Deliliğin üst sınırlarında gezmek

Bence sinir başka stres başka.
Ben çok sinirliyim ama sinirim geçtikten sonra dünya umrumda olmaz.
Gamsızım biraz,kendimi üzmeyi sevmiyorum. Canım kendim. :nazar:
Ben bulana kadar 2-3 doktor değiştirdim şuan sadece bununla devam ediyorum. Psikiystri olmasına rağmen detaylıca konuşuyoruz bazen 1 saati buluyor konuşmamız. Rahat hissediyorum yani,seviyorum doktorumu.
Zayıf olanda pko olmuyor diye biliyorum,o nasıl oluyor ya :)

Valla bu hayat bildigimiz herseyi bize unutturdu güzelim yaa.
Bende oyle bilirdim
Megersem olurmus
Hatta pco da zayiflar kilolulara oranla daha iyi durumdaymış kilo almayin derler insulin direnci olusmasin diye
Duzenli adet görürler.
Killanma tuylenme pek olmuyor galiba bende yok

Psikiyatri ozel bir hastane demi devlettemi gidiyorsun canim. Zamaninda az gitmedim bende aynen 2 3 doktor değiştirdim senin gibi
Kendini sev ama baskasini da sev. Zaten seviyorsundur da ama iste sevgi de bir yere kadar o sinir geldi mi :D :D :D :D ay cok sekersin ya
Bende 27 yaşındayım bu arada

Yorumlari okumadim ancak terapi goruyor musunuz? Gormuyorsaniz iyi bir psikologdan terapi almaya baslayin cunku bu sinir haricinde de problemleriniz var gordugum kadariyla

Valla bu hayat bildigimiz herseyi bize unutturdu güzelim yaa.
Bende oyle bilirdim
Megersem olurmus
Hatta pco da zayiflar kilolulara oranla daha iyi durumdaymış kilo almayin derler insulin direnci olusmasin diye
Duzenli adet görürler.
Killanma tuylenme pek olmuyor galiba bende yok

Psikiyatri ozel bir hastane demi devlettemi gidiyorsun canim. Zamaninda az gitmedim bende aynen 2 3 doktor değiştirdim senin gibi
Kendini sev ama baskasini da sev. Zaten seviyorsundur da ama iste sevgi de bir yere kadar o sinir geldi mi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ay cok sekersin ya
Bende 27 yaşındayım bu arada
İyi bari bir de hormonal kıl tüyle uğraşmıyorsun,onlara lazer bile işe yaramıyor. :D
Psikiyatri önce devletteydi sonradan özele geçti. Önce devlette buldum kendisini.
Hala devam ediyoruz yani.
Sinirle karşımızdakini de kırıyoruz,ister istemez sevgisi azalıyor karşıdaki insanın.
Sende çok şekersin canım.

Yorumlari okumadim ancak terapi goruyor musunuz? Gormuyorsaniz iyi bir psikologdan terapi almaya baslayin cunku bu sinir haricinde de problemleriniz var gordugum kadariyla
Kendi psikiyatri doktorum var gidiyorum zaten,Dehb için sadece.
Öfke içinde doktorum dönünce gideceğim.
Yalnız merak ettim.
Ne gibi bir problemlerim var?
İnternet üzerinden nasıl bir tanı koyabildiniz?

Kendi psikiyatri doktorum var gidiyorum zaten,Dehb için sadece.
Öfke içinde doktorum dönünce gideceğim.
Yalnız merak ettim.
Ne gibi bir problemlerim var?
İnternet üzerinden nasıl bir tanı koyabildiniz?

