dekolte sorunu delireceğim

peki yazın da ip askılı giymene karışıyor mu?

çünkü kurban bayramında ip askılı giymek gerçekten abes bence, bir kere ekim ayındayız. üstün çıplak gibi görünür, kış günü yazlık giymiş gibi olursun. üstüne ceket veya bolero ile tamamlasan iyi olur.

ha bu erkek arkadaşının kıskançlığından bağımsız bir yorum. hiçbir zaman ip askılı giydirmiyorsa, o gerçekten bir sorundur.

ben ne evli barklıyım ne tesettüre girdim.bikinimi de giyiyorum ve adabıma göre giyiyorum sadece aşırılıklarımı bıraktım.kimseye yakıştırmalarımda yok.burası muhalefet yeri değil.herkes konu sahibine düşüncelerini sunar o bunlar okur fikir alır o kadar. mahallede kavgası tartışmasına mahal vermem zaten.kalitem müsade etmezz.

özel mesaj atacaktım ama buradan yazayım herkes görsün :)
ben seni konu sahibi sanmıştım sevgi,ona cevap atar gibi yazdım.Yoruma yorum atmak değildi yani amacım,kusura bakma :1:

arkadaşlar en yakın kız arkadsımın düğünü var bayramda ve bana göre dekolte olmayan düz bi elbise giyeceğim.. ip askılı düz bi abiye laciveret bi elbise... sırtıda acık değil bildiğimiz askılı elbise işte... erkek arkadasıma göre neymiş efendim cok dekolteymiş... dekolte benim bildiğim göğüsten bacaktan sırttan felan olur...

ben açık giymeye çok meraklıymışım benimle ciddi düşünmese kyafetlerime karışmazmış.. hayatı boyunca ip askılı kıyafetler giyen kadınlardan tiksinmiş... çok kalbim krıldı çok :50:

koşarak kaç bu adamdan canım. arkadaşlardan bri ne güzel yazmış bak bu adama kız çocuk doğurabilir miyim diye.. tiksinmek kelimesi ne kadar çirkin.

tespitleriniz akla zarar gerçekten . Nerde görülmüş kadını korumak için kadınların öldürüldüğü. Siz sokakta kırmızı pantolan giymiş bir erkek görünce nasıl dikkatinizi çekiyor ve de bakıyorsanız ,erkekler içinde aynı şey geçerli ancaakkk! şu ayrımı yapmak gerekir ilk bakış masumdur 2. Değil.(kimse erkekleri haklı çıkardığımı sanmasın)

canım en güzel örtünme gözlere çekilen peçedir diye boşuna dememişler. ikinci bakış masum olmayabilir ama bu ikinci bakışı atanların derdi. zira bu ülkede damacana ile cinsel ilişkiye girildi. damacananın ne kırmızı pantolon giydiğini düşünüyorum ne de askılı elbise.

Bir erkek karışıyorsa illa kişi kendinden bilir işi diyip damgalamak yanlış olabilir bence. Ben hani kesin olarak güvensizdir yada kendinden bilir işi demeden önce, ailesinden öyle gördüğü için sizi de öyle görmek istiyordur diye düşündüm. Erkeklerin genel olarak düşüncesi "zamanla alıştırırım" olabildiği için, sizi sevmiştir ve buna alıştırabilceğini düşünmüştür ama siz yapamayacağınızı düşünüyorsanız ayrılın tabii ki. Çünkü hem siz, hem erkek arkadaşınız mutsuz olursunuz böyle.

Back
X