Delikanlıydın ya... Koy Masaya Yüreğini Cek Git

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Hayır! bu defa vedalaşmak yok
Zaten bu vedaların sonu yok.
Al hatıraları yanına paşa paşa git...
Ayrılıklar kavuşmalara gebeymiş
İstemem Kalsın...
Ayrılıkları da kavuşmaları da tak peşine
Çek Git..

git artık...ne bekliyorsun daha,git!...kapıyı çek ve bekleme orada..

bu sefer ardından seslenmeyeceğim "dön hadi aşkımm.." diye,merdivenin altında beklediğini bilerek..
git!çok kanattın,çok yara açtın git..gözlerimin yeşilini bulandırdın...kan akıttın yeşilime git...bu sefer bende kalmayacak büyüklük ve bu sefer alacağım olsun demeyeceğim..sana değmeyecek bu sefer...

Herşeyin bir sırası vardı değil mi?
İşte gitmeninn tam zamanı şimdi.
Yapışmadan ah'larım yakana
Dönüpte bakmadan arkana
Git..

bilsen ne kadar çok çaldın gülüşümden,ne kadar eksilttin çocuk yanlarımı...yıktın,dağıttın..b ense hep çocuktum..masumdum hatalarına körebe oynayacak kadar..saflığımla oynadın..git!

ne kadar da körmüşüm meğer..sen yanımdasın diye hiç hissetmemişim çaldıklarının yokluğunu!hiç bir şeyi hissetmemişim...

başkasının koynuna girdiğini hissetmemişim!!...oysa ne çok severdim kokunu..onu başkasına sattığında anlamıştım artık benim olmadığını..ne de çok severdim koynunda uyumayı...şimdi yalnızlığımın koynundayım..ve özlemiyorum seni!yatağımın yarısını yalnızlığım çok iyi dolduruyor..hissetmiyorum yokluğunu..ve kokun..onu hiç mi hiç özlemiyorum!!

dönme artık geri!çalma kapımı yeter!ne yüzle buradasın daha!terkettim seni görmüyor musun..?

defol!
bana nefreti öğtettin,defol!
renklerimi kirlettin defol!
gülüşümü eskittin defol!
git defol!

Delikanlıydın ya !..
Koy masaya yüreğini..
Adam gibi..
Çek git..

(alıntıdır)

aynen adam değildir delikanlıymış yaa koysun masaya yüreğini çeksin gitsinnn :)

başkasının koynuna girdiğini hissetmemişim!!...oysa ne çok severdim kokunu..onu başkasına sattığında anlamıştım artık benim olmadığını..ne de çok severdim koynunda uyumayı...şimdi yalnızlığımın koynundayım..ve özlemiyorum seni!yatağımın yarısını yalnızlığım çok iyi dolduruyor..hissetmiyorum yokluğunu..ve kokun..onu hiç mi hiç özlemiyorum!!
Bu Bölüm Bitirdi Beni Merve :çok üzgünüm: Yaram Kapandı Sanmışım Meğer Kanıyomuş Hala senağlama

Gunicen OOFFFF BAKKKK ÜZÜLÜRÜM AMA BEBĞİM BEN KANATTIM YARANI YAAAAAAA :( :(

Mervem bee...guzel bi paylasim vallahi...ama gunicen e uzuldum yaa :-((
zor...çok zor...ama zorluklar asilabilir zamanlar guçlu ol canim yaa

kuzummm teşekkür ederimmmmmmmm bitanemmmmmm.... Gunicen'e bende çok üzüldüm sanırım yarasını kanattımmmm :(:(

Mervem bee...guzel bi paylasim vallahi...ama gunicen e uzuldum yaa :-((
zor...çok zor...ama zorluklar asilabilir zamanlar guçlu ol canim yaa

Haklısın Aşılabilir güçlü olmak gerek ama bazen insan pes edebiliyo benneyaptımki
Kapandığını sandığın oh be bitti dediğin yaran bazen en olmadık yerde kanayabiliyo :çok üzgünüm: Dahada iyi olucam inşallah..1 Sene geçti bile onsuz bundan sonra bi ömür de geçer :uhm: Geçer dimi kıslar :uhm:

üzülüyorum böyle şeylere arkadaşlar yaralarım kapandı demişsin aranızda anlaşmışsınız bitti diye niye sitem ediyosun o zaman hem insanlar her şeyi istediği için yapmaz kimse kalpsiz değil o gitmiyosa sen git ne bağırıp duruyosun insanların kalbini kırıyosun üzüyosun hep seni avutçak herkes demi başkaları üzülsün alttan alsın bitmiş zaten hatıraların anısına saygı duymalıyız arkadaşlar bir kahvenin bile kırk yıl hatırı var insanız lütfen kırmak çok kolay yapıcı olun

sana gitme, diye yalvaran,gider her zaman ...!

İsmail sarıgene şiiri..
çok severim bu şiiiri.
teşekkürler.

Büyük bir yürek bunu yazmak söylemek dimdik durmaktır çok güzel ya

YA arkadaslar neden böyle yipraniyorsunuzki ciddi seyler dusunun karar verdiginizde tamam ok ama bildigim kadariyla bu sekil gonul glendiriyor erkekler kusura bakmayin niyetleri ciddiyse takin yuzugunuzu evlilige dogru yuruyun gerisi fasa fiso gonul eglendirmek tabiki hepsi öyle olmayabilir sahsen ben evlenmeden beraberlige sevgili olmaya karsiyim cunku kadin zarar goruyor

Back
X