ne sinir oluyosun yaa besbelli kıskanıyor işte. kıskanan insana yapılacak en güzel şey daha çok kıskandırmak :))
o yokmuş gibi davranırdım ben olsam. bir arkadaş demişya, hangi konu olursa olsun hı hı de geç kudursun diye aynen öyle.
yaw hee hee durumları yani :) görmezden gelinmek kadar ne koyar ki bi insana, nişanlında madem senin yanında, istemezsen yemeğe gitmem, istemezsen kazağı giymem fln demiş, boşver salla gitsin.
birde şimdi böyle görmezden gel, evlenince sokarsın ne istiyosan :))
valla çok terbiyesiz olacak ama sana bi anımı anlatayım. benimde eşimi kıskandığım biri vardı. kadına eşim abla diyor ama kadın benden hiç hoşlanmıyor. hatta eşimle çıkmaya başlamadan önce aramız iyiydi, biz bi başladık baş düşman oldu neyse.. uzun bi süre küs kaldık bunla, düğünde barıştık, bu arada kendisi bi yatak firmasında çalışıyor, bizim yatak odasınada ordan yatak aldı eşim. düğünden sonra bi araya gelindi, bana parfüm satmaya çalışıyor birde işte yeni evlilikten fln konuşuyoruz, ben çok fazla parfüm kullanmıyorum dedim, yatarken sıkıyorum sadece o da eşim istiyo diye yoksa aklıma bile gelmez dedim. hem parfüm kokusuyla uyuyamıyorum ama sizden alınan yataklar öyle şahaneymiş ki dedim, süper zaman geçiyo üstünde dedim, uyuyorkende uyanıkkende

D ( utandım : ) ) kadın resmen kudurdu ama ne diyebilir ki,.. benim en çok zevk aldığım şeylerdendir beni kıskanan birini daha çok kıskandırmak. hayatta uzaklaşmak istemem yanından daha çok sinirleri bozulsun diye. bunda başka şeyler vardıda küs kaldık yani ama barışır barışmaz ben yapacağımı yaptım

D