dekolte sorunu delireceğim

muhtelif89

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
67
0
6
35
İstanbul
arkadaşlar en yakın kız arkadsımın düğünü var bayramda ve bana göre dekolte olmayan düz bi elbise giyeceğim.. ip askılı düz bi abiye laciveret bi elbise... sırtıda acık değil bildiğimiz askılı elbise işte... erkek arkadasıma göre neymiş efendim cok dekolteymiş... dekolte benim bildiğim göğüsten bacaktan sırttan felan olur...

ben açık giymeye çok meraklıymışım benimle ciddi düşünmese kyafetlerime karışmazmış.. hayatı boyunca ip askılı kıyafetler giyen kadınlardan tiksinmiş... çok kalbim krıldı çok :50:

arkadaşlar en yakın kız arkadsımın düğünü var bayramda ve bana göre dekolte olmayan düz bi elbise giyeceğim.. ip askılı düz bi abiye laciveret bi elbise... sırtıda acık değil bildiğimiz askılı elbise işte... erkek arkadasıma göre neymiş efendim cok dekolteymiş... dekolte benim bildiğim göğüsten bacaktan sırttan felan olur...

ben açık giymeye çok meraklıymışım benimle ciddi düşünmese kyafetlerime karışmazmış.. hayatı boyunca ip askılı kıyafetler giyen kadınlardan tiksinmiş... çok kalbim krıldı çok :50:

ne kadar süredir birliktesiniz,ona göre yorum yapıcam da

bacak dekoltesımı var acaba:44:
Ayrıyetten sımdıden boyleyse evlenınce bu herıf senı carsaflar canım:ssz:
Ne munasebet cok acık gıyılmedıkten sonra karıstırma kımseyı sonra basedemezsin.
Dekolte giyinen kadınlardan tiksinirmiymiş içi gidiyo olmasın sakın:27:
Valla bır erkek boyle dusunuyosa bence tek mantık kişi kendınden bılır ısı hesabı kendı baktıgı gozlerle başkasının bakmasından yusuf yusuf olduğu içindir nokta...

Son düzenleme:
bende minilerle gezen insandım hayatıma biri girdi ciddiydik ve ben kıstım.askılı falan giyemiorum malesef.kapanmamıda istemio ama normal giyin dio.eğerki gerçekten ciddiseniz yapabilceksen devam et.hatta dün akşam bir konuşma geçti aramızda.dedimm neden giymiyorum neden giydirmiosun kimse bakmıo dediğimde erkeklere kadınlar açıkken cazip çekici gelir ama hayatının kadını olduysa eğer hayatını onla devam ettircekse o güzelliği kendine saklamak ister.kimseye cazip gelmesini gözünün almasını istemez tek sorun bu dedi. bişi demedim.

ne kadar süredir birliktesiniz,ona göre yorum yapıcam da

aslına bakarsanız 14 aydır beraberız ayrıl barış bi işilkimiz var onun bu kıskanclıkları yznden... delirdim artık ya bendemi b sorun var ben gercekten edepsiz namussuz birimiyim diyorum artık kendıkendıme :/

dedimki ona ben genc bir bayanım tabiki güzel olmak içi ugrasacagım düğünlerde derneklerde özeniyorum bende dedim. evli cocuklu bı bayan olsam tabıkı oram gözükmesin buram gözükmesin sraplez askılı giymiyim felan derim ailemde de hoş karşılanmaz belki dedim...
dediği laf şu arkadaslar:

- sen bikere bile bnm dediğimi yapmadın( yalan külliyen) evlenene kadar acık gıyın evlenırken namusluyum deyip kapanmaya başla bilmem kızlar gibi ( tanıdıgımız mahalleden bir kaç kaşar kızı örnek vererek) olucak mı öle

Son düzenleme:
aslına bakarsanız 14 aydır beraberız ayrıl barış bi işilkimiz var onun bu kıskanclıkları yznden... delirdim artık ya bendemi b sorun var ben gercekten edepsiz namussuz birimiyim diyorum artık kendıkendıme :/

dedimki ona ben gec bir bayanım tabiki güzel olmak içi ugrasacagım düğünlerde derneklerde özeniyorum bende dedim. evli cocuklu bı bayan olsam tabıkı oram gözükmesin buram gözükmesin sraplez askılı giymiyim felan derim ailemde dehoş karşılanmaz belki dedim...

