Dehb de ilaç dışında tedavi var mı

Ayca321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2019
46
6
86
44
Merhaba benim oğlumda 8 yaşında Dehp tanısı aldı yakın zamanda şu an şoktayım 3 gündür ağlamaktan helak oldum..beni görünce üzülme anne ben başaracağım diyor .Bana hep normal bir çocuk gibi geldi sadece 1. Sınıfa başladığında okuma yamada problem yaşamıştım geçici sandım
Şu an 3. Sınıftayız ben yanına oturum ödev yaptırırsam güzel okuyup yazıyor kalkarsam
Yazı karalamaya dönüyor . Kimseye saldırmaz ama düşünmeden hareket eder.3 gündür herşeyi araştırdım ses terapisi ,meditasyon ,takviyeler vitaminler safran ektratı balık yağı gibi hatta hipnoz tedavisi ….Ama çocuğum iyileşti şu işe yaradı ilaçsız kurtulduk diyen yok
Şu hiçmi çözüm bulan yok yardım edin lütfen

Sosyal ilişkileri nasil? Bir insan bobrek hastasi olsa onu hipnozla, vitaminle iyilestirmeye calismak ne kadar sacmaysa dehbi de ses terapisi balik yagiyla yenebileceginizi dusunmeniz cok sacma. Benim oglum da hiperaktivite tanili zaten bu alanda cocuklara verilen ilaclardan birini donem donem kullandik. Cok da iyi oldu. Doktorunuza guvenmiyorsaniz isin ehli doktorlari arastirin. Dehb yonetilebilir bir rahatsizlik nice caresiz hastaliklar var kendinizi yerden yere vurmaniz manasiz. Cocugun ihtiyaci olan destekleri verin yeter. Bu arada su kitabi tavsiye ederim. Cocuk icin degil ama sizin icin iyi olacaktir.

Teşekkür ederim
Sosyal ilişkileri iyi sayılır fakat ses çıkarmadığı için mesela sürekli onu ebe seçerler Oda oyunda kalmak için ses çıkarmaz en son dayanamayıp küstüm der ve eve gelir

[td]
Günde 2 kez 240 mg linoleik asit (LA), 60 mg alfa-linolenik asit (ALA), 95 mg mineral yağ ve 5 mg alfa-tokoferol (antioksidan olarak) içeren temel yağ asitleri
EFA kapsülleri veya plasebo: C vitamini (500 mg askorbik asit), günde 2 kez, 7 hafta boyunca​
[/td][td]
Randomize, çift kör, plasebo kontrollü çalışma​
[/td]​

Teşekkür ederim
Sosyal ilişkileri iyi sayılır fakat ses çıkarmadığı için mesela sürekli onu ebe seçerler Oda oyunda kalmak için ses çıkarmaz en son dayanamayıp küstüm der ve eve gelir
Oy yavrum. Gercekten ilactan korkmayin. Bir de nolur çocuğun yanında ağlamayın çünkü bu seferde düşünüyor ki ama ben çok kötüyüm ben annemi üzüyorum ben de sıkıntı var işte ben iyi bir çocuk değilim bu şekilde kendini çok kötü hissediyor çok üzülüyordur. Ona deyin ki sen çok akıllı bir çocuksun biz seni cok seviyoruz sen çok başarılı olacaksın bu vitamin işte seni çok akıllı ve başarılı bir çocuk yapacak.

evet öyle konuşuyorum hatta daha bir bağrıma basasım geliyor.çünkü ben çocuktur büyüdükçe düzelir sanıyordum

Altay Cem Meriç diye bir adam var dehb ile ilgili çok iyi seri video çekmişti onun da kızında vardı. Tavsiye ederim bi bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…