DELİKLERİN GÖRÜNTÜSÜ

Yıllar yıllar önce bi üye vardı baya büyük olan burnunu küçültmüştü, görüntüsü öyle güzeldi ki herkes bayıldı ama üye ben eski karakteristik burnumu istiyorum bu şekilde kendimi tanıyamıyorum başka biriyim sanki diye depresyona girmişti, forumdaki herkes şoka girmişti ama kadın estetik cerrah geziyormuş sürekli eski koca haline dönsün diye. Konunuz bana o üyeyi hatırlattı. Çok çok fark yok gibi o kişiye nazaran ki gerçekten görüntüsü çok hoş olmuş umarım alışır takıntı haline getirmezsiniz.

Yıllar yıllar önce bi üye vardı baya büyük olan burnunu küçültmüştü, görüntüsü öyle güzeldi ki herkes bayıldı ama üye ben eski karakteristik burnumu istiyorum bu şekilde kendimi tanıyamıyorum başka biriyim sanki diye depresyona girmişti, forumdaki herkes şoka girmişti ama kadın estetik cerrah geziyormuş sürekli eski koca haline dönsün diye. Konunuz bana o üyeyi hatırlattı. Çok çok fark yok gibi o kişiye nazaran ki gerçekten görüntüsü çok hoş olmuş umarım alışır takıntı haline getirmezsiniz.
İnanın bir aydır psikolojim bitti yerle bir yani. Çok mutsuz ve üzgünüm benimki pek küçülmedi. Ona rağmen çok mutsuzum aşırı yani. Bilmiyorum umarım alışırım ama atlatamıyorum bu psikolojiyi

Arkadaşlar deliklerim uca doğru sivri geliyor ameliyattan sonra. Bu durum burnumda rahatsız olduğum sorunlardan sadece biri. Bana mı öyle geliyor çok çirkin ve doğal olmayan bir görüntü bakar mısınız? Hayatımın en büyük pişmanlığı bu ameliyatı olmak
Burnunuz çok doğal duruyor. Eski burnunuzdan ve bir çok estetik ameliyat geçirmiş burundan daha doğal ve daha güzel. Bence siz yeni halinize alışamadığınız için şuan size öyle geliyor ama zamanla alışırsınız. Kötü düşünmeyin.

Burnunuz çok doğal duruyor. Eski burnunuzdan ve bir çok estetik ameliyat geçirmiş burundan daha doğal ve daha güzel. Bence siz yeni halinize alışamadığınız için şuan size öyle geliyor ama zamanla alışırsınız. Kötü düşünmeyin.
İnanın uğraşıyorum ama başaramıyorum. Eski halimi özlüyorum hem de çok özlüyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum

Yanlış anlamazsanız ki gerçekten iyi niyetle söylüyorum, psikolojik destek alsanız çok iyi olur. Ameliyatınız çok başarılı olmuş, sizin isteğinizle büyük bir değişiklik yapılmamış, fotoğraflarda hiçbir sorun görünmüyor ve siz nedensizce çok fazla üzülüyorsunuz. Bu durum sizi çok yıpratır. Tabii bu bir tavsiye, siz bilirsiniz.

Back
X