Annem hayatim benim baba bilmem heo o buyuttu.Babama gore borctur yani.Harclik vermiycem diyince ben surat asmisim aksine guldum.Annem arada kaliyor zaten durmadan susuyosam onun icin yoksa cok agir konusurum.Kuranda bile yazar evlenene kadar kiz cocuguna bakilir.Benimki sadece bakiyo gozuyle ama deli oluyorum.Bu yaştan sonra mümkün mü babanızın değişmesi
Olduğu gibi kabul etmek gerekir maalesef
Baba kız arasında öyle küçük meblağda borç olurmuymuş yahu
Neden babanız böyle düşünüyor ki?
(Para için mi geliyorsun yanıma) demiş
Anneniz arayı yapamıyor mu?
2 yıl ayrı kalmışsınız
2 tarafta iyi dayanmış
Aile bağlarınız kuvvetli değil sanırım
Annem hayatim benim baba bilmem heo o buyuttu.Babama gore borctur yani.Harclik vermiycem diyince ben surat asmisim aksine guldum.Annem arada kaliyor zaten durmadan susuyosam onun icin yoksa cok agir konusurum.Kuranda bile yazar evlenene kadar kiz cocuguna bakilir.Benimki sadece bakiyo gozuyle ama deli oluyorum.
Sadece bugun bayramdi normalde yaklasmiyorum bile cidden o cok zoruma gitti.Kusler barisirken bizimki kusmeye cabaliyo.
Annenizin hatırı için bu huyuna katlanacaksınız :)
Olmadı anneniz sizi ziyarete gelir
Sabır diliyorum size
Cimri kim olursa olsun bende katlanamam
İnan ki çok haklısınızSadece bugun bayramdi normalde yaklasmiyorum bile cidden o cok zoruma gitti.Kusler barisirken bizimki kusmeye cabaliyo.
Babam henuz 47 yasinda.Yaslilik degl ondaki bence hirs bitmiyor birturlu Allah basimdan eksik etmesin ama bazen cildirtma derecesine geliyor artik.İnan ki çok haklısınız
Yaşlılar böyle işte ne yapalım idare ediyoruz
Benim annem de çok cimri
Rahmetli babam da tam tersi aşırı eli açıktı
İnsanın tabiki çok zoruna gidiyor
Ama cimri insan mümkün değil değişmez
Bunlar tutumlu olmayla cimriliği ayırt edemiyorlar maalesef
Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah Anne babanıza ve sizeBabam henuz 47 yasinda.Yaslilik degl ondaki bence hirs bitmiyor birturlu Allah basimdan eksik etmesin ama bazen cildirtma derecesine geliyor artik.
Aynen oyle dedemden babama kalan manevi miras bizdeki de insallah ondan bana veya kardesime sicramaz hayirli bayramlar iyi geceler derdime ortak oldugunuz icin cok tesekkur ederim.Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah Anne babanıza ve size
Size ve kendime sabır diliyorum
Sanırım tedavisi yok bu cimriliğin
Hastalık gibi bir şey çünkü
Benim de Anaannem den annemeAynen oyle dedemden babama kalan manevi miras bizdeki de insallah ondan bana veya kardesime sicramaz hayirli bayramlar iyi geceler derdime ortak oldugunuz icin cok tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?