Tani koymadim , doktor degilim , fikrimi beyan ettim , 40 yillik hayat tecrubem internet uzerinden bile olsa insanlarin yazdiklari , tepkileri , davranislari vs vs net bir sekilde gormemi sagliyor
Kisa bir suredir forumdasiniz ancak cok yogun bir sekilde kullaniyorsunuz , yaptiginiz yorumlar , actiginiz konular , deneyimli bir göz tarafindan bakildiginda karakterinizi ortaya koyuyor

Sizden buyuk biri olarak ciddi anlamda terapiyi dusunmenizi tavsiye ediyorum

Insanın kendi doktoru kendi olmalı. yanlış anlaşılmasın gerektiğinde tabiki işin ehlinden destek almak illaki faydali olacaktır lakin kendini en iyi sen tanıyorsun sinir anında ayaktaysan otur derin bir nefes al su iç (biz türklerde adet bence her derde de deva. Düşersin su getirler korkarsin su getirirler var demek bir hikmet) cok güldüğün bir olay bir fotograf karesi olabilir onu düşünebilirsin o an. bilinçli bir insansın ki öfke patlamalarının farkındasın ben sinirlenmekte haklıyım her zaman gibi düşünseydim iste o zaman bence bu bir sorun. doktorunda yine kendin olabilirsin vesselam:super:

Tani koymadim , doktor degilim , fikrimi beyan ettim , 40 yillik hayat tecrubem internet uzerinden bile olsa insanlarin yazdiklari , tepkileri , davranislari vs vs net bir sekilde gormemi sagliyor
Kisa bir suredir forumdasiniz ancak cok yogun bir sekilde kullaniyorsunuz , yaptiginiz yorumlar , actiginiz konular , deneyimli bir göz tarafindan bakildiginda karakterinizi ortaya koyuyor

Sizden buyuk biri olarak ciddi anlamda terapiyi dusunmenizi tavsiye ediyorum
Öncelikle yanlış bildiğiniz bir konu var.
Kısa bir süredir forumda değilim,bu benim yeni üyeliğim. Aslında bayağıdır forumdayım,yoğun kullanıp kullanmamamın buradaki insanları çokta ilgilendirdiğini sanmıyorum. Bunun bir sınırlaması olmadığını hepimiz biliyoruz. Yaptığım çoğu yorumda mantıklı oldum,sert eleştiri yaptığımı biliyorum eğer söylemek istediğiniz bu ise doğru,mantıklı fakat sert eleştiri yaparım. Bu huyumun farkındayım.

Buradaki yazılarıma her duygumu,sevincimi,üzüntümü ve acımı aktarmıyorum,genelde duygusuz bir şekilde yazılarımı yazıyorum.
Açtığım konularda da bir problem yok,saçma sapan konular açtığımı da düşünmüyorum. Dediğiniz gibi sizinki uzmanlık değil sadece bir hayat tecrübesi,kaldı ki yüz yüze konuşup beden dilimi,mimiklerimi,hareketlerimi ve konuşma biçimimi görmeden "ciddi" bir terapi almamı öneriyorsunuz,üzgünüm eğer gerçekten ciddi bir durumum olsaydı doktorum bu konu hakkında beni bilgilendirirdi. Öfke problemim var ve DEHB hastasıyım,bu kadar. İyi forumlar dilerim.

Insanın kendi doktoru kendi olmalı. yanlış anlaşılmasın gerektiğinde tabiki işin ehlinden destek almak illaki faydali olacaktır lakin kendini en iyi sen tanıyorsun sinir anında ayaktaysan otur derin bir nefes al su iç (biz türklerde adet bence her derde de deva. Düşersin su getirler korkarsin su getirirler var demek bir hikmet) cok güldüğün bir olay bir fotograf karesi olabilir onu düşünebilirsin o an. bilinçli bir insansın ki öfke patlamalarının farkındasın ben sinirlenmekte haklıyım her zaman gibi düşünseydim iste o zaman bence bu bir sorun. doktorunda yine kendin olabilirsin vesselam:super:
Bereketli bir suya sahibiz sanırım :)
Teşekkür ederim yorumlarınız için,evet hemen herşeyin farkındayım. Sinirlendiğimde baştan sona kadar haksız olduğumu biliyorum. Ama üzeirme yapışmış gibi kaldı bu üzerimde,eskiden derin derin nefesler alıp içimden 10'a kadar sayardım ya da gidip boş bir odada avazım çıktığı kadar bağırırdım. Ama artık onlarda işe yaramıyor,gözüm hiçbirşeyi görmüyor kendime zarar veriyorum. Aklıma güzel şeyler getirmeye çalıştıkça o öfkenin patlaması gerektiğini yoksa asla rahatlayamayacağımı hissedip öfkemi kısa yoldan atmaya çalışıyorum.
Doktorum izinde en kısa zamanda kendisine randevu alacağım,tabi o zamana kadar söylediklerinizi de uygulamaya çalışacağım. Tekrar teşekkür ederim. :)

