- 10 Nisan 2014
- 301
- 83
- 298
- Konu Sahibi Angelarelation
Öncesi ve sonrası 5 ay oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım güldüm diye öyleDeğişmişsin tabıkı burnun aşırı büyükmüş yüzünün yapısından ötürü de boyle gozukuyor olabılır tabı. Ama sankı burnun yıne bıraz uzun mu kalmış ust dudagınla bırleştıgı kısım. Guzel ama sankı bi tık daha küçülebilirmiş eskisinden bin kat ıyı ama takılma fazla![]()
Gülmeden bır fotoğraf atar mısınız. Ust dudakla burun mesafenız yok denecek kadar kısa sanırım ondan da oyle gözüküyor olabılır. Bıze soruyorsunuz da bu arada sız memnun musunuz ya da neyınden şikayetçisinizSanırım güldüm diye öyle
Yoo neden photoshop olsun olmayan kısım nedir?Photoshop mu bu?
Olmamış da...
yanı dedıgım gıbı burun ve üst dudak arası mesafe hıç yok ve çenenız gerıde burun o yuzden bıraz uzun gozukuyor olabılır çene dolgusuyla daha guzel ve orantılı olabılır yuzunuzBöyle burnumun son hali
Ameliyatı hangi doktor yaptı?Öncesi ve sonrası 5 ay oldu
Çenem geride miyanı dedıgım gıbı burun ve üst dudak arası mesafe hıç yok ve çenenız gerıde burun o yuzden bıraz uzun gozukuyor olabılır çene dolgusuyla daha guzel ve orantılı olabılır yuzunuzama siz boyle mutluysanız sorun yok demektır
Evet tatlım benımde senın gıbı gerıde çıkık değil yanı , küçük bir çeneÇenem geride mi
Doktoru söylemem doğru olur mu bilemedimguzel olmus ben begendim doktorunuz kimdi?
Tesekkür ederimBence çok farketmiş olumlu yönde . Burun çok değiştiriyor insanı . Yüzün güzel ama eski burnun çok kemerli ve yaptırmaya ihtiyacı varmış. Güle güle kullan .