kızlar ya yorumlarınıza çok ihtiyacım var benim 1buçuk yıllık bi ilişkim vardı ama bu çocuk benden önce hiç uzun ilişkisi olmamış günü birlik olmuş hep biz çıkmaya başladığımızda alkol sigara uyuşturucu hepsi vardı ben bunu bildiğim halde pes etmedim düzelttim onu . ama mesela sigarayı bırak demiştim yemin etti ama arada 1 tane içiyor bunu bana söylemiyor başkalarından duyuyorum kavga ettik bunlar yüzünden . benim arkadaşlarıma karışmaya başladı o da benim için bütün arkadaşlarını bıraktığını söyledi bende çok yakın olmadıklarımı bıraktım ama 2 tane çok yakın erkek arkadaşımla onun yüzünden tartıştık ve ben onlara sırtımı dönmüş gibi oldum 1ay önce falan biz çıkmaya başlamadan önce bi kızla birlikte olduğunu öğrendim ağladım canım yandı ama affettim yine sonuçta benden önceymiş dedim . bugünde bana annesiyle çarşıya gideceğini söyledi ama arkadaşıyla birlikteymiş yalan söylemiş benim yakın arkadaşım görmüş kızın bişeyden haberi yok seninkini gördüm falan dedi bende hee annesiyleydi dimi dedim ordan sonra çıktı olay ortaya az önce konuştum sana güvenemiyorum falan dedim ama kendine inandırmaya çalışmadı sen bilirsin dedi bende ayrıldım. sizce iyi mi yaptım ya . daha anlatmadığım çok şey var ama malum yazmak zor hepsini bi arada