Öncelikle yanlış bildiğiniz bir konu var.
Kısa bir süredir forumda değilim,bu benim yeni üyeliğim. Aslında bayağıdır forumdayım,yoğun kullanıp kullanmamamın buradaki insanları çokta ilgilendirdiğini sanmıyorum. Bunun bir sınırlaması olmadığını hepimiz biliyoruz. Yaptığım çoğu yorumda mantıklı oldum,sert eleştiri yaptığımı biliyorum eğer söylemek istediğiniz bu ise doğru,mantıklı fakat sert eleştiri yaparım. Bu huyumun farkındayım.

Buradaki yazılarıma her duygumu,sevincimi,üzüntümü ve acımı aktarmıyorum,genelde duygusuz bir şekilde yazılarımı yazıyorum.
Açtığım konularda da bir problem yok,saçma sapan konular açtığımı da düşünmüyorum. Dediğiniz gibi sizinki uzmanlık değil sadece bir hayat tecrübesi,kaldı ki yüz yüze konuşup beden dilimi,mimiklerimi,hareketlerimi ve konuşma biçimimi görmeden "ciddi" bir terapi almamı öneriyorsunuz,üzgünüm eğer gerçekten ciddi bir durumum olsaydı doktorum bu konu hakkında beni bilgilendirirdi. Öfke problemim var ve DEHB hastasıyım,bu kadar. İyi forumlar dilerim.

Tahmin etmistim yeni uye olmadiginizi , cok belli oluyor ama sizin agzinizdan duymak istemistim
Soylediklerimi anlamamissiniz ama sorun degil , mantikli yorum yaptiginizi dusunmiyorum , polemige de girmek istemiyorum , size de iyi forumlar

Tahmin etmistim yeni uye olmadiginizi , cok belli oluyor ama sizin agzinizdan duymak istemistim
Soylediklerimi anlamamissiniz ama sorun degil , mantikli yorum yaptiginizi dusunmiyorum , polemige de girmek istemiyorum , size de iyi forumlar
Eski üye misiniz diye sorsanız yeterli olurdu,uzun bir süre üyeliğimi dondurmuştum geri geldim,söylediklerinizi de anladım merak etmeyin. Herkesin algısı ve düşüncesi farklıdır. Söylediklerinizin size mantıklı gelmesi bana da mantıklı geleceği anlamına gelmez.
İyi forumlar. :)

Hepimizin öyle anları var. Hele benim şu an çok yoğun sinir patlama noktasinda halleri var. Boşanmak üzereyim, is geride bir sürü sorun hata olmuş geçen hafta vs vs. Ama kimse de benim kahrimi çekmek zorunda değil. Yeri geliyor saatlerce Ağlıyorum ama yine de kimseyi incitmiyorum. Siz de zarar verecekseniz ağlayıp sizlayin kendinizle halledin. Yakında yapayalnız kalırsınız yoksa.
Üç günlük dünyada akraba arkadaş va hiç kimsenin öfke nobetlerini cekmem hayatimdan def ederim.

Hepimizin öyle anları var. Hele benim şu an çok yoğun sinir patlama noktasinda halleri var. Boşanmak üzereyim, is geride bir sürü sorun hata olmuş geçen hafta vs vs. Ama kimse de benim kahrimi çekmek zorunda değil. Yeri geliyor saatlerce Ağlıyorum ama yine de kimseyi incitmiyorum. Siz de zarar verecekseniz ağlayıp sizlayin kendinizle halledin. Yakında yapayalnız kalırsınız yoksa.
Üç günlük dünyada akraba arkadaş va hiç kimsenin öfke nobetlerini cekmem hayatimdan def ederim.
Bağırma huyum var,fakat çevremdeki insanlar bu şekilde düşünmüyorlar. Teşekkür ederim yine de.

Back
X