Delircem delircem delircem...

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.282
949
123
...

Son düzenleme:
hiç birşeyden korkup hareket etme...daha şimdiden de bütün yükü omuzlarına alma..tamam herkesin eşref saatide var eşek saatide..ama sürekli saati eşeği gösteriyorsa ve hep sen alttan almak zorundaysan bir düşün derim..evlilik ömürlük bir olay...telefonda deil karşılıklı konuşmanız lazım..birbirinizi anlayın..umarım yersiz sinirleri son bulur...

Bence sende üstüne fazla düşmüşsün
Aynı şehirde bile değilsiniz diyosunuz ki spora yazıldı ses çıkartmadım, spora gitmese bile görüşemeyeceksin zaten ne diye ses çıkarasın gitsin tabi..
Çok sık arayıp sorguluyosun gibi hisse kapıldım bu metinden ben

hiç birşeyden korkup hareket etme...daha şimdiden de bütün yükü omuzlarına alma..tamam herkesin eşref saatide var eşek saatide..ama sürekli saati eşeği gösteriyorsa ve hep sen alttan almak zorundaysan bir düşün derim..evlilik ömürlük bir olay...telefonda deil karşılıklı konuşmanız lazım..birbirinizi anlayın..umarım yersiz sinirleri son bulur...

Yan yana gelince ikimizde aşırı huzurlu oluyoruz zaten yan yanayken problem yok hafif tripler olsada uzaktayken ve bu evlilik meseleleri yaklaştıkca biz bi garip oluyoruz ya kırıyoruz ama yoruldum artık. cidden yoruldum

Rahat bırak bence biraz adamı :( o gidiyosa bir yerlere sende git.

Bence sende üstüne fazla düşmüşsün
Aynı şehirde bile değilsiniz diyosunuz ki spora yazıldı ses çıkartmadım, spora gitmese bile görüşemeyeceksin zaten ne diye ses çıkarasın gitsin tabi..
Çok sık arayıp sorguluyosun gibi hisse kapıldım bu metinden ben

Ya suç bende zaten çok üstüne düştüm çok fazla hemde fazlasıyla arayıp soruyorum hemde hata mı yapıyorum evet hata yapıyorum ama elimde değil 5 senedir o bana ben ona sürekli gittiğimiz geldiğimiz yeri haberdar ederiz sürekli mesajlaşırız

Yan yana gelince ikimizde aşırı huzurlu oluyoruz zaten yan yanayken problem yok hafif tripler olsada uzaktayken ve bu evlilik meseleleri yaklaştıkca biz bi garip oluyoruz ya kırıyoruz ama yoruldum artık. cidden yoruldum

stres heyecan telaş bunlar sebepler olabilir...önemli olan hasrlı kalp kırıkları olmaması...evlenirken malesef maddi manevi gerginlikler yaşanıyor...iki taraflı alttan alarak ve minimum alınmalarla üstesinden gelirsiniz..

Ya suç bende zaten çok üstüne düştüm çok fazla hemde fazlasıyla arayıp soruyorum hemde hata mı yapıyorum evet hata yapıyorum ama elimde değil 5 senedir o bana ben ona sürekli gittiğimiz geldiğimiz yeri haberdar ederiz sürekli mesajlaşırız
Bende gıcık olurum öyle şeylere
Oraya gittim, bunu yapıyorum, şu saate çıkarım gibi
Bi arkadaşım var bize geliyo ama sürekli telefonda hesap veriyo gibi, ya bizle sohbet et ya gelme diyorum valla
Eşim böyle bi tip olsa ben onla evlenmezdim, nereye gidersem giderim elbette haberleşiriz ama her adımımı sorsa çekemezdim ben

Bende gıcık olurum öyle şeylere
Oraya gittim, bunu yapıyorum, şu saate çıkarım gibi
Bi arkadaşım var bize geliyo ama sürekli telefonda hesap veriyo gibi, ya bizle sohbet et ya gelme diyorum valla
Eşim böyle bi tip olsa ben onla evlenmezdim, nereye gidersem giderim elbette haberleşiriz ama her adımımı sorsa çekemezdim ben

Yok başkalarının yanında öyle mesajlaşmıyoruz sadece şuraya gidiyorum haberin olsun canım falan yani

Yok başkalarının yanında öyle mesajlaşmıyoruz sadece şuraya gidiyorum haberin olsun canım falan yani
İyi
Ama demek sen genelde daha tel başınasın da o değil
Arkadaşlarıyla, maçta ya da sporda diyosun bu zamanlarda arıyosan sık sık belki bunalıyodur
Ya da bahanesidir
Bi süre arama anlarsın. O ararsa demek ki müsait oldukça arıyo cidden dersin, aramazsa bahanedir ve yol vermek lazım bence

İyi
Ama demek sen genelde daha tel başınasın da o değil
Arkadaşlarıyla, maçta ya da sporda diyosun bu zamanlarda arıyosan sık sık belki bunalıyodur
Ya da bahanesidir
Bi süre arama anlarsın. O ararsa demek ki müsait oldukça arıyo cidden dersin, aramazsa bahanedir ve yol vermek lazım bence

Yok ya aramıcam valla dedim git sen biraz kafa dinle ve cidden kendine gelene kadar arama beni dedim. Yol vermek derken orayı anlayamadım ayrılayımmı 5 senelik ilişkiyi seneye düğün olcak kısmetse tartışmalar yüzünden nasıl bitirebilirim düşüncesi bile kötü

Ben anlamadım, zaten uzak şehirlerdeysiniz, arkadaşıyla görüşmesinden, sporundan, maçından sizine ki?

