- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
Bende bir takinti varki belki normalim sizde bisoyleyin nolur.cokmu titizim normalmiyim bilmiyorum evim hep toplu olsun istiyorum hergun dikey supurgemle gunluk dupurup viledayla silerim evi toz alirim 2 gunde bir.haftada 1 kerede koltuklari cekip buyuk makinamla supururum evi.mesela dunde buyuk temizlik yaptim aksama aniden caya misafirim geldi misafiri yedirmeyi cook severim aninda ne varda yapar koyarim onlar yemezse mutsuz olurum ama onlar yerken kirinti dokulurken gorunce kendimi oraya odakliyorum icim icimi yiyor sehpa koyuyorumya cay tabagina koymayip direk sehpaya koyuyolar yastiklar bozuluyor otururken alip yere koyuyolar,verdigim terlikleri koltugun altinda birakiyolar cikarken daha neler neler hatta dun gittikten sonra koltuga uzanfim sanki parfum kokulari yastiga sinmis kalktim makineye attim heme.abdest almaya gidiyolar ayakhavlusu veriyorum sanki dus almislar banyo sirilsiklam
benmi kuruntuluyim ya aklima grlmeyen cok sey var ama bu yuzden kimse gelsin istemiyorum ev batti sanki .ben misafirlige gittigimde kalkarken cocuklarin daginikliklarini toplarim terlik verdilerse kapinin orda birakirim falan off