Değiştik...

Bende bi ara bocalama yaşadım sanki eskisi kadar beni sevmiyo ilgili değil beni aldı heves gitti diye düşünüp çok ağladım adama sarilmadan uyumayan ben arkami dönüp agliyodum sürekli bunları düşünüp bi trip atmalar kendimi vasifsiz hissetmeler sonra bi kağıda ne dusunuyosam ne hissediyosam oturup yazdım eşim işten gelince okudu bnm arkam dönük yatıyorum ama uyumuyorum sonra geldi sarıldı öptü beni ne kadar çok sevdiğini anlattı ama illaki hayatimizda birtakım değişiklikler olacağını sorumluluklar arttıkça stres olacağını anlatti bu süre zarfında ben seni ihmal edersem sen gel sarıl bana beni sevdiğini söyle dedi anladimki değişen eşim değil hayatimizdi çok şükür atlattim o gunlerimi şimdi eşim işten geliyo o çok yorgun olunca ben sariliyorum ben ilgileniyorum ilgiyi sadece ondan bekleme sen bi adım at canım benim o da bi adım atar belki ama senin bu duyguların şu an için yıkıcı durumda yapıcı ol biraz zor durumdasin ama bi adım at bakalım ne olacak

Siz heyecan yaşamayı ozlemissiniz ama empati kurun biraz siz bu kadar kendinizi bırakmışsiniz esiniz ne dusunuyo acaba evin içinde gözünün içine bakarken tek mutlu oldugunuz kişi evladım diyosunuz belki de Eşinizin gözüne bakmiyosunuz bile ya da mutlu bakmiyosunuz mesela onun kokusu size iyi geliyomu Siz bence çocuktan sonra sadece anne olmayı secmissiniz kadın olmayı unutmussunuz kendinizi toparlayin siz guclusunuz bence hem bir anne hemde çok iyi bakımlı bi kadın olabilirsiniz umarım esinizde kendini toparlar

bence bu yazdıklarını harfi harfine bir kağıda yaz eşinin cebine koy.yazdıklarından ben bile çok etkilendim eşinde illaki etkilenir.bazen evliliklerde böyle gerileme dönemi olur.önemli olan o yoldan geri dönmek.herzaman toz pembe olmuyor hayatlar.sevgi varsa herşeyin üstesinden gelirsiniz elele.

Bence önce kendine değer vererek başla.
Durumunda iyiymiş önce git dolabını boşalt sonra kuaföre git ordan alışverişe.

Bi hobin bişeye ilgin varsa kursa git.

Tüm vaktin ev çocuk ve eşin olmasın. Sende ol vaktinin içinde.

Kendini güzel görmek sana iyi gelicektir.

Eşine gelince biraz dışarda buluşmayı deneyin kızını annene bırak eşine mesaj at " sevgilim .... Restoranda saat ... Da sevgilin seni bekliyor olacak " Inan bana hem o eskiyi hatırlar biraz toparlanır hem heyecan gelir

Elbette bu benim gözümde gönlümde yaşadıklarımdı.
Kimbilir eşimde belki bu maddeleri sıralar durur.
Değiştik
Aynen bazen eşime sinir olduğum yonlerını söylerım, oda bana söyler. yanı iki tarafta değişime uğruyor zamanla. Allahım butun eşleri birbirine sevdirsin araya hıç soğukluk grmesın ınsallah ..

insan kapalı uygun giyinerekete güzel kıyafateler buluyor emin olun yeterki sizde isteyin arkadaşı olmadanda hayat geçiyor eşinle arkadaş ol eski ateşinizi tekrar yak...

Bende bi ara bocalama yaşadım sanki eskisi kadar beni sevmiyo ilgili değil beni aldı heves gitti diye düşünüp çok ağladım adama sarilmadan uyumayan ben arkami dönüp agliyodum sürekli bunları düşünüp bi trip atmalar kendimi vasifsiz hissetmeler sonra bi kağıda ne dusunuyosam ne hissediyosam oturup yazdım eşim işten gelince okudu bnm arkam dönük yatıyorum ama uyumuyorum sonra geldi sarıldı öptü beni ne kadar çok sevdiğini anlattı ama illaki hayatimizda birtakım değişiklikler olacağını sorumluluklar arttıkça stres olacağını anlatti bu süre zarfında ben seni ihmal edersem sen gel sarıl bana beni sevdiğini söyle dedi anladimki değişen eşim değil hayatimizdi çok şükür atlattim o gunlerimi şimdi eşim işten geliyo o çok yorgun olunca ben sariliyorum ben ilgileniyorum ilgiyi sadece ondan bekleme sen bi adım at canım benim o da bi adım atar belki ama senin bu duyguların şu an için yıkıcı durumda yapıcı ol biraz zor durumdasin ama bi adım at bakalım ne olacak

Ne mutlu size inşallah bende hem kendimi hem eşimi kaldırabilirim yapıştığımız yerden

bence bu yazdıklarını harfi harfine bir kağıda yaz eşinin cebine koy.yazdıklarından ben bile çok etkilendim eşinde illaki etkilenir.bazen evliliklerde böyle gerileme dönemi olur.önemli olan o yoldan geri dönmek.herzaman toz pembe olmuyor hayatlar.sevgi varsa herşeyin üstesinden gelirsiniz elele.

