Ahjahsjwja meğer ne kadar çok sinirli varmış burada,benim konu açmamı beklemişsiniz

Bende öyleydim mesela.
Küçükken de sinirliymişim ben,senin gibi.
Kafamı duvarlara vururmuşum istediğim olmayınca
O kadar sinirliymişim.
Ama benim bu huyum liseye kadar daha sakin seyretti.
Normalde sakin olan ben;
Lisede sinirlendiğimde gidip tuvalette sessizce ağlardım,sinirli yüzümü insanlara göstermezdim. Daha sonra bunlar benim içimde biriktikçe birikti birikti birikti..
İlk patlamam liseden sonra oldu,sadece bağırmıştım. Dışarıda sadece bağırıp evde tozu dumana katıp eşyaları kırıyordum

Daha sonra sahilde erkek arkadaşımla sabahlarken birşeye sinirlenip üzerine çekirdek kabuklarını döktüm,baktım hala konuşuyor aldım enerji içeceğini suratına fırlattım üstünü başını mahfettim (o ara içimden derin bir ohh çektim,zaten ondan sonra bu kadar ilerlettim

)
İkincisinde ise yine aynı erkek arkadaşıma avmde bağırıp rezillik çıkartıp polisi aramıştım "bu adam beni zorla taciz etti,beni zorla getirdi" diye şikayet etmiştim,kendimizi aklayana kadar akla karayı seçmiştik

En tehlikelisi ise giden bir arabanın içinde tartışırken birden yan koltuktan direksiyona müdahale etmiştim (allahtan arazideydik)

Öyle öyle sıyırdım işte.
O sinir insana aniden geliyor,bilirim.
Bütün hücrelerini ele geçirmiş gibi kasılıyor,sanki bağırmadan dağıtmadan rahatlayamayacakmışsın gibi hissediyorsun.
Normalde sakin,sosyal ve iyi biriyim bende. Mantıklı cevaplar verip mantıklı yorumlar yaparım. Kendimi savunurum hatta çok güleç ve esprili biriyim. Ama o sinir anında sanki benim alter kişiliğim ortaya çıkıyor ve tozu dumana attırıyor.

Öyle işte.
Bende çok zayıfım,boy 1.68 kilo 45.
Annem hep sen sinirden zayıfsın der.
Hiç antidepresan kullanmadım,çünkü antidepresanlık bir durumum yoktu (bana göre)
Ben dehb hastasıyım,yerimde duramıyorum çok falza. Bunun için 3 senedir ilaç kullanıyorum,aslında ders çalışamadığım için gitmiştim bana bu teşhisi koydu,ilacımın derslerde çok etkisini gördüm. Hala ihtiyacım olduğu için kullanmak mecburiyetindeyim. İlacın ismini özelden yazarım sana.