Yaşım 33 yumurtalarım dejenere hiç sağlam yok iki tüp bebek denememde de 9 yumurta toplandı hepsi dejenere yani şekli yapısı bozuk dolayısıyla döllenmesi imkansız kromozomlarıma baktırdık bi sorun yok yumurtaların dejenere olması kromozomlarla ilgiliymiş.. Benim gibi olan var mı
canım Bülent hocaya sor o bilir burası doğru yer ama soruyu Bülent hocaya yönelik sor ancak o şekilde cevap verir. aynı zamanda ankarada genart var, döllenemeyen yumurtaları elektropiazza yöntemi mi ne var onunla döllenemeyen yumurtaların döllenmesini sağlıyorlar genartta var bu tektik türkiyede bir tek o hastanede olduğu söyleniyor.
canım Bülent hocaya sor o bilir burası doğru yer ama soruyu Bülent hocaya yönelik sor ancak o şekilde cevap verir. aynı zamanda ankarada genart var, döllenemeyen yumurtaları elektropiazza yöntemi mi ne var onunla döllenemeyen yumurtaların döllenmesini sağlıyorlar genartta var bu tektik türkiyede bir tek o hastanede olduğu söyleniyor.
merhabalar : sizin durumunuzda yumurta aktivasyonu sağlamak ve oosıt metabolızmasını hızlandırmak ıcın calcıum ıyonofor ve pıezoelektrık yöntemleri uygulamak yararlı olabılır.Farklı ilac protokolu uygulamak fayda sağlıyabılır. Tüm bu bilgiler ısıgında deneyımlı ellerde guvenılır merkezde yeni bır deneme faydalı olucaktır. Bol sans dılerım.
Bülent hocam lütfen siz bana yardım edin iki tüp bebek denemesi yaptırdım birincide yumurtalarım döllendi ama dejenere diye embriyolar sağlıklı değildi ikinci de ise embriyolar hiç gelişmedi lütfen yardımcı olun bana var mı çaresi başarı sağlayan hastanız