- sen bikere bile bnm dediğimi yapmadın( yalan külliyen) evlenene kadar acık gıyın evlenırken namusluyum deyip kapanmaya başla bilmem kızlar gibi ( tanıdıgımız mahalleden bir kaç kaşar kızı örnek vererek) olucak mı öle

sürekli onun kıskançlıkları yüzünden ayrılıp barıştıysanız abartmış demek ki,siz evlenince daha da abartır bence..erkeklerin dekolte konusunda karışması bana normal geliyo hatta karışmaması anormal olur bence ama abartmıycaklar:)
aslında bunlar bi ilişkiye başlanmadan konuşulmalı gerekn konular
inş orta yolu bulursunuz

sürekli onun kıskançlıkları yüzünden ayrılıp barıştıysanız abartmış demek ki,siz evlenince daha da abartır bence..erkeklerin dekolte konusunda karışması bana normal geliyo hatta karışmaması anormal olur bence ama abartmıycaklar:)
aslında bunlar bi ilişkiye başlanmadan konuşulmalı gerekn konular
inş orta yolu bulursunuz

ergen caglarımda hep kıskanc sevgilim olsun die hayal ederdim öle flimlerde felan ki gibi.. nerdeee meger kıskanclık ne aptalca bişeymiş insanın hayatını zindan ediyormuş...

kıskanç erkek en haz etmediğim erkek tipidir.
eşim bekarken hiç karışmadı evlenince bi sahiplenmeyle birlikte dar giyme üstüne uzun bişiler giy demeye başladığında aldım aklını :45:
ben neyi nasıl giyinmem gerektiğini bilen birim...Bana babam annem karışmadı sende karışmayacaksın dedim...
sonralarda bi kaç kez daha dedi tınlamadım artık oda bişi demiyor :30:

ayrıl barış bi ilişkiden bişi bekleme evlenince daha da sıkıntı yaratır...
Bence yok yakınken şutla :1:

Son düzenleme:
Herkesin görgüsü farklı. İp askılı sevgilini rahatsız ediyor diye bu sevgilini kötü yapmaz. Bu onun kişiliği herkesin hayatta bakış açısı farklı bunu asla unutma.
Senin tek yapacağın bu kısıtlamaları ilerde kaldırabilir misin onu düşünmek.
Ona göre ilişkine yön ver.

Birinin giyim kuşamına karışmak "sen nerede ne giyeceğini bilmezsin, ben seni edepli giydirmek istiyorum" demektir. Burada kıyafetin ayarı kişiden kişiye değişmekle birlikte kimseye de bir başkasına karışma hakkı vermez.

Ben sevgilimle tanışmadan önce nası giyiniyorsam şimdi de öyle giyiniyorum. Bunu sadece daha kapalı giyinmek anlamında söylemiyorum. Şimdi tutup bana hiçbir zaman giymediğim halde "hayatım mini etek giysene, sana çok yakışır" dese aynı tepkiyi yine gösteririm.

Ha bunların dışında ufak tefek takıntıları vardır, genel olarak karışmıyordur ama örneğin tayt giyilmesi hiç hoşuna gitmiyordur. O zaman ufak tavizler verilebilir ama onun dışında kimsenin bana edep adap öğretmeye kalkmasına izin vermem.

10 senelik evliyim.2 tanede çocuğum var.istediğimi giyerim.kimse karışmaz.minide giyerim,askılıda,şortta,straplezde...kendine ve eşine güvenen erkek böyle ayrıntılarla uğraşmaz.daha evli değilsiniz,nişanlı değilsiniz.neden hayatınıza müdahale ettiriyorsunuz?şimdîden izin verirsen ilerde işin zorlaşır.

