göstermiş oluyorsun çok riskli.

Geyik muhabbetini çok severim. Bir insanın derdi oldu mu dinlerim yargilamam. Yanlış anlaşılmasın öyle soğuk itici bir tip değilimdir. Ama iç dünyası başka bir şey onu açtın mı bütün zaafini da göstermiş oluyorsun çok riskli.
Kendimi biçok insandan geri çektiğim için soğuk ve itici bi tip olmayı göze alıyorum ben hizuran hizuran ,hani bi şiir var ya “iyi yürürüm ben..” ben biraz öyleyim,ayrıca bu kadar verici olmak özünde “beni deliler gibi önemse” demek, bencillikten başka bişey değil ki patolojik ruhunu seninle ya da benimle “verici olarak” beslemeye çalışıyor,gerçek bi arkadaşlık değil yani

Kendimi biçok insandan geri çektiğim için soğuk ve itici bi tip olmayı göze alıyorum ben hizuran hizuran ,hani bi şiir var ya “iyi yürürüm ben..” ben biraz öyleyim,ayrıca bu kadar verici olmak özünde “beni deliler gibi önemse” demek, bencillikten başka bişey değil ki patolojik ruhunu seninle ya da benimle “verici olarak” beslemeye çalışıyor,gerçek bi arkadaşlık değil yani
Kesinlikle kendinden çok fazla ödün verme çok fazla üzerine düşme insana bunu düşündürüyor zaten. Bu yüzden ya işlerine yaradığı sürece kullanıp ego tatmini ediyorlar üzerlerinde ya da kaçıyorlar. Sevgililikte evlilikte aşırı fedakar ve verici insan bundan dolayı mutsuz oluyor. Her duyguyu kararında yaşamak en sağlıklı olanı. Zarar görmemek ve mutsuz olmamak adına.

Disaridan beni tanimayanlara cok mesafeli sessiz sakin kendi halinde gözüküyorum. Ic dünyama aldiklarim ise bana hep derler seni tanidiktan sonra cok farkli bir insansin diye. Yani anlicaniz öyle herkese kalbimi acmiyorum zaten buna enerji dayanmaz. Benm sevgimi cok verdigim kisiler yakinimdakiler. Farkindaysaniz yukarida arkadaslarimdan, annemden babamdan ve eski sevgililerimden bahsettim. Yani en yakinindakiler üzüyorsa insan daha napsin ki... nasil üzülmesin?

Bu tarz derin duygular hisseden, hassas insanların kendini en iyi ifade ettiği alan sanattır. Sanatsal bir yeteneğiniz var mı bilmiyorum. Belki de vardır, bir alana yönelseniz bu konuda. İnanın çok güzel şeyler koyabilirsiniz ortaya. Herkes böylesi derin duygulara sahip olmaz. Bu yönünüzü değerlendirin bence.

Cok tesekkür ederim degerli yorumunuz icin. Evet cok hassas insanim ve derin duygular hissediyorum. Sanata cok ilgiliyim aslinda fakat sanatsal bir yetenegim yok sanirim ama islami geometri desenlere cok ilgi duyuyorum mesela. Ebru sanati denemistim. Cok huzur vermisti bu iki alan bana.

Disaridan beni tanimayanlara cok mesafeli sessiz sakin kendi halinde gözüküyorum. Ic dünyama aldiklarim ise bana hep derler seni tanidiktan sonra cok farkli bir insansin diye. Yani anlicaniz öyle herkese kalbimi acmiyorum zaten buna enerji dayanmaz. Benm sevgimi cok verdigim kisiler yakinimdakiler. Farkindaysaniz yukarida arkadaslarimdan, annemden babamdan ve eski sevgililerimden bahsettim. Yani en yakinindakiler üzüyorsa insan daha napsin ki... nasil üzülmesin?
İnsanlar dediğim anne babam da dahil. Sevgililerim oldu benim de iç dunyami açacak kadar yakın görmediğim için gelecekleri olmadi. İleride sizi anlayacak biri çıkacak karsiniza inşallah neden olmasın.

Katiliyorum arkadasa.Tanidigim biri sizin gibi duygusal, hassas kendini sanata verdi ve kendini buldu diyebilirim.Bu beklentilerinizi insanlarda bulamayabilirsiniz.

İnsanlar dediğim anne babam da dahil. Sevgililerim oldu benim de iç dunyami açacak kadar yakın görmediğim için gelecekleri olmadi. İleride sizi anlayacak biri çıkacak karsiniza inşallah neden olmasın.
Yani siz diyosunuz ki kimseye acmayin mi icinizi? Bi insani mesela ic dünyami acacak kadar yakin görmek lazim demissiniz. Bir insani ne zaman ne yaparsa kendinize yakin görürsünüz? Güzel temenniniz icinde ayriyeten cok tesekkür ederim umarim cikar o kisi.. umutsuz degilim :)

Sizin sevilmeye ihtiyaciniz var. Gidin bi huzur evine cocuk esirgeme kurumuna bakin size nasil iyi gelecek.. Ciddiyim.
Once bunu yap kendine gel, sonrasinda aski dusunursun.. Elbet senden cok seven biri cikacaktir karsina hic suphen olmasin :KK200:

Yani siz diyosunuz ki kimseye acmayin mi icinizi? Bi insani mesela ic dünyami acacak kadar yakin görmek lazim demissiniz. Bir insani ne zaman ne yaparsa kendinize yakin görürsünüz? Güzel temenniniz icinde ayriyeten cok tesekkür ederim umarim cikar o kisi.. umutsuz degilim :)
Ben eşime açıyorum :)) bir de kız kardeşim var o açıdan şanslıyım onunla dertlesiriz. Kedi veya köpek sahiplenseniz olmaz mı? Şefkat duyacağınız ilgi gostereceginiz biri olsun istiyorsanız. Bir arkadaş da demiş duygularınızı dışa dökmek için sanat güzel bir alan. Artık neye yeteneğiniz varsa müzik, resim , hat, dikiş-nakis bile olur. İçinizdekileri yansıtmaya ihtiyacınız var sadece.

Sizin sevilmeye ihtiyaciniz var. Gidin bi huzur evine cocuk esirgeme kurumuna bakin size nasil iyi gelecek.. Ciddiyim.
Once bunu yap kendine gel, sonrasinda aski dusunursun.. Elbet senden cok seven biri cikacaktir karsina hic suphen olmasin :KK200:
Yorumunuzu ne kadar ictenlikle yazmissiniz öyle cok duygulandim...♥️ Cok tesekkür ederim iyi ki varsiniz♥️♥️

Ben eşime açıyorum :)) bir de kız kardeşim var o açıdan şanslıyım onunla dertlesiriz. Kedi veya köpek sahiplenseniz olmaz mı? Şefkat duyacağınız ilgi gostereceginiz biri olsun istiyorsanız. Bir arkadaş da demiş duygularınızı dışa dökmek için sanat güzel bir alan. Artık neye yeteneğiniz varsa müzik, resim , hat, dikiş-nakis bile olur. İçinizdekileri yansıtmaya ihtiyacınız var sadece.

Evet haklisiniz cok tesekkürler

Back
X