• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dekoreko.com hakkında alışverişteki yaşadıgım olay dikkat edin sizlerde

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar dekoreko.comdan alışveriş yapmıştım son bi haftada netten 300 tl lik alışveriş yaptım
markafoni
limango
trendyol
daybuyday
dekoreko
markafoniden daha oncede bayagı yaptım hiç sorun yok
limangodada bi sorun yaşamadım diğerlerindede
sadece daybuyday hala aldıgım tek bluzu yollamadı******

dekoreko dan silikon cupcake kalıpları süsler ve banyo seti almıştım
altın bronz tnolarında bole cok hoştu
anam bir paketi açtım!!!oldugu gibi defolu bole defoyu kapatmak ıcın sanki biri boya sürmüş çatlak felan.
aradım kızlar geri yollıcam yenisini yollayın dedim . bi hafta ıcınde yollaarız dediler ama bakalım geri gelmeyebilirde valla kapıda odeme sistemleri bile var ama güvenemedim ben sevgilimin kartı ile yapıp nakit parayı ona veriyorum isteyen olede yapabilr ama bence ordan alışveriş yaparken iki kez dusunun...
en hızlı gönderi markafonide bu arada.

arkadaşlar dekoreko.comdan alışveriş yapmıştım son bi haftada netten 300 tl lik alışveriş yaptım
markafoni
limango
trendyol
daybuyday
dekoreko
markafoniden daha oncede bayagı yaptım hiç sorun yok
limangodada bi sorun yaşamadım diğerlerindede
sadece daybuyday hala aldıgım tek bluzu yollamadı******

dekoreko dan silikon cupcake kalıpları süsler ve banyo seti almıştım
altın bronz tnolarında bole cok hoştu
anam bir paketi açtım!!!oldugu gibi defolu bole defoyu kapatmak ıcın sanki biri boya sürmüş çatlak felan.
aradım kızlar geri yollıcam yenisini yollayın dedim . bi hafta ıcınde yollaarız dediler ama bakalım geri gelmeyebilirde valla kapıda odeme sistemleri bile var ama güvenemedim ben sevgilimin kartı ile yapıp nakit parayı ona veriyorum isteyen olede yapabilr ama bence ordan alışveriş yaparken iki kez dusunun...
en hızlı gönderi markafonide bu arada.

Sürekli Marka paylaşıyorsunuz; ya mağdursunuz ya mutlu :S

annemde bi ara firsatbufirsat.com, senkron pazarlama dan bi kaç ürün almıştı.
6-7 ay oldu hala ürünlerini göndermediler, para iadesinide yapmıyorlar, daha doğrusu hiç telefonlara bakmıyorlar

en güzeli mağaza mağaza dolaşıp, hertürlü defosuna ıvırına zıvırına bakıp almak.

İnternete güvenemezsin aldıgın bluz küçük olur büyük olur.

Deneyip alırsın. Alışveriş dediğin ayaklarına kara sular inerek yapılandır :37:

ben dekorekoda dahıl her yerden alısverıs yaptım hıc bırınde sorun yaşamadım
aldıklarımda ıyı ıdı bı kac kötü bişi cıktı onlarda sehırfırsatlarındandı onlarıda gerı yolladım
en hızlıyı bılememde en uzun evım.net gonderısı

bende geçtiğimiz yaz markafoni mağduru oldum 2 tane tshirt aldım baya bi geç gönderdiler 20 gün falan buldu oda sık sık arayıp durmamla anca oldu artı tshirtlerin arkasındaki etikette yani bedeb yazan yaka kısmı 2sininde sökülmüş bariz belliydi bence beden bitmişti ellerinde kalan büüyük bedeni yollamışlar bana öyle geliyorki beden yazan o şeyide çakmayalım die sökmüşler başka açıklması yok bir m beden okadarmı büyük olur

Back
X