degmezmis anladim seni sevmeye....

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarisinim87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım üzme kendini hayırlısı olsun ama aramak istiyorsan ara derim son bir kez ama dava da açmışsın.ne diyeyim allah yardımcın olsun.konunu okumuştum :((

uzmemeye calisiyorum ben aramadim ama bizim gidip geldigimiz samimi arkadasim vardi onunla gorustum sen bi ara dedim haberin yokmus gibi dun aramis iste demis ya numarasi varmi sende kac zamandir gorusmuyoruz oda demis senin haberin yokmu biz ayriyiz annesigilde o oda demis duydum ama inanmadim sonra demiski iste bende hic birseyi yok istemiyorum onu artik benim icin hersey bitti demis ve ve ve ben onu mutlu edemedim mutlu olacagi birisiyle evlensin ya akil var mantik var akli olan bi kisi bukadar sacma konusurmu ya bu beni gercekten sevmemis seven bir erkek sevdigi kisiyi baskasiyla konusmasindan rahatsiz olur bu beni everdi resmen inanmiyorum ya

bugun o arkadasim yine arattim ama bu sefer yaninda bende vardim arkadasim dedi iste karini gordum
avukatina cevap vermiyormussun niye dedi o da onu ilgilendirmez dedi kendim duyuyorum herseyi artik konusmak istemiyorum onun hakkinda diyor iyi gunlerimide unutturmasinlar bana dedi arkadasim dediki kocam karina sormustu isterse aranizi yapicakti kocam da dediki benimle degil onunla konusun bunun hakkinda.sonra salak arkadasim dediki onu gordum seni seviyor ama ayrilmak istiyor dedi senden cabuk ayrilmak istior dedi sonra pesine soylettim icine etti allahim ya neyse o kendide biliyordu onu sevdigimi de ne fayda yok avukutu iyi degil yoksa 3 haftada bosardi falan dedi
yani dunden raziymis ama bu benim tanidigim kocam degildi o oyle seyler konusmazdi neolmus buna boyle kurtulmak icin

acaba baskasimi var yani birden insan nasil degisir boyle ve hemen ayrilmaya kobul eder hadi simdiki olay olsa derimki sinirle diyor ama iki ay gecmis bunu dahale diyorsa bence vaz gecmis senden bunu soylemek istemezdim ama ben oyle anladim

evet canim benden vazgecmis ama oylebi pisman olacakki beni baskasiyla evlendirdi resmen
insallah olur da onun ici parcalanir allahtan dilerim ona inat evlenmek istemem bana deger kiymet veren biri cikarsa allahin izniyle 1 2 sene sonra cunku benim sevgiye ihtiyacim var o bana veremedii bunu

Back
X