İnş canm cok sağol

Siz heyecan yaşamayı ozlemissiniz ama empati kurun biraz siz bu kadar kendinizi bırakmışsiniz esiniz ne dusunuyo acaba evin içinde gözünün içine bakarken tek mutlu oldugunuz kişi evladım diyosunuz belki de Eşinizin gözüne bakmiyosunuz bile ya da mutlu bakmiyosunuz mesela onun kokusu size iyi geliyomu Siz bence çocuktan sonra sadece anne olmayı secmissiniz kadın olmayı unutmussunuz kendinizi toparlayin siz guclusunuz bence hem bir anne hemde çok iyi bakımlı bi kadın olabilirsiniz umarım esinizde kendini toparlar

Doğru diyorsunuz kızım oldukdan sonra bu cöküntüyle iyice kızımı hayatımın merkezine aldım eşimi onun beni ihmal ettiği gibi ihmal etmiş olabilirim yorumun için tşk ederim

Çok duygulandim allah kimseye yaşatmasıb hayal kırıklıgı cok kötü birsey ama erkekler pek az kalır hiç anlamiyorlar bu yaziyi bir erkek okusa eminim anlamaz ama benn cok farkli duygular hissettim.. ama mustahak bize biz erkekleri bu hale getiriyoruz. Deger vererek severek sayarak soyadimizi ailemizi degistirecek kadar çok severek yapiyoruz bunu bize cok yazik... bu da sorunmu demeyin bir kadını dövün ama hayalllerini almayın elinden fiziksel olan çöküntü yine bir nevi hallediliyor ama ruhsal çöküntü çook zor duzeliyor... lutfen kendinize tekrar guvenmenizi saglayacak ne varsa yapin birakmayin kendinizi.

Ben bu yazdıklarımı bikac ay önce eşime ağlıyarak anlattım sacmalıyorsun yok öyle bişey sadece işimi büyüttüm bi süre beni idare ediceksin dedi sarıldı ağlaştık ertesi gün gene aynı

Ben bu yazdıklarımı bikac ay önce eşime ağlıyarak anlattım sacmalıyorsun yok öyle bişey sadece işimi büyüttüm bi süre beni idare ediceksin dedi sarıldı ağlaştık ertesi gün gene aynı

Hic sasirmam biliyomusunuz... esim bana hep sen beni sevmiyosun der durur. Ama bazen oyle bir an gelirki ben neler soylerim aglarim sarilirim neler neler. Sonra o da cok sakince cvplar verir. Ve yine umrunda olmaz. Yengec burcumusunuz ?

Doğru diyorsunuz kızım oldukdan sonra bu cöküntüyle iyice kızımı hayatımın merkezine aldım eşimi onun beni ihmal ettiği gibi ihmal etmiş olabilirim yorumun için tşk ederim
Canim sen adımını at akşam guleryuzle karsila giyin süslen bi kere önce kendin için yap bunları aynaya baktığında gördüğün kişiyi tanimiyosun artık aynada görmek istediğin kişiyi görebilmek için kendin için toparlan hem güzel bakımlı bi kadın hem şefkatli iyi bir anne hem de sevecen kendine ve kocasına değer veren bir eş ol kadınsin sen doğuştan guclusun kuzum

Çok güzel anlatmışsın
Bence ona da mail at aynısını
Belki hala bişeyler için 'birlikte' çabalarsınız

Canım esin açık giyinmeni istemiyosa kapalı ama çok sık kıyafetler var benim esimde açık giyinmemi istemiyo bende örn sıfır kol giyiyosam üzerine sık bir hırka alıyorum ya da pantolondan kalcalarim çok belli oluyorsa uzun şık kıyafetler alıyorum öyle her zaman alışverişte yapmıyorum aldiklarimi giyebilecegim tarzda alıyorum ama kendimi bırakmiyorum ben kapalı bir bayan değilim ama su tesetturlu bayanlara bayılıyorum o kadar sık giyinenler var ki hem uygun fiyata hemde çok sık giyiniyolar yani şık olmak bakımlı olmak için açık olmak gerekmiyor canım bnm

Kabus değil bu herkesin başına gelebilir evlilik sonuçta bi dengede tutmak her zaman kolay olmuyo ben eminim ki bu arkadaşımiz aşabilir bu durumu

Back
X