Deli olacağım eltilerim yüzünden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Muallimee33333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
38
28
38
Arkadaşlar 4 eltiyiz kıskançlık kaos ne ararsanız var uzak duruyorum asla samimi olmuyorum gerekmedikçe bir araya gelmiyorum kayınvalidem vefat etmiş kayınbabam var ve kayınbabam birine resmen tapıyor abartmıyorum samimiyim benim eve gelince sürekli o sevmediğim elitlerimden bahsediyor çocuklarından bahsediyor diyemiyorum banane onların çocuklarından banamı doğurdular diye de deli oluyorum toplu bişey mi yapılacak asla ellerini bişeye sürmezler bize ev alındı diye biri hasetinden çatladı engel oldu kocasına boşarım seni demiş neler oldu nasıl kavgalar oldu ve hala el üstünde kimse bişey demiyor neden demiyor anlamıyorum bizim hala evimiz yok hepsi dubleks evlerde o kadar çok şey var ki konuşalım da rahatlarım belki dedim akıl verin bana lütfen elti sorunu is loading

Çözümü yok canım bunun bnim başımda da var 2 tane fesatçı köpekler hepsi aynı bunların

Bir yerde bize ev alındı diye çatladı yazmışsınız bir yerde bizim hala evimiz yok. Ev alındı ama satıldı mı?

Tam detaylı yazmadığınız için bilemiyorum ama eğer sadece size ev alındıysa bunu problem yapmış olabilir. He eğer zaten herkese aynı şekilde ev alındıysa ve bunu kıskandıysa ruh sağlığı bozuk diyin geçin. Ben beni sıkıntıya sokan, ruh halimi etkileyen ve duygu durumumu değiştiren herkesi hayatımdan çıkarırım. Küçük insan hırslarından kurtulamamış kendini yeterli bir seviyeye getirmemiş hiç kimseyi önemsemem benim için yok hükmündeler. Aynı ortamda bulunmak zorundaysam da dediklerini dikkate bile almam.

Bunu yapmayı deneyin. Onlar kim ki beni üzsünler :)

Evet orda bi yanlış anlatım yapmışım ev alındı ama satıldı oturtamadık biz onlara da alındı ayrımcılık yapılmadı herkese dubleks 3+1 alındı benim sadece bir odam büyüktü metre kare olarak büyük oldu bunu sorun etti

Görüşmek istemediğim zaman da eşim kardeşleriyle mahrum kalıyormuş gibi hissediyorum ileri de sorun olur mu sizce
Valla benim eşim görüşmüyor bnim karıma fesatlık yapıyor ve benim abim ve erkek kardeşim eşlerine söz geçiremiyorsa bn eşimi kimseye ezdirmem dedi ailesine de tavrını çizdi kesinlikle ne bn ne eşim görüşmüyoruz

Maşaallah valla ben görüşmek istemesem eşim bişey demez de babası çok sert karşılar bu durumu çünkü dediğim gibi anlatması zor ama kayıbabama göre biz sürekli onları soracağız gideceğiz onlar gelmese d e biz biz biz

Valla canım benim kayınpeder de fena ama eşim asla hakkımızı yedirmez yani herkes haddini bilsin der susturur

kazanciniz ortak herhalde? omru billah kurtulamazsin bu eltilerden o zaman.

Bize ev alındı yazmissin sonra hepsi dublex evde kalıyor bizim hallen yok anlamadım eviniz varmı ? Neyse elti sorunu heryerde var cnm en iyisi mesafeni koru hatta ayrı şehirde yasa

Bize ev alındı yazmissin sonra hepsi dublex evde kalıyor bizim hallen yok anlamadım eviniz varmı ? Neyse elti sorunu heryerde var cnm en iyisi mesafeni koru hatta ayrı şehirde yasa
Önce onlara ev alındı ben kiradayım şuan bize alınan evi satmak zorunda kaldılar beniM . fikrim sorulmadı bile eltim kavga çıkardı Benim evim onun evinden nasıl metre kare olarak fazla olur diye şuan evimiz yok alınır illaki ama ne zaman bilmiyorum

Fazla içli dişli olmayın ya herşey zamanla çözülür umarim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…