değiştim diyen adamın gerçek yüzü

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
68
Antalya
kızlar ya yorumlarınıza çok ihtiyacım var benim 1buçuk yıllık bi ilişkim vardı ama bu çocuk benden önce hiç uzun ilişkisi olmamış günü birlik olmuş hep biz çıkmaya başladığımızda alkol sigara uyuşturucu hepsi vardı ben bunu bildiğim halde pes etmedim düzelttim onu . ama mesela sigarayı bırak demiştim yemin etti ama arada 1 tane içiyor bunu bana söylemiyor başkalarından duyuyorum kavga ettik bunlar yüzünden . benim arkadaşlarıma karışmaya başladı o da benim için bütün arkadaşlarını bıraktığını söyledi bende çok yakın olmadıklarımı bıraktım ama 2 tane çok yakın erkek arkadaşımla onun yüzünden tartıştık ve ben onlara sırtımı dönmüş gibi oldum 1ay önce falan biz çıkmaya başlamadan önce bi kızla birlikte olduğunu öğrendim ağladım canım yandı ama affettim yine sonuçta benden önceymiş dedim . bugünde bana annesiyle çarşıya gideceğini söyledi ama arkadaşıyla birlikteymiş yalan söylemiş benim yakın arkadaşım görmüş kızın bişeyden haberi yok seninkini gördüm falan dedi bende hee annesiyleydi dimi dedim ordan sonra çıktı olay ortaya az önce konuştum sana güvenemiyorum falan dedim ama kendine inandırmaya çalışmadı sen bilirsin dedi bende ayrıldım. sizce iyi mi yaptım ya . daha anlatmadığım çok şey var ama malum yazmak zor hepsini bi arada

yani kızlar ben emek verdim hiç yapmıycağım şeyleri yaptım resmen. 19yaşındayım bugüne kadar erkek eli değmemişti elime ben ona rağmen bütün bu pisliklerine dayandım ama şimdi çok kafam karıştı

erkekler değişmez. bunu kabul ederseniz hayatınız kolaylaşır

erkek mi kalmadı dünyada gidip arıza tiplere kafayı takıyorsunuz? ilişki baştan beri yalan üstüne kurulu hayır gelmez bence

valla çok iyi yapmışsın.. git tertemiz birini bul.. napcaksın yalan onda kötü alışkanlık onda.. daha çok gençsin.. ohoooo
ben senin yaşında olcam ki:))

erkekler değişmez. bunu kabul ederseniz hayatınız kolaylaşır

erkek mi kalmadı dünyada gidip arıza tiplere kafayı takıyorsunuz? ilişki baştan beri yalan üstüne kurulu hayır gelmez bence

ailevi problemleri vardı arkadaş çevresi öyleydi bozulmuştur dedim her zaman bana derdi iyiki değiştirdin beni hayatımı düzelttin diye ama artık hiç inanasım gelmiyor güvenim kalmadı

canım bence çok iyi yapmışsın. yalan olan bi ilişkide güven olmaz, güven olmayan ilişki de mutlu olamaz. eski alışkanlıklarına dönmeye başlamış bile ufaktan ufaktan zaten gördüğüm kadarıyla sana uygun biri değil

Bence bu kadarı bile yeterli, çok da iyi yapmışsın sakın takılı kalma ona derim ben. ileride bu kararın için çok mutlu olacaksın.

valla çok iyi yapmışsın.. git tertemiz birini bul.. napcaksın yalan onda kötü alışkanlık onda.. daha çok gençsin.. ohoooo
ben senin yaşında olcam ki:))

ben bu yıl üni.ye gitçem zaten o 1yıl daha küçük benden . şu an pişman değilim ama sormak istedim işte iyi mi yaptım diye :)

İyi yapmışsın.. Daha 19 yaşında bunlarla mı uğraşacaksın..hayatını yaşa.. Hem uyuşturucu diyorsun bu çok ciddi öyle bıraktım demekle bırakılmaz.. Tecrübe ve ders işte.. ERKEKLER DEĞİŞMEZ. ileride değişir diye ummak kendini kandırmaktır. Yalan yalanı doğurur,gerisi mutlaka gelir..

:kkk: :kkk:

ailevi problemleri vardı arkadaş çevresi öyleydi bozulmuştur dedim her zaman bana derdi iyiki değiştirdin beni hayatımı düzelttin diye ama artık hiç inanasım gelmiyor güvenim kalmadı

dürüst olayım ben hiçbir erkeğe bu kadar hoşgörülü davranmazdım. kimseye bu kadar iyilik yapmayın

bu tipler düzelmez. bi bakarsınız kendi pisliğine çekmiş sizi, uzak durmak en iyisi:34:

İyi yapmış mıyım diye mi soruyorsun? Sence yapılacak bundan daha iyi birşey var mıydı diye de ben sana soruyorum

Diğer problemlerine bir şey diyemem. Kim ne yaşıyor, bilemeyiz. Ama sürekli yalan söylemesi ve sizin emeklerinize sadık olmaması... İşte bu terk etmek için yeterli bir neden bence.

Back
X