Değişmiş miyim sizce??

Değişmişsin tabıkı burnun aşırı büyükmüş yüzünün yapısından ötürü de boyle gozukuyor olabılır tabı. Ama sankı burnun yıne bıraz uzun mu kalmış ust dudagınla bırleştıgı kısım. Guzel ama sankı bi tık daha küçülebilirmiş eskisinden bin kat ıyı ama takılma fazla :KK49:
Sanırım güldüm diye öyle

Böyle burnumun son hali

Eklentiler

• IMG_20190305_230334.webp
    IMG_20190305_230334.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 1.653
Ben burun ameliyatından anlamıyorum , normal biri gözüyle bakıyorum ve kötü durmuyor.Güzel olmuş.Sağlıkla güzel günler geçirin.

Bence çok farketmiş olumlu yönde . Burun çok değiştiriyor insanı . Yüzün güzel ama eski burnun çok kemerli ve yaptırmaya ihtiyacı varmış. Güle güle kullan .

Sen mutluysan gerisi teferruat lakin evet yapilmis bir burun gibi degil son hali ama ilk haline gore cok iyi dr una bunun bir kemer oldugunu muhakkak soyle olurmu yoksa cok guzel bir yuzun var ,dudak kismina gelince ust damak geride ondan benimde dudak boyle ust dudak dolgu dusunucem ben kendime cenen de sıkıntı yok ,ara mesafen iyi.

Çenende sıkıntı yok canım burun ucunu biraz uzun bıraktığı için doktorun öyle görmüş bir arkadaşımız ama çenede sıkıntı yok. Değişimin doğal olmuş sana da yakışmış.

Back
X