Doğuma Hazırlık Deha ismi bebeğime yük olur mu? Düşüncelerinizi merak ediyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Cansu_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
114
4
66
Ankara
Şubatta olacak erkek bebişimize deha ismini koymak istiyoruz ama isimlerin kişilikleri etkilediklerini düşünerek biraz korkuyorum. Birde örneğin okulda çocuklarla çok dalga geçiyorlarmış. Senin adın deha değilmi bunu neden bilemedin gibi... Siz ne düşünüyosunuz bu konuda? Düşünceleriniz benim için önemli. Erafınızda deha ismi var mı örneğin. Yardımc olursanız sevinirim.

isimlerin kişilikleri etkilediğine inananlardanım
etrafımda deha ismi yok
çocuklar ilkokul çağlarında çok acımasız oluyorlar malesef dalga geçme konusunda eğer aklınızda bu soru işaretleri varsa başka isimler düşünün sonra psikolojik olarak etkileniyor...
benimde birtanecik bir oğlum var berkay koyduk sakın koyma çok yaramaz oluyorlar ...

Ben Deha ismini çok severim ama malesef çevremde bu isimde biri olmadığından yorum yapamayacağım

Aslında çocukların dalga konusundan çok, bebeğe yüklediği anlamdan dolayı sıkıntı olurmu merak ediyorum. Bebişine deha ismini koyan kimse yok mu? Ben deha koyacağız dediğimde herkes çok iddialı bir isim diyor, bebeğe yazık etme diyenler bile var. Ama nedense başka isimler eşimle benim içimize sinmedi

Bence koymada bir sakınca yok özellikle de sizin içinize sindiyse ayrıca çocuklar isimlerinin anlamlarını taşıdıklarına göre ağırda gelmeyecektir

Kızlar hakkaten isim konusu okadar önemliki, anne baba çok fazla sorumluluk alıyor aslında. O yüzden tedirginim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim

canım neden ağır gelsin ki. çok zeki anlamına gelen bir isim. bence gayette güzel. gönül rahatlığıyla ver ismini. adı gibi de deha olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…