DELİKLERİN GÖRÜNTÜSÜ

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Arkadaşlar deliklerim uca doğru sivri geliyor ameliyattan sonra. Bu durum burnumda rahatsız olduğum sorunlardan sadece biri. Bana mı öyle geliyor çok çirkin ve doğal olmayan bir görüntü bakar mısınız? Hayatımın en büyük pişmanlığı bu ameliyatı olmak

Gayet hoş bı görüntünuz var burun ucun düşükmüş önceden,rahatsız olacak bişey göremedim

Burun estetiği çok onayladığım bir konu değil ama inanın eski burnunuza nazaran çok güzel olmuş
Benim de hiç onayladığım bir konu değil, hatta hep eleştirirdim yapanları. Nefes için oldum dr hafif kemeri törpüleriz dedi. Ne yazık ki istemediğim bir değilim oldu. Çok mutsuz ve üzgünüm. Bu ameliyatı olmamak için neler vermezdim

Garip görünmüyor mu? Sivri geliyor sanki
Yoo hiç garip görünmüyor.. Benim burun deliğim doğuştan öyle. Gittiğim bir hastanede plastik cerrahi doğuştar ameliyatsız böyle burunlara zor rastlıyoruz resmini çekebilir miyim alternatif olarak kullanacağım demişti ve burnumun genel hatlaryla resmini çekmişti.. O yüzden mi bilmiyorum ama bana hiç anormal gelmedi gayet güzel duruyor.

Yoo hiç garip görünmüyor.. Benim burun deliğim doğuştan öyle. Gittiğim bir hastanede plastik cerrahi doğuştar ameliyatsız böyle burunlara zor rastlıyoruz resmini çekebilir miyim alternatif olarak kullanacağım demişti ve burnumun genel hatlaryla resmini çekmişti.. O yüzden mi bilmiyorum ama bana hiç anormal gelmedi gayet güzel duruyor.
Anlıyorum. Ben de şaşırdım doğuştan öyle olmasına. Teşekkürler

Arkadaşlar deliklerim uca doğru sivri geliyor ameliyattan sonra. Bu durum burnumda rahatsız olduğum sorunlardan sadece biri. Bana mı öyle geliyor çok çirkin ve doğal olmayan bir görüntü bakar mısınız? Hayatımın en büyük pişmanlığı bu ameliyatı olmak
Kendini fazla inceliyor olabilir misin...çünkü önceki burnun da biraz burun delikleri afedersin kötü görünüyor. Sivri baya..Sağdaki fotoda düzelmiş epey👍

Kendini fazla inceliyor olabilir misin...çünkü önceki burnun da biraz burun delikleri afedersin kötü görünüyor. Sivri baya..Sağdaki fotoda düzelmiş epey👍
Kendimi fazla inceliyorum bu kesinlikle doğru ama burun deliğim asıl şuan sivri eskiden biraz daha uzun burun deliğim vardı ama çok daha hoştu bana göre

Bence ameliyattan sonra başarısız sayılacak burun deliği çok aşırı yuvarlak olanlar ya, seninki (ameliyatla yapılması çok zor olduğu halde) doğal oval duruyo ve eskisine göre harbiden güzel.

Back
X