Bunlara karışmıyorum diyor, bir lütüf gibi anlatıyorsunuz, iyice yüz buldu diyorsunuz. Gerçekten bunaltıyor olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yok ya aramıcam valla dedim git sen biraz kafa dinle ve cidden kendine gelene kadar arama beni dedim. Yol vermek derken orayı anlayamadım ayrılayımmı 5 senelik ilişkiyi seneye düğün olcak kısmetse tartışmalar yüzünden nasıl bitirebilirim düşüncesi bile kötü
Sence aramazsa yol vermek gerekmez mi
Sen aramayıp ondan bekleyeceksin, sıkıldım bahanesi de kalmayacak yani
Tamam beş yıl önemli bir süre ama zaten görüşemiyorsunuz bir de aramazsa ne yapılabilir başka

Öyle olmuyor ben kızmışım her yere gidemezmişimm ortalık kötüymüş müşte müş

:KK70: güldürdün vallaha bak varya nasıl sinirliydim :KK70: niye suçuım neymiişşş
yazdıklarını tekrar oku, özeleştiri yap
sende üstelemişsin bişeyleri yap diye
ayrıca onun spora vs. gitmesine ses çıkarmadım falan yazmışsın da, senden neden izin alsınki sosyal faaliyetler için?
sen istiyorsunki senin hoşlandıklarını yapsın, hoşlanmadıklarını bıraksın
biraz rahat bırak bence
yazık, bak daha şimdiden evlilik stresine girmiş sevgilin farkında mısın?
sana artık farklı davranmasının nedeni de bu...

5 yıl boyunca mı? Adam bunalmış demek ki... Sende bunalan taraf olabilirsin. O rahat davranıyorsa sende boşver, çek kendini biraz.

Ben anlamadım, zaten uzak şehirlerdeysiniz, arkadaşıyla görüşmesinden, sporundan, maçından sizine ki?

Bunlara karışmıyorum diyor, bir lütüf gibi anlatıyorsunuz, iyice yüz buldu diyorsunuz. Gerçekten bunaltıyor olabilirsiniz.

Ya ne demek sizene Allah aşkına spora gidip kas yapmasını istemiyorum ki ben onu öyle seviyorum... Maçlara gitmesine tabii karışırım geceleri maçlara gidiyor bunu alışkanlık haline getirince evlenincede devam edicekmiş beni yanlız bırakıp maçlara mı gitsin? O benim herşeyime izin vermiyorken ben neden izin vereyim bazı şeyleri tabiki izin alarak yapmalı erkek yoksa başına buyruk yaşar nasılsa karışmıyor şurayada gideyim diye

5 yıl boyunca mı? Adam bunalmış demek ki... Sende bunalan taraf olabilirsin. O rahat davranıyorsa sende boşver, çek kendini biraz.

Ya onu bunaltan evlilik konuları paralar pullar nasıl olcak napcaz ne etcez

Sence aramazsa yol vermek gerekmez mi
Sen aramayıp ondan bekleyeceksin, sıkıldım bahanesi de kalmayacak yani
Tamam beş yıl önemli bir süre ama zaten görüşemiyorsunuz bir de aramazsa ne yapılabilir başka

arama problemi yokki aramızda arar sorar tabiki problem başka bir konu hakkında hemen yap et bitsin acele et kaçırma o şeyi falan dedim ona bunalmış o üstüme gelme dedi

yazdıklarını tekrar oku, özeleştiri yap
sende üstelemişsin bişeyleri yap diye
ayrıca onun spora vs. gitmesine ses çıkarmadım falan yazmışsın da, senden neden izin alsınki sosyal faaliyetler için?
sen istiyorsunki senin hoşlandıklarını yapsın, hoşlanmadıklarını bıraksın
biraz rahat bırak bence
yazık, bak daha şimdiden evlilik stresine girmiş sevgilin farkında mısın?
sana artık farklı davranmasının nedeni de bu...

Üstüne düşmessem o iş kalıyor çünkü ben üstüne düşücem hadi yap hadi hallet dicem ki o o işi halledicek baskımla. yoksa unutlur gider bende üstüne düşmessem biraz fazla üstüne gitmiş olabilirim ama n yapayım bende unutuyorum sonra o gün üstüne düşmessem..

Ya sosyal faaliyet yapsın tabii karışmıyorum zaten farkındaysanız izin veriyorum derken sosyal faaliyetleride var diyorum yine neye bunalıyor onu anlamıyorum diyorum

Back
X