• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dekoratif fikirler

TaeYang

Guru
Pro Üye
24 Şubat 2013
6.865
9.901
448
merhabalar
salonum için sehpa arayışındayım. pembe istediğim için bulamıyorum bir türlü.
koltuklarım deve tüyü yastıkları pembe. ekstra olarak pembe yastıklar da koydum
3b384d2f-f04b-4011-b55a-dd10d4534f3ekanyon_slider01.jpg

news-61dcca94ab43fb02535b.jpg

benim krem yastığım daha az pembe olan daha çok bu arada bu resimdekinden
bu kırlentlerden de koydum ekstra olarak
8068d492-2e0f-4682-b3ff-4d84d3e29f4a.jpg

şimdi konuma gelirsek
pembe sehpa bulamadım bir türlü
netten bakmıştım pahalı geliyordu ama sora sora aşağı yukarı aynı fiyatlarda olduğunu gördüm
bu nasıl sizce?
T80200L9MS001_1_org_zoom.jpg

ya da bu? bu koyu kalır diye düşünüyorum ama
gablen-zigon-sehpa-1.jpg

Mobilya yapan dükkanlar var. Dolap,vitrin,komodin.zigon sehpa,orta sehpa falan yapıyorlar. Hatta çizim yapıp götürüyorsun onlar yapıyor istediğin renk istediğin model oluyor. Benim yaşadığım yerde çok var böyle yapan dükkanlar imalatçılar var. Hatta ben konsol yaptıracaktım 250 tl istediler. Fiyatlarıda makul oluyor dışarıdan almaya kıyasla.
İstediğin gibi bir şey aramak yerine direkt gidip yaptırabilirsin.

Mobilya yapan dükkanlar var. Dolap,vitrin,komodin.zigon sehpa,orta sehpa falan yapıyorlar. Hatta çizim yapıp götürüyorsun onlar yapıyor istediğin renk istediğin model oluyor. Benim yaşadığım yerde çok var böyle yapan dükkanlar imalatçılar var. Hatta ben konsol yaptıracaktım 250 tl istediler. Fiyatlarıda makul oluyor dışarıdan almaya kıyasla.
İstediğin gibi bir şey aramak yerine direkt gidip yaptırabilirsin.

valla burda hazır yapılmışını boyamak için bile 350 tl filan dediler varın gerisini düşünün :S

Back
X