Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Dekorasyon Sözlüğü: PASTEL

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Dekorasyon Sözlüğü: PASTEL

Dekorasyon Sözlüğü köşemizde, baharın yaklaşmasını fırsat bilip dekorasyonda büyük bir hayran kitlesi olan "pastel" renklerinden bahsedecegiz. Esas renklerin gerçekçiliği karşısında pastel renkler biraz hayalperest ve tabi ki romantik bir karaktere sahiptir.

Ev dekorasyonunda renklere yer vermek istiyor fakat çok göz yormasından korkuyorsanız pastel renkleri kullanmak sizin için en doğru seçenektir.

Siz de pastel renkleri dekorasyonunuza katmak ve ilkbahar yaklaşırken evinizde romantik dokunuşlar yapmak istiyor ancak nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız, Vivense tabi ki yine yanınızda!

Tüm pastel renkli mobilya ve aksesuarlar için Vivense.com'u ziyaret etmeyi unutmayın.

$vivense2.webp $vivense5.webp $Smart Kose Koltuk Takimi.webp $vivense7.webp
$vivense1.webp $vivense 4.webp .webp $Pink Koltuk.webp $vivense6.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımınıza ihtiyacım var yeni ev aldık dubleks 2 katındada mutfak var alt katın mutfağı krem rengi üst katın ise henüz yapılmamış üst kat kocaman bir yer bi tarafında açık mutfak olacak ve benim oraya koyacak L tipi vizon rengi koltuklarım var yanları krem rengi deri şimdi sorum şu olacak ben şuanda oturduğum evdede zaten krem kahve dolap kullandım ama şimdi ben bu renk koltuklara uyacak farklı bir dolap rengi istiyorum sizce ne renk yapabilirim fuşya kırmızı lila olabilirmi gidermi koltuklarıma yardımlarınızı çok acil bekliyorum

Yardımınıza ihtiyacım var yeni ev aldık dubleks 2 katındada mutfak var alt katın mutfağı krem rengi üst katın ise henüz yapılmamış üst kat kocaman bir yer bi tarafında açık mutfak olacak ve benim oraya koyacak L tipi vizon rengi koltuklarım var yanları krem rengi deri şimdi sorum şu olacak ben şuanda oturduğum evdede zaten krem kahve dolap kullandım ama şimdi ben bu renk koltuklara uyacak farklı bir dolap rengi istiyorum sizce ne renk yapabilirim fuşya kırmızı lila olabilirmi gidermi koltuklarıma yardımlarınızı çok acil bekliyorum

Merhaba koltugunuzun rengine uygun renkleri sizin için paylaşıyorum vizon rengi L koltuklarınıza; turuncu, bordo, altın rengi, hardal sarısı, gri, bej, krem, fildişi, cappucino, kahverengi tonları, altın rengi, hardal sarısı gibi renklerle tam bir bütünlük oluşturabilirsiniz. Dilerseniz mutfak dolabı seçiminizi bu tonlar arasından seçebilirsiniz.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

Merhaba, ben de aklımdaki bir kaç şeyi sormak istiyorum. Pastel tonlarda bir salonum var. Krem rengi, pudra pembe, kahve tonlarının bir arada olduğu koltuk takımımın berjerleri çiçek desenli (yine bu tonlar ile karışık) halımda yine pudra pembe renginde. Konsolum daha çok retro havasında beyaz renkte. çok fazla çiçek böcek içersinde kaybolmasını istemediğim için halı tarzında ve perde de zebra kullanarak modern bir hava da oluşturmak istedim. Çok sade ve renksiz gelmeye başlayınca da fuşya tonlarında 3 ayaklı lambader aldım. Çok sivri bir çıkış oldu sanırım. Renk kullanma konusunda pek cesaretli değilim. pudra pembe ve beyaz ağırlıktan sonra salonda çok dikkat çeken bir obje oldu kanaatindeyim. Bunu kırmak için masada veya sehpa üzerinde yine fuşya minik aksesuarlar kullansam nasıl olur? Ya da ne yapabilirim başka? yardımcı olursanız sevinirim :40:

Merhaba, ben de aklımdaki bir kaç şeyi sormak istiyorum. Pastel tonlarda bir salonum var. Krem rengi, pudra pembe, kahve tonlarının bir arada olduğu koltuk takımımın berjerleri çiçek desenli (yine bu tonlar ile karışık) halımda yine pudra pembe renginde. Konsolum daha çok retro havasında beyaz renkte. çok fazla çiçek böcek içersinde kaybolmasını istemediğim için halı tarzında ve perde de zebra kullanarak modern bir hava da oluşturmak istedim. Çok sade ve renksiz gelmeye başlayınca da fuşya tonlarında 3 ayaklı lambader aldım. Çok sivri bir çıkış oldu sanırım. Renk kullanma konusunda pek cesaretli değilim. pudra pembe ve beyaz ağırlıktan sonra salonda çok dikkat çeken bir obje oldu kanaatindeyim. Bunu kırmak için masada veya sehpa üzerinde yine fuşya minik aksesuarlar kullansam nasıl olur? Ya da ne yapabilirim başka? yardımcı olursanız sevinirim :40:

Merhaba öncelikle sorununuzu paylaştığınız için teşekkür ederim. Evet fuşya biraz sivri bir çıkış olmuş. Ama fuşya pembeyi ve pudra pembeyi dengeleycek mint grren dediğimiz ton ile yumuşatabilirsiniz. Fuşya pembe eğer berjerlerinizdeki desenlerde yer alıyorsa uyumlu olmuşta olabilir. Dilerseniz fotoğraflarınızı benimle burada paylaşırsanız yaşam alanınıza ait diğer detaylar ile birlikte daha etkin bir değerlendirme, sizin içinde daha iyi önerilerde bulunabilirim. Teşekkürler.

Vivense İç Mimarı
www.vivense.com

$24277_509086802463352_362601171_n.webp $550485_413003435405023_1374285060_n.webp evim bu tonlarda ve ben biraz renk katmak istiyorum ne yapabilirim sizce? ve de kapiçino renkli ahşap mobilyalarıma uygun bir koltuk kaplatmayı düşünüyorum bu koltuklarımı ne renk önerirsiniz?

Back
X