• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli olacağım, sabrım kalmadı artık

ay nasil sinir olurum yaaaa böyle seyeee
arkadasim fulyacim sanada ders olsun bu, bak avondan da bazi arkadaslarindan para alamamissin henüz
bundan sonra ne satarasan sat, parasini almadanda sakin verme mallari.
isterse en yakin arkadsin akraban olsun, benimde param yok postayla yollicak bile param yok de, ilk önce ücreti almam lazim de.
bu ne yüzsüzlüktür ya
onlar öyle yüzsüz olabiliyosa sende ÖNCE PARA SONRA MAL de
ayy sinirlendim vallahi

ay nasil sinir olurum yaaaa böyle seyeee
arkadasim fulyacim sanada ders olsun bu, bak avondan da bazi arkadaslarindan para alamamissin henüz
bundan sonra ne satarasan sat, parasini almadanda sakin verme mallari.
isterse en yakin arkadsin akraban olsun, benimde param yok postayla yollicak bile param yok de, ilk önce ücreti almam lazim de.
bu ne yüzsüzlüktür ya
onlar öyle yüzsüz olabiliyosa sende ÖNCE PARA SONRA MAL de
ayy sinirlendim vallahi

vallahi iyi ders oldu bana bu artık babama dahi borç vermem delikafadulden

ama rahatda bırakmıycam bunları dk başı arıycam.kötükedihüso

bundan sonra ödemeyi almadan ürün göndermezsiniz acaba yasal yönden fln işte aldıgım yerden sizin adınıza alındıgı belli ödeme yapmazsanız dava açılacak fln gibi bişiler mi desen

insan bazı şeyleri böyle yaşayarak öğeniyor demekki.

benim de eski ev arkadaşlarım kaç aylık su parasını ödemeden kaçıp gttiler resmen.
aynı sınıftayız bi de.
istedim olunca vercez dediler.
1 ay bekledim baktım vermiyorlar 'başımın gözümün sadakası olsun size' dedim çünkü artık çok çirkinleşmişlerdi.
bna ait eşyaları bile yürütmüşlerdi resmen.

ben o lafı söyledkten sonra belki utanıp verirler dedim.
ama yüzsüz olanın suratına tükürsen yarabbi şükür diyor.

hala da vermediler aralıktan beri.
bi utanç belirtisi bile yok.
ama öğrendmki yeni taşındıkları evde güneş enerjisi bozulmuş 180 lira su faturası gelmiş.hihoyyyt
haram para kimsenin boğazından geçmez illaki kalır.
sen aramaya devam et ama bi sonuç alabilceğini sanmıyorum.

Gun gelır telefonuna artık ulasamazsanız sasırmayın. Aklınıza ılk gelen dogrudur, sızın onlara ulasmanızı engellemek ıstedıklerı ıcın...

Sızın yerınızde olsam, mıktar hukukı bır yol ıcın kucuk olsa dahı, bunu dıle getırırdım. Amac urkuretek, parayı kurtarmaksa sayet, etkılı bır yontem olabılır dıye dusunuyorum...

onlara onu verdigine dair bi fatura bi evrak yok mu?
onları devreye sokcagını falan söylesen bilmiyorumkismile

vay be 2 yıl olmuş . ve ben hala alamadım :) en son geçen hafta msnde gördüm . hala bahaneler yok kiradayım maaşım kiraya gidiyor 1 ay sonra gene ailemin yanına taşıncam o zaman ödycem diyor. :(

Back
X