• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

delircem artık

sevgiliyken ortak bir şeyler yapamadığın bir adamla evlenince ne yapacaksın? yemek kültürü bile değişiktir belki sana göre. o zaman ne olacak. ayrıca adam doğuluymuş piercingli arkadaşlarını garipsemesi normal bana kalırsa.

zevklerinizin uymadığını siz kabul edip rahatsız oluyorsunuz da.... kendisi ne diyor... oda sizin zevklerinizden rahatsız oluyormu... gerçi erkekler rahattır.... pek rahatsızlık bilmezlerde.... yani karşılıklı bir sizin istediğiniz birde onun istediği yerlere gidilse... zevk alınmaya çalışılsa olmaz mı... çünkü saydıklarınız dışında ciddi bir problem yoksa... saydıklarınızda çokta problem gibi durmuyor...

onun umrunda değil açıkcası öyle bilinçsizce seyirci kalıyor bi şey dersen dinler ama sürekli sorar o kim ya bu ne demek ya diye. sevdiğin insanla aynı şeyleri sevememek ilgilenememek çok zor gerçekten.

onu törpülemem gerek bunu değiştirmem gerek...
eee sevdiğin adam bu mu yani?
hangi halini sevdin? ilk halini mi yoksa değiştirdiğin halini mi?
eklemek çıkarmak istediğin özellikler varsa adamı eksik görüyorsun demektir.

sahi gerçekten seviyor musun yoksa geçen 1 seneye yazık olmasın diye katlanıyor musun?

Bence bu basit bir "zevkler ve renkler tartışılmaz" durumu değil. Bir insanın nelere güldüğü bir yerde zekasının göstergesidir. O bahsettiğiniz videoları gerçekten komik bulanlara hiç düşünmeden yapıştrılacak sıfatlar var da neyse, ne de olsa sevgiliniz.

Bence delirmekte haklısınız. Bir insan özünde çok iyi biri olsa da genel kültürü ve zekası kıt ise sohbeti bile çekilmez en basitinden, neyi paylaşabilirsiniz ki.

bi insan bu kadar 5000 yıl geri kalmış bu kadar nasıl diyeyim artık öküz olamaz arkadaşlar yeter artık BORING YA :KK70: karşımda koca dedem mi var sevgilim mi var ben artık anlayamıyorum gerçekten. kendisi bu saçma sapan şivelerle çekilmiş, kaşı gözü boyanarak kılık değiştirmiş tiplerin çektiği sözde komik videolara falan gülüyor yarıla yarıla bi de zorla bana izletiyor tebessüm bile etmeyince bi de üstüne şaşırıyor. kendisi genel kültür namına bi şeyden haberdar değildir oturur belki ancak tuttuğu takım nasıl oynuyormuş bu sene puanı kaçmış onu falan konuşursun, bi de siyaset, aaayyy fenalık geliyor bana. şunu okuyorum dersin tanımaz, burda bu varmış derim anlamaz. istanbul modern'e gidelim dedim o ne ya gel bilmem nerde kebap yiyelim diye cevap aldım. az önce de geyik olsun diye whatsappden bi kaç karikatür attım çok güldüğüm şeyler, bi iki kıkırdadı (bi halt anlamadı komik de gelmedi ama mecbur hissetti herhalde) neyse 2 dk sonra of aşkım midem KAYNIYOR ne yedim bu gece bee.... hay allah da seni kahretmesin kafayı yicem. afiyet olsun dedim bu sefer aşkımmmm ciciiim kuzuuummmm diye başladı yazmaya, anladı bozuldum. zaten günde yüz kere böyle anca birbirimizi pohpohlarız... ben orda bi iki bi şey paylaşmaya çalışıyorum ama aynı şeylere gülemiyoruz bile.. dayanamadım çok fena kalbini kırdım bu kez. cevap vermedi. ya adam her yönden harika yani bi erkekte şu saydıklarım dışında arayabileceğiniz her şeye fazlasıyla sahip ama bu şekilde bi ilişki yürür mü daha fazla ben napayım hoşlanmadığını bile bile kendi ilgi alanlarımı falan gözüne sokup zorla mı alıştırayım nasıl olacak bu işler genç yaşımda ruhum yaşlandı kocadım bana bi çare :cry:
Simdi bunlar kucuk problemler gibi gorunsede ewlenince malesef devlesiyor.insanin esiyle ortak noktasinin olmamasi cok kotu.mesela kendimden ornek vereyim.esimle 1 yil icinde tanistik nisanlandik ve ewlendik hemen hamile kaldim oglum oldu.esimin isi cok iyi ve standartlarin uzerinde bi maasi var.evim herkesin hayal edecegi tarzda esyalarim cok ve guzel sukur saglikliyizda.amaaaaa ...... Ben mutlu degilim.cunku esimle hic bir ortak noktamiz yok.benim guldugume o gulmez onunkine ben.espiri yaparim anlamaz.bazen italyan fransiz bi adamla ewliyimde kultur farkimiz varmis gibi geliyor o derece ayriyiz.hic muhabbet hos sohbet degildir.bende cay demliyim esimle sohbet edeyim cok severim.ama onun tek sohbeti is araba ve para.baska hic bir sey yok.basbasa gezmeye gittigimizde bile ayni konular.ve ben kadinligimi unuttum resmen.cok zor herseyi iyi dusun adim atarken.simdi bosanmaya kalksam nolcak bi cocukla. Daha 3 yil olmus ewleneli ama ben benden gectim.

