DEĞMEZMİŞ

Kebriye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2015
1
0
36
Merhaba ben aranıza daha bu sabah katıldım hesabı oluştururken biraz zorlandım o yüzden biraz tuhaf bi isim aldım.Ben sizinle içinde bulunduğum durumu paylaşmak istiyorum belki bana dışarıdan tarafsız bi gözle doğru yolu gösterirsiniz.Ben 8 yıllık evliyim 18yaşında evlendim bu 8 yılda okadar çok sey yaşadımki şu anki durumumu anlaya bilmeniz için size o 8 yılı nasıl özetliycem bilemiyorum.Ben kürt kökenliyim eşimin ailesi bu yüzden evlenmemizi istemediler ben ayrıldım Ama eşim pes etmedi ailesini ikna etti ve evlendik ama beni bir türlü kabullenemediler

Bende 21 Yıldır bır Kürtle evlıyım
Aılemle vıcık vıcık olmasına gerek yok saygı varsa sorun yok
Hepımız önce ınsanız Türk Kürt yabancıdan önce

Eşiniz yanınızdaysa sıkıntı olmaz bence.
Elele verip mutlu olun inşallah.

Eşin seni kabullendiyse, seviyorsa, yanındaysa geri kalanın ne önemi var ki? Varsın istemesinler, konuşmasınlar, gelip gitmesinler. Önemli olan ikinizin arasındaki ilişki. Onların kabullenmemesi aranızda bir sorun yaratıyor mu?

konu başlığı değmezmiş olacaktı
ayrıca nasıl evlendiğini yazmışsın ben anlamadım şuan sorun hala seni istememeleri mi

sorun tam olarak nedir ?acıkcası anlamadım esını terk mı ettın seviyorsanız sorun nedir ?değmesmıs dıye konu açmışşınız.konuyu tam ogrenelım kı ona gore yorum yapalım

Canımcığım eşinle aran iyiyse boşver bunları.Biz eşimle farklı memleketteniz ailesi çok istemedi beni.Yani çıktığımızı bile bile kendi memleketinden kız felan bakmışlar.Eşim ya prensesannesi34 olacak yada ben hiç evlenmeyeceğim demiş.Nitekim evlendik ailesi ile sınırlarımı çizerek görüşüyorum.Eşimle aram iyi olduktan sonra gerisi çok ta fifi.

O sizin değil,eşinizin ailesinin sorunu. Çok fazla görüşmezsiniz,saygılı davranırsınız ama sevmezsiniz olur biter. Eşinizle ilişkinizi etkilememesi lazım

ben olayı tam olarak anlamadım.
eşinin ailesi seni niye kabullenmedi?
Kürtolduğun için mi?
tek sorun bu mu yani ?:KK43:

X