Valla benimkide dar giydirmez.heralde pantolon giydirmez. neyse bekliycez bakalim evlendigimizde gorecez.bence yavas yavas seni kapatmaya calisior

Canım herkesin bakış açısı farklı. Birinin çok açık kıyafetini diğeri hanım hanımcık bulur bir başkası sahne kiyafeti olarak bulur. Önemli olan birbirinizi anlamak ve oraya noktada buluşmak. Mesela bana da ip askılı çok açık bir kiyafettir. Ama kuzenleri straptez elbiseleri bile açık bulmazlar. Sende üzerine şal alabilirsin. Orta yolu bulmuş olursunuz.

bugün giyimine karışan yarın seni evden de çıkartmaz erkeklere bu kadar taviz vermeyin bu kıskançlık değil bana aitsin benim dediğimi yapacaksın egosudur istersen çıplak gez kimse karışamaz giyimine o yokken sen giyinmeyi bilmiyormuydun bu ne terbiyesizlik?

Anneniz babanız size karışmazken arkadaşınızın düğününde giyeceğiniz kıyafete karışan bir delikanlıyla geleceği tekrar bir gözden geçirin.
"Evlenene kadar açık giyin, evlenirken kapanmaya başla namusluyum diye bilmem kızlar gibi" cümlesini kuran bir erkekle benim işim olmaz, sizi bilemem.
Açık giyim namussuzluk muymuş? Namusla giyimi bağdaştıran, kıyafetin namus olduğunu sanan bir erkekten insana zarar gelir, evlenince o askılılara salya akıtır ama:ssz:

her insanın yapısı farklıdır,adam ip askılı giyinen bayanları sevmiyormuş bunuda açıkca söylemiş, bende siyah kumaş pantolon altına beyaz çorap giyenleri sevmem mesela , sevdiğim insanında giymesini istemem , bunu neden namussuzluk olarak düşünüp kendinizi üzüyorsunuz anlayamadım? he size uymuyorsa ayrılın olsun bitsin;)biz bayanlar kendi görmek istediğimiz gibi görmeyince adamlara ağzımıza geleni sayalım ne kroluğu kalsın ne bişey sorulunca da ya sevmiyoruuum ,sende beni sevsen önem verirsin bu duruma diyoruz aynı şeyi adam yapınca , kıskanç , yobaz vs diyoruz bunu kabul edelim.. çözüm basit ya olduğu gibi kabul edeceksiniz yada bye diyeceksiniz

Herkesin dekolte anlayışı farklıdır,ben gögsü çok açık kıyafetleri giyemem,kimisine az gelir,
Ortamın yerine göre giyindiğiniz zaman dekolte çok önemsizz kalıyor.yani düğün ,nisan,mezuniyet kıyafetine karışılmaz genelde
çok karışmasına izin verme ölçülü yaklaş bence

dedimki ona ben genc bir bayanım tabiki güzel olmak içi ugrasacagım düğünlerde derneklerde özeniyorum bende dedim. evli cocuklu bı bayan olsam tabıkı oram gözükmesin buram gözükmesin sraplez askılı giymiyim felan derim ailemde de hoş karşılanmaz belki dedim...

bu nasıl bir kafa ya.
ne demek askılı giyenler .namussuz kaşar.

terbiye sınırlarını aşmış sizinki. :ssz:
bu kafa yapısındaki adamdan sevgili olmasın bence.

yani arkadaşlar biraz yapıcı olun..konu sahibinin erkek arkadaşının lafları oraya buraya çekilmiş..
açık giyinmeni istemiyorsa giyme olsun bitsin eger gerçekten seviyorsan ve gelecek düşünüyorsan onunla dediğini yapman onun kölesi olmanı gerektirmez, aksine hoşuna gider sana daha çok bağlanır..ama yok biz kızlar olarak illa aykırı olacağız ya neden dediğini yapalım ki :20:
bi tutturulmuş "sevgiliyken her dediğini yaparsan evlenince neler olur kimbilir" tamamen yanlış bir düşünce bence..

Kendin açık giymediğine inanıyorsan kimsenin karışmasına izin verme daha açık kıyafetlerini gösterip bumu yoksa bumu da diyebilirsin :ssz:

Back
X