Bence bu basit bir "zevkler ve renkler tartışılmaz" durumu değil. Bir insanın nelere güldüğü bir yerde zekasının göstergesidir. O bahsettiğiniz videoları gerçekten komik bulanlara hiç düşünmeden yapıştrılacak sıfatlar var da neyse, ne de olsa sevgiliniz.

Bence delirmekte haklısınız. Bir insan özünde çok iyi biri olsa da genel kültürü ve zekası kıt ise sohbeti bile çekilmez en basitinden, neyi paylaşabilirsiniz ki.
Tam da buydu demek istedigim..:KK15::KK24:

Konulardan ziyade ismini hatirliyorum cnm..iliski surdurmekse surer iliski.evlenirsen ona uyum saglamak zorunda kalan sen olursun.uyum saglarsan sen sen olmaktan cikarsn.iliski surer bolece ama sen mutsu olursun demedi deme..arkdalarimla iliskimi kestim.ortak konusacak konusu benle yokki onlarla olsun..biz tanismadan evlendik.iyi bir.insan karincayi incitmez fedakardir iyi huylari var evlilik suruyor mu evet....evlilik bu mu bence hayir ona gore tam da bu evlilik..tv izlemekten sogudum.haber desen baska bir gezegende yasiyor sanki.damak tatlarimi uymaz.falan filann..esimi de severim ama beni goren herkes bendeki mutsuzlugun farkinda..oyuzden bosver be canim..:KK14::KK14:

bak aynı dediğin gibi işte o kadar iyi ki şimdi burda ne desem az insan hadi bunu da boşvereyim diyor ama arada öyle canıma tak ediyor ki bazen diyorum ömür nasıl geçecek yani karşımda benden 30 yaş ilerde bi ruh var ama aynı yaştayız. müzik zevkimiz bile taban tabana zıt.. gittikçe sapa sarıyor bu iş

asla ve asla katılmıyorum. insan bazen sadece gülmek ister. ben ingilizce öğretmeniyim eşim de bilgisayar mühendisi yazılımcı inanın oldukça zeki bir insandır konuşmalarıyla hareketleriyle. ancak güldür güldürde çıkan bir skeç vardı nazarı değen adam diye.. ayyy ne guzell keşke benim olsaaa diyordu şiveli biçimde ve beğendiği şey yerle bir oluyordu...gülmekten yerlere düştük 2 haftadır da eşime ne aldırmak istesem ne kadar güzel keşke benim olsa diyorum şiveli bir biçimde :):) her seferinde de gülüyoruz. Gerizekalı olduğumuzu sanmıyorum gerçekten :) bu ayrı bir zevktir kültürle alakası yoktur.(bence dememe gerek yok sanırım)

ancak arkadaşım sizin ilşkinizde bu dediklerinizden fazlası var. siz içten içe kendinize yakıştırmıyosunuz sevgilinizi. ayrı dünyaların insanları olduğunuzu ve büyük ihtimal ona fazla olduğunuzu düşünüyorsunuz.. olabilir elbette.. bence ciddi adımlar atmadan evvel iyi düşünün.

onu törpülemem gerek bunu değiştirmem gerek...
eee sevdiğin adam bu mu yani?
hangi halini sevdin? ilk halini mi yoksa değiştirdiğin halini mi?
eklemek çıkarmak istediğin özellikler varsa adamı eksik görüyorsun demektir.

sahi gerçekten seviyor musun yoksa geçen 1 seneye yazık olmasın diye katlanıyor musun?

sevdiğim adam bu evet, ama zaman geçtikçe batmaya başlıyor bazı yönleri ilk zaman pek farkına varmıyorsun..
hangi halini sevdim; açık yürekli, dürüst, yardım sever, adeta bir iyilik meleği, sevildiğime de çok eminim, sırtımı yaslayacağım bi insan tam olarak. gözüm kapalı her şeyimi emanet ederim. seviyorum ama artık katlanamıyorum

ancak arkadaşım sizin ilşkinizde bu dediklerinizden fazlası var. siz içten içe kendinize yakıştırmıyosunuz sevgilinizi. ayrı dünyaların insanları olduğunuzu ve büyük ihtimal ona fazla olduğunuzu düşünüyorsunuz.. olabilir elbette.. bence ciddi adımlar atmadan evvel iyi düşünün.

bazen kendimi ona yakıştırmıyorum ben asıl, yakıştırma konusuna geleceksek.

şu an bu bahsettiklerimden bile utanç duyuyorum duysa nasıl kalbi kırılırdı diye ama mecburum değinmeye, olay o değil, bunlar düzeltilebilir mi diye çare arıyorum tecrübeden faydalanmak istiyorum elif hanım.

Adam hiç değişmemiş ki, eski konunuzda da farklı şeyler söylememişsiniz.
Sizin için ne kadar önemli olduğuna kadar verin bunların ona göre hareket edin, ben olsam bitirirdim çok daha önceden.
Ama önceliğiniz diğer karakter özellikleriyse devam edin.

anlatmak istediğim şu; yani bunları anlatıyorum diye bunlardan ibaret bomboş bir insan değil, ama bunlar da var işte ve bunlar beni çok rahatsız ediyor demek istememdi, o yüzden belirttim.

Sende karar ver ,ya böyle kabul edip sıkıcı bir hayatın olacak( düşünsene hiç birşeye beraber gulemeyeceksiniz)yada yol vereceksin dert yanmiyacan bacim karar senin biz ne yapalım burdan bu duruma

Espri anlayislari kisiden kisiye degisebiliyor. Misal siz "yeter artik BORING YAAA" diyerek espri yaptiniz ya hani (gercek olmadigini umuyorum ) bence hic komik degil aksine feci irite ediciydi. Bunun gibi yani, fazla kasmayin, sizin icin cok onemli seylerse de ayrilin, sevgiler :)

Espri anlayislari kisiden kisiye degisebiliyor. Misal siz "yeter artik BORING YAAA" diyerek espri yaptiniz ya hani (gercek olmadigini umuyorum ) bence hic komik degil aksine feci irite ediciydi. Bunun gibi yani, fazla kasmayin, sizin icin cok onemli seylerse de ayrilin, sevgiler :)

bu ara öyle bi furya var da anlayanı güldürür diye özellikle büyük yazdım irite edici olduğunun farkındayım :p evet çok önemli şeyler ama emeklerime de kıyamıyorum zorla güzellik olur mu tecrübelerden yararlanmaya çalışıyorum. size de sevgiler:)

bu ara öyle bi furya var da anlayanı güldürür diye özellikle büyük yazdım irite edici olduğunun farkındayım :p evet çok önemli şeyler ama emeklerime de kıyamıyordum zorla güzellik olur mu tecrübelerden yararlanmaya çalışıyorum. size de sevgiler:)
Zorla guzellik hicbir zaman olmadi ve olmayacakk :) ben o geyikten habersizdim kusura bakmayin, cidden espri yaptiniz sandim da bu sekilde, cok korkunctu :( o yuzden biraz laf soktum sanirim, ozur diliyorum:KK53:

bi insan bu kadar 5000 yıl geri kalmış bu kadar nasıl diyeyim artık öküz olamaz arkadaşlar yeter artık BORING YA :KK70: karşımda koca dedem mi var sevgilim mi var ben artık anlayamıyorum gerçekten. kendisi bu saçma sapan şivelerle çekilmiş, kaşı gözü boyanarak kılık değiştirmiş tiplerin çektiği sözde komik videolara falan gülüyor yarıla yarıla bi de zorla bana izletiyor tebessüm bile etmeyince bi de üstüne şaşırıyor. kendisi genel kültür namına bi şeyden haberdar değildir oturur belki ancak tuttuğu takım nasıl oynuyormuş bu sene puanı kaçmış onu falan konuşursun, bi de siyaset, aaayyy fenalık geliyor bana. şunu okuyorum dersin tanımaz, burda bu varmış derim anlamaz. istanbul modern'e gidelim dedim o ne ya gel bilmem nerde kebap yiyelim diye cevap aldım. az önce de geyik olsun diye whatsappden bi kaç karikatür attım çok güldüğüm şeyler, bi iki kıkırdadı (bi halt anlamadı komik de gelmedi ama mecbur hissetti herhalde) neyse 2 dk sonra of aşkım midem KAYNIYOR ne yedim bu gece bee.... hay allah da seni kahretmesin kafayı yicem. afiyet olsun dedim bu sefer aşkımmmm ciciiim kuzuuummmm diye başladı yazmaya, anladı bozuldum. zaten günde yüz kere böyle anca birbirimizi pohpohlarız... ben orda bi iki bi şey paylaşmaya çalışıyorum ama aynı şeylere gülemiyoruz bile.. dayanamadım çok fena kalbini kırdım bu kez. cevap vermedi. ya adam her yönden harika yani bi erkekte şu saydıklarım dışında arayabileceğiniz her şeye fazlasıyla sahip ama bu şekilde bi ilişki yürür mü daha fazla ben napayım hoşlanmadığını bile bile kendi ilgi alanlarımı falan gözüne sokup zorla mı alıştırayım nasıl olacak bu işler genç yaşımda ruhum yaşlandı kocadım bana bi çare :cry:

valla komik bulur musun bilmemde büyük harfle yazdığın kaynama kısmı bana bu karikatürü hatırlattı:
80b84-n553677256_485306_5473.webp

ben çok gülerim buna:KK48::KK48:

konuya yorumum siz ayrı dünyaların insanlarısınız:KK53::KK53:

dört dörtlük insan yok bence ayrıl diyenleri anlamıyorum..artı yönleri ağır basıyorsa evlenirsin..1 sene hatrı için filan değil..
ama espri anlayışı farklı olabilir..tabi bunun eğitimle alakası olabildiği gibi,kişiliğinden de olabilir..eğitimle alakalıysa iyi değil..benimki de mühendis oldugu halde bazen fenalık geliyor güldüğü seyrettiği şeylerden..ama uyum sağlıyorum ben de gülüyorum..birçok erkek futbol siyasetten başka bişey konuşmaz zaten..başlangıçta sanat tarihi mi konuşuyodunuz da bi anda bunlar gözüne batmaya başladı..

Back
X