Tüp bebekte yumurta büyütmede yumurtası büyümeyenler veya yumurtası bozulanlar(petek görünüm) yaşayan var mı?

dori-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
57
14
3
29
Merhaba kızlar. 10 gündür tüp bebek tedavisindeyim. 2. Kontrole kadar yumurtalarımda büyüme vardı. Ancak bugün gittiğimde yumurtalarımın 2 tanesinin büyümediği 2 tanesinin de büyüdüğü halde dejenere olduğu söylendi. Doktor 2 gün daha ilaç verdi. Benim gibi bu durumu yaşayıp yumurta toplatan var mı? Doktor 2 gün sonra ultrason görüntüsünden sonra karar verecek toplayıp toplamayacağına.

Merhaba ben de aynı süreçteyim yaşım 42 geçen hafta Gonal f 300 femara kullandım dün kontrole gittim hiç yumurtam büyümemiş iğne ilaç faydasız . İlacı kesti CTesi tekrar çağırdı İlaçları kesince kendiliğinden büyüme şansı olabiliyor dedi Nisan ayında dominant 17 mm bir yumurtam ve sağd solda 4-4 folikül vardı O zaman gittiğim Dr doğal yola yönlendirdi ve yumurtam boşa gitti . Bu kadar düşük amh ile ne yapacağımı bilmiyorum Eşimde sperm sorunu yok bu durum beni psikolojik olarak da çok yoruyor En son amh 0.05 fsh 15 ti. İlk gebelik çabası . Benzer halde olanlar varsa iletişime geçebilir mi Bu organik ballardan haplardan bitkisel kürlerden kullanan var mı Ertan Cevizli diye bir Dr varmış amh ı yükseltebiliyormuş tabletleri ile ile yarar mı çok da para Çok çaresi kaldım

Merhaba ben de aynı süreçteyim yaşım 42 geçen hafta Gonal f 300 femara kullandım dün kontrole gittim hiç yumurtam büyümemiş iğne ilaç faydasız . İlacı kesti CTesi tekrar çağırdı İlaçları kesince kendiliğinden büyüme şansı olabiliyor dedi Nisan ayında dominant 17 mm bir yumurtam ve sağd solda 4-4 folikül vardı O zaman gittiğim Dr doğal yola yönlendirdi ve yumurtam boşa gitti . Bu kadar düşük amh ile ne yapacağımı bilmiyorum Eşimde sperm sorunu yok bu durum beni psikolojik olarak da çok yoruyor En son amh 0.05 fsh 15 ti. İlk gebelik çabası . Benzer halde olanlar varsa iletişime geçebilir mi Bu organik ballardan haplardan bitkisel kürlerden kullanan var mı Ertan Cevizli diye bir Dr varmış amh ı yükseltebiliyormuş tabletleri ile ile yarar mı çok da para Çok çaresi kaldım
Merhaba 2 gün sonra gittiğimde yumurtalardaki dejenere görünümün normale döndüğünü söyledi doktor ve sonra çatlatma iğnesi yaptım. 36 saat sonrasında yumurtaların ikisini de topladılar. Ancak laboratuvar yumurtaların embriyo için kullanılamayacak durumda, dejenere olduğunu bildirdi. Benim ilk denemem. 2 yıllık evliyim. Yaşım 30. Amh 1.33 fsh bazen 30’lara çıkıyor. Düzensiz adet görüyorum

Back
X