- 17 Nisan 2018
- 199
- 143
- 33
- 33
Okadar bunaldım ki anlatamam.Ben 2 yıldır ailemden ayri bir hayat yasiyordum.İstanbul da hem ilişkimi hem işimi bitirip Ankaraya geldim.Babam aşırı dürüst ama cimrinin cimrisi bi adam.Bugun sabah bayramlastık beni ozlemistir degismistir diye dusunuyordum ama nerdee.Sabah namaza gitmeden once elini optum 2 tl verdi sakalastik 1 lirasini da kardesine ver dedi.Gulduk falan bakkalimiz var annemle orayi acmaya gittik.Bugun okadar sıkıldım ki annemi bunalttim ara kacta gelcek babam o gelsinde biz cikalim gibisinden.Neyse babam geldi kostum yanina hosgeldin baba dort gozle seni bekliyodum dedim.Sıkıldım gidelim diye acele ediyordum.Babam harclik yok bu sefer dedi guldum olsun babisko dedim.Surat asmisim da ona acele etmemi trip algilamis.Para icinmi geliyosun yanima elimi opuyosun git gelme yanima demesin mi
Deliye dondum ben ailem icin geldim annem ozledim kizim yeter artik babanda cok ozledi seni dedi diye.Babam hala cebini dusunuyormus kac gun oldu daha geleli zaten gitcem geri ama anneme kiyamiyorum.Neyse markette bagirdi annemlede kavga ettiler rezil olduk yani.Ne desem nasil davransam bilmiyorum ciktim ama cok zoruma gitti.Birde benim 50 tl borcum vardi babama onu hatirlatti parayi goturdum.Istemiyorum para falan dedi Allah'imm sabir dedim.2 yil oncede ayni sebeplerden gitmistim varligim yoklugum bisey degistirmiyor diye azcik degismezmi insan azicik..Hic degismiycek